RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhaba kızlar..hamişlerimiz varmış geçmişi okudum çok mutlu oldum..Allah bizede en kısa zamanda yaşatsın inş.
savaş ve elfida tebrikler...
Allah'ım bu ay bizede çift çizgiler göstersin..yeter tek çizgi.(

mrb hsg cnm ..amiinn insaaAllahh

Son düzenleme:

yehan cnm ben sabah akşam tok karnına 1er tane alıyorum.ama doktoruna danış 2şer alan var günde 3 kez alan var.seni sersemletecek,uykunu getirecek hazırlıklı ol.eğer ağızdan değil diğğer şekilde alırsan bu yan etkilerini yaşamazsın.
bence doktoruna nasıl kullanayım kaç tane alayım diye sor cnm.ama sabah akşam 1 tane tok karnına al şimdi druna ulaşamazsan.

mrb hsg cnm ..amiinn insaaAllahh

merhaba cnm...tek çizgi evt sinir bozucu
Allahın işine karışılmaz diyorum kendi kendime..zamanı var beklemek gerekir...
gıcık oldum dün sinirlerim bozuldu:arkadaşım daha yeni evli..eltisinin 6 aylık bebeği vardı o evlendiğinde..
eltisi tekrar hamile kaldı..ona dediki bak geldm geçtm seni senin olmuyo bebeişin galiba..arkadaşım iki gözü iki çeşme...
aslında demek istediim şu: ya rabbi böle kötülük düşünüpte isteyenlere veriyosn nasıl oluyo diye..Allahın işine karışılmaz haşa...ama böle çok duyuyorm çok sinirlerim bozuluyo..çok üzüldm çok dün anlatamam...Allahım bölelerine fırsat verme diyorum başka ne denir ki...

Allah okuyan okumayan herkesten razı olsun.Hepinize çok teşekkür ederim.

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Kalan:681

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Kalan:780

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

Kalan:530

Aybikeciğim değerlerin normal cnm.SEn nerdesin bakim

zerbas'cığım böyle densizler çok ne yazıkkki.Verende alanda Allah öyle çocuğum var bilmem ne diye kimse havaya girmesin şükrü unutmasın Mevlam hatırlatır Allah korusun..

cnmm.. çok haklsın..bu tür bazıları , olduktan sonra ki kötü diyebiliceğimiz durumları yaşamayanlar için, böyle konusmak çok kolay ve basit..bned çok duyuyorum etrafımdan ama yıllar önceydi..simdi kendime bakıyorum da, sıkınıt olabilecek, bana ters bi kelime kullanılır diye düsündüğüm yerlere gitmiyorum..e ne oldu ? bu seferde hep eve kapandım.. ruh halim iyice fena oldu..kimi gülüyorm, kimi ağlancak sey bluyorum..kimi durduk yere sinir oluyorum..böyle insanlara diyorum Rabbim fırsat verme..
hadi ben bi yere gitmedim, diyecek insan olduktan sonar inan ki karşında bitiyor..
bir keresinde ablamın evinde, sütçü kadın geldi onun getiridği sütün yoğurdu da çok güzel oluyor diye..ablam dediydi ki sanada alalım bize geldikçe sütünü de alır gidersin..e iyi tmm.. kadın gelince işte söyledi..bned o aarad hazırlandıydım yiğimle çarsıya çıkıcakdık..ablam sütü aldı içeriye boşltmaya gitti, parası getircek fln..kadın o arada diyeceğini dedi..:

-işte senin çocuğun olmuyordu dimi..?
---böyle kalakaldım, duymazdan geldim, bakdım olmadı.
-e sen kaç senelik evliydin..? yok tedavi olmuyomusunuz..?
-sen den mi yoksa esinden mi olmuyodu.. ?
---böyle soruları neden soruyorsunuz dedim? o da ne demek dedim, sen den mi esinden mi derken sizi ne ilgilendirir ? dedim..
-hani diyo bazen erkekten de olmuyo, kadından da olmuyo diyolar ya ?
---koskoca kadınsınız hiç yakıyosu mu dedim??
ne yapacaksınız , niyebu kadar üstünüze vazife olmayan sorular soruyonuz, bu kadar meraklısınız dedim..
-yok diyo merak ettiğimden değilde,
---e niye soruyosunuz o zaman dedimm.. ama sesimden iyice sinirlerim yükseldiydi o anda.. kapıya gelmis kadını kovmak bana yakısmazdı, ama al sütünü defoooll git diyesim vardı hakettiydi de, iste terbiyem müsade etmedi.. iste..
ben indim öyel merdivenlerden aab bacaklarım çozüldü sinirden içim sıkıstı..
ben inerken, ablam kapıya çkdı, beni yanlıs anladı galiba diyomus.. fln.. ablamda demis öyle sorular niye soruyosunuz ki , özel hayata giriyor, ben hiç sormam gibilerinden demis..
o yüzden Allahım diyorum böyle şyler söyliyecek olanların ağızlarını bile açmalarına izin verme..
çarsıya kadar bi yürüyüşüm vardı anlatamam, hem sinirli,. hem bayılcak gibi.. boğazım dügümlendi...
bi yandan gözlerim durmuyo..yienim ablacım ağlama, manyak kadın ne didğini bilmiyo üzme kendin diye 14yasındaik kız beni teselli ediyo
o günlerde kafam çok dağıldı, esime anlatmadım..ama ne oldu sana deyip durdu..tabi dedim içimden böyle şeyler kadınlara denilir, büyüğünden küçüğüne..ama bir erkeğe sorulamaz dedim

Canım selam nasılsın? internet paketime kavuştum çok şükür artık düzenli takip edebilirim.
Birşey soracağım canım ya bugün benim 13. günüm sabah ilk defa fark ettiğimin uzayan şeffaf bir akıntı gördüm. Eminim daha önce de oluyordu ama algılar kapalıydı o zaman Sonra ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı. Ben şimdi hangi günleri değerlendirmeliyim? Malum yarın hastanede kalıcam.

Kızlar selam, sorumu siz de yanıtlayabilirseniz sevinirim. Yazdığım zaman sadece Rainbow vardı :)

kızlar selam bu topiğe ilk defa yazıyorum:) bu 6. deneme ayım ve ovu testlerim dün kargoyla geldi.. bugün adetin 6. günü ve dün denemek için bir test yaptım 5. günü olmasına rağmen,çok çok silik belli bile olmayan bir çizgi çıktı.. adetim 25 26 gün sürüyo sizler nasıl uyguladınız bu testleri?

Canım anladığım kadarıyla yumurtlama dönemindesin,ben ovülasyon testlerine pek güvenmiyorum şahsi fikrim..Sana önerim bu akşam ve yarından sonraki akşam(yarın hastanedesin) çalışma yapmalısın hem gün aşırı kuralınada uymuş olursun bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…