RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

iyi olsunda hastanede kalır bir gece belki yarın müjdeli haberlerle gelir bebişin pıtpıtını duyduk diye.bebiş annesine sıkıca tutunmak istemiş demekki

8scorpions merhaba nasılsın?
Teşekkürler cnm iyiyim sennn
Neşecim doktorunu ihmal etme cnm kesin ameliyatsa ol ve kurtul sonra daha büyük zorluklarla karşılaşma.gerekirse başka doktorların fikrini al.geçmiş olsun cnmm

ayyy Allahım ne olur geçici bir kanama olsun yarabbim yaaa.benim arkadaşımın da çok oldu böyle.uzun süre yattı.maşallah 7. Ayda şimid.yehan cnm dualarımız seninle.özlemm bizi habersiz bırakma.off bu gece bitmez şimdi yaa nasılda üzülüyordur.hayırlısıyla bişey olmayack buna inanıyorum

şimdi tekrar baktım..peceteye sıldım azıcık gelio.. yaa iltihaptanmıki yaa :18: niye bölee olduki..

eşimde garip tv bakıo yarıda kaldı diye üzüldüü

Muhakkak git doktora tatlım.öyle kıpkırmızıysa reglle alakası yok demekki.bi çatlama falan olduysa daha çok zedelenmesin.

Ne demek ablacım, hepimiz meraktan ölüyoruz burda, rahatladım ama çok şükür bişe yok, inşallah da bişe olmaz bu saatten sonra

selam kızlar hepinize iyi geceler
yehan için ben de okuyayım 50 tane, inşallah güzel haberlerle döner aramıza
( ben nazar duası da okuyayım topiğimize, inşallah Mevlam kabul eder)

yehana dualarımız devam edecek.mevlam yar ve yardımcıları olsun.meleklerini onlara bağışlasın.

kızlar ben çıkıyorum.Hepinize iyi geceler..

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, dualarımız yehanımızla kızı annesine sıkı sıkı tutunacak inşallaaaaaahhhh

Hayırlı akşamlar olsun herkese.

Online forum takipte rastlıyorum bazen topiğinize ve ara ara bakıyorum yazdıklarınıza, bir yandan da tüm kalbimle dularınıza katılmaya çalışıyorum kendimce naçizane.

Sanırım bu akşam hastanede kalması gereken bir arkadaşınız var yanlış anlamadıysam. Gelmiş geçmiş olsun ve hiç bir sıkıntı kalmasın, inşallah en güzelinden en hayırlısından haberler alın daima, hem o arkadaşınızdan, hem de birbirinizden.

Yüce Rabbim herkesin gönlündeki muradı inşallah haklarımızda en hayırlı olanıyla nasip etsin, sabırlar ve umutlar konusunda herkese yardım etsin, güç versin ve tabi ki hem bunları hem de edilen duaları vesile kabul ederek tez zamanda müjdeler versin.

Allah'a emanet olun ve dularınız, dualarımız kabul olsun inşallah.

[TABLE="class: cms_table_Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]26 Aralık[/TD]
[TD]Çalışmalara devam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ablam sen bitanesin yaa..yaşım da indirim mi yaptın.. 33 ne güzel öle 28 olmuss

Hoşgeldiniz, merak edip gelmişsiniz Allah razı olsun, topiğimiz sımsıcacıktır, bekleriz

cnmm.. hadi insaAllah..ameliyat derken, sürprizin geldi sana, bizlere de bir sevinç olmus olur hem..senin adına çok sevindimm..rabbim asğ sağlim de kucağına almayı nasip eder insaAllah bebisin seninledir
bunu yazmam biraz geçmi oldu bilmiyorum ama, bgün ev temizilğinden feleğim şaştı.. smdi de belim ağrıyo, yatınca sabaha geçir insaAllah :26:

Hoşgeldiniz, merak edip gelmişsiniz Allah razı olsun, topiğimiz sımsıcacıktır, bekleriz

Hoşbulduk. Çok teşekkür ediyorum eksik olmayın, Allah sizden de razı olsun.
Kesinlikle dediğiniz gibi, sımsıcak olduğunun farkındayım ve çok güzel.

Sohbetlerinizi ve haberleşmelerinizi bölmeden, ben olabildiğince zaten ara ara hep bakarım artık bu topiğe, gerçekten en samimi ve en sıcak en sevgi dolu duygularımla okumaya çalışırım bir yandan dualarımı da eksik etmeden.

Görüşmek üzere inşallah, tekrar hayırlı akşamlar diliyorum size ve hepinize.

Bölmek ne demek, buyrun sohbetlerimize de....İyi Geceler...

canım..öncelikle çok geçmis olsun..bu muska tarzı seylerin sonucunda kendilerine dönücek olanları bi bilseler yinede yaparlar mıydı diye düsünüyorum..ki bilmiyolardır ?..ayrı kalan esler yüzünden de çocuklar arada kalıyo,arada kalan çocuklara üzülüyor insan ki bakımı zor olan bir evlat var sonuçta..
Rabbim yapanları islah eylesin, insaAllah bu durumu hayırlısınla atlatabilirler..

Kızlar 5dk önce kırmızıları da görmüş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunnnnnn

ağlama canım desem de fayda eder mi bilmiyom ki ..sabır cnm sabır.. kırmızıları görmek bile çok önemli bizler için ..sen sağlıklıysan gerisi Allah'ın izniyle sürpriz olup gelir sana meleğin ins

Son düzenleme:
çok şükür umudummm hoşgeldinnnnn

ay kuzum benim snde hsgeldinnnn .. ne güzel bi karsılama böylee napıyon kuzum nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…