- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.701
Teşekkürler cnm iyiyim sennn8scorpions merhaba nasılsın?
Neşecim doktorunu ihmal etme cnm kesin ameliyatsa ol ve kurtul sonra daha büyük zorluklarla karşılaşma.gerekirse başka doktorların fikrini al.geçmiş olsun cnmmiyi akşamlar arkadaşlar bir surekir giremedim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım inş herkes iyidır benim moralim bozuk fizik tedavim pek fayda etmedi dr ikinci kez ameliyat dedi kaç gundur kendimde değilim birkaç dr daha gidecem ama bilmiyorum ne yapacam bu arada dun kırmızılarda geldi zaten onca ilaçtcn sonra olacağı buydu dua sırasıda bana gelmiş allah hepinizden razı olsun yaaa kızlar bi akıl verin ne olur ne yapmalıyım sizce
Kızlaaaaaaaaaaarrr YEHAN'ın kanaması başlamış baya varmış, telefonda konuştuk şimdi, doktora gidiyolar bu gece hastahende kalabilirlermiş doktoru hemen gel demiş....Ne olur dua edin, buz kesti elim ayağım, ilerleyen saatlerde tekrar arayacamdua edin noluuuuuuurrr
şimdi tekrar baktım..peceteye sıldım azıcık gelio.. yaa iltihaptanmıki yaa :18: niye bölee olduki..
eşimde garip tv bakıo yarıda kaldı diye üzüldüü
Okuyabilen arkadaşlar okusunlütfen sayı önemli değil...
Hayırlı akşamlar olsun herkese.
Online forum takipte rastlıyorum bazen topiğinize ve ara ara bakıyorum yazdıklarınıza, bir yandan da tüm kalbimle dularınıza katılmaya çalışıyorum kendimce naçizane.
Sanırım bu akşam hastanede kalması gereken bir arkadaşınız var yanlış anlamadıysam. Gelmiş geçmiş olsun ve hiç bir sıkıntı kalmasın, inşallah en güzelinden en hayırlısından haberler alın daima, hem o arkadaşınızdan, hem de birbirinizden.
Yüce Rabbim herkesin gönlündeki muradı inşallah haklarımızda en hayırlı olanıyla nasip etsin, sabırlar ve umutlar konusunda herkese yardım etsin, güç versin ve tabi ki hem bunları hem de edilen duaları vesile kabul ederek tez zamanda müjdeler versin.
Allah'a emanet olun ve dularınız, dualarımız kabul olsun inşallah.
Hoşgeldiniz, merak edip gelmişsiniz Allah razı olsun, topiğimiz sımsıcacıktır, bekleriz
Hoşbulduk. Çok teşekkür ediyorum eksik olmayın, Allah sizden de razı olsun.
Kesinlikle dediğiniz gibi, sımsıcak olduğunun farkındayım ve çok güzel.
Sohbetlerinizi ve haberleşmelerinizi bölmeden, ben olabildiğince zaten ara ara hep bakarım artık bu topiğe, gerçekten en samimi ve en sıcak en sevgi dolu duygularımla okumaya çalışırım bir yandan dualarımı da eksik etmeden.
Görüşmek üzere inşallah, tekrar hayırlı akşamlar diliyorum size ve hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?