- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.721
selam kızlar ben geldimm.. ama önce bi geçmise az bakayım
bi hsg demek yok galiba. ben arada atlanıp durmuşum
umutcuğum sesli güldüm bana yazdığınane güzel işte indirim yaptım yaşında dalgınlığımdan değil yani
Sevdemm
1001 AYET-El Kürsi
rmzeynep:101
asbelove:100
kiraztepe:50
ALPPIN:50
ebal16:20
fatmaipek:80
savas5482:50
umut81:100
zerbas:50
nartanesiii:100
rochak:50
oz_lem:50
8scorpions:50
Kalan:150
Elfida
1001 Ayet-El Kürsi
zerbas:50
rmzeynep:51
savas5482:100
fatmaipek:100
Kalan:200
Nese77
1001 Ayet-El Kürsi
rmzeynep:51
savas5482:100
fatmaipek:150
Kalan:200 [/
RainbowColors bende 50 tane alıyorum sıradaki kişi için şimdi okuycam inş bende vakit buldukça gelir alırım
çok şükür umudummm hoşgeldinnnnn
ay kuzum benim snde hsgeldinnnn .. ne güzel bi karsılama böyleenapıyon kuzum nasılsın
canım..öncelikle çok geçmis olsun..bu muska tarzı seylerin sonucunda kendilerine dönücek olanları bi bilseler yinede yaparlar mıydı diye düsünüyorum..ki bilmiyolardır ?..ayrı kalan esler yüzünden de çocuklar arada kalıyo,arada kalan çocuklara üzülüyor insan ki bakımı zor olan bir evlat var sonuçta..
Rabbim yapanları islah eylesin, insaAllah bu durumu hayırlısınla atlatabilirler..
Kızlar 5dk önce kırmızıları da görmüş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunnnnnn
ağlama canım desem de fayda eder mi bilmiyom ki ..sabır cnm sabır.. kırmızıları görmek bile çok önemli bizler için ..sen sağlıklıysan gerisi Allah'ın izniyle sürpriz olup gelir sana meleğin ins
Günaydın canlarımm
YEHAN ımızdan haber var mı dedim ama kimsecikler yok kiiii
sana da günaydın asbelovecum nasılsın,
Sağol kirazım daha iyiyim çok şükür sen nasılsınnn
s a kızlar nasılsınız bende yehanı merek ediyorum akşam moralim çok bozuldu inş.iyidir şuan
asbelovecim canım sancın geçtimi kirazcım sen nasılsın
s a kızlar nasılsınız bende yehanı merek ediyorum akşam moralim çok bozuldu inş.iyidir şuan
asbelovecim canım sancın geçtimi kirazcım sen nasılsın
Allah daha iyi etsin inşallahben de iyiyim hamdolsun, sizin bu tahlil sonuçları ne zaman gelecek,
feryalnurcum senin bat a kaç gün kaldı nasıl hissediyorsun kendini:44:
Daha iyiyim tatlımm bugün korse giyip geldim işe ne olur ne olmaz sen nasılısnnn balımmmm
26aralık canım yaaa bakalım hayırlısı sen ne yaptın başka dr.la görüştün mü?
Allah daha iyi etsin inşallahben de iyiyim hamdolsun, sizin bu tahlil sonuçları ne zaman gelecek,
feryalnurcum senin bat a kaç gün kaldı nasıl hissediyorsun kendini:44:
iyiyim canım benim sıcak tut kendini.
canım benim o bat değişti ben geçen ay 2 kez adet oldum son adetim c.tesi bitti daha prolaktin arttı ya dengede değişti canikom ya bende bu ayda çalışma yok yani bugun bi doktor randevum var 11 ocakta da mr çektiricem öyle şekercim.Sen naptın aşılama işini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?