- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.181
Hayırlısı canım yaa Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh
bu rakamlara göre normal gözüküyor canım maaşallahhh
teşekkür ederim tatlım sen nasılsın cnm napıyorsun
merhaba kızlar..hamişlerimiz varmış geçmişi okudum çok mutlu oldum..Allah bizede en kısa zamanda yaşatsın inş.
savaş ve elfida tebrikler...
Allah'ım bu ay bizede çift çizgiler göstersin..yeter tek çizgi.(
Progestan kullanan biri yardımcı olabilir mi ? Raginda sen kullanıyodun diye hatırlıyorum..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler kızlar, umarım bundan sonrası daha iyi olacak.. Çok zordu, çok sıkıntılıydı ama geçti çok şükür. Kalp atışını duyduğum an herşeyi unuttum kiiiiiii
mrb hsg cnm ..amiinn insaaAllahh
Elfida
1001 Ayet-El Kürsi
zerbas:50
kiraztepe:50
nartanesiii:100
rmzeynep:51
savas5482:100
oz_lem:100
rochak:50
umut81:100
fatmaipek:100
8scorpions:70
asbelove:100
lex:30
RainbowColors:100
Toplam:1001
Allah kabul etsin hepinizin gönlünün muradını versin inşAllahhhhhhhhhhhhh
merhaba cnm...tek çizgi evt sinir bozucu
Allahın işine karışılmaz diyorum kendi kendime..zamanı var beklemek gerekir...
gıcık oldum dün sinirlerim bozuldu:arkadaşım daha yeni evli..eltisinin 6 aylık bebeği vardı o evlendiğinde..
eltisi tekrar hamile kaldı..ona dediki bak geldm geçtm seni senin olmuyo bebeişin galiba..arkadaşım iki gözü iki çeşme...
aslında demek istediim şu: ya rabbi böle kötülük düşünüpte isteyenlere veriyosn nasıl oluyo diye..Allahın işine karışılmaz haşa...ama böle çok duyuyorm çok sinirlerim bozuluyo..çok üzüldm çok dün anlatamam...Allahım bölelerine fırsat verme diyorum başka ne denir ki...
Canım selam nasılsın? internet paketime kavuştum çok şükür artık düzenli takip edebilirim.
Birşey soracağım canım ya bugün benim 13. günüm sabah ilk defa fark ettiğimin uzayan şeffaf bir akıntı gördüm. Eminim daha önce de oluyordu ama algılar kapalıydı o zamanSonra ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı. Ben şimdi hangi günleri değerlendirmeliyim? Malum yarın hastanede kalıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?