RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım daha öncesinden de ya bu topikte yada diğer topiğimizde yazmışstın hatta sana ayetel kürsi bile okundu.testi ben kullanmadım canım kullanan arkadaşlar yazıcaktır

Lexciğim o uzayan akıntı yumurtlamanın yaklaştığını gösteriyor cnm.Gece testi tekrarla dahada koyulaşacaktır.Bu gece mutlaka ççalışma ama yarın ve sonraki günde çalışma iyi ourdu fakat hastanedesin

perakedisi evetFeryalin söylediği gibi kısa süreye kadar listemizdeydin duanıda okuduk..

henü yumurtlamıyorsun cnm ama çokta uzak deil demek çok silik çizgi 2 gün sonra testi tekrarla lütfenn

ablam geçmiş triodlerle ilgili test yaptırmışsın,herşey yolundadır umarım ...

ablacım benim günde biekez açık kahve lekelenmem devam edio progestanda yarın bitio gidim mi bir doktora yavv :18:

canım daha öncesinden de ya bu topikte yada diğer topiğimizde yazmışstın hatta sana ayetel kürsi bile okundu.testi ben kullanmadım canım kullanan arkadaşlar yazıcaktır

canım o diğer topik olmalı buraya yazmadım hiç:) uzun süredir düzenli giremiyodum kk ya ama artık buralardayım canım dua okunacaksa ben de katılacağım inşallah ayet-el kürsi de okuyabilirim..

perakedisi evetFeryalin söylediği gibi kısa süreye kadar listemizdeydin duanıda okuduk..

henü yumurtlamıyorsun cnm ama çokta uzak deil demek çok silik çizgi 2 gün sonra testi tekrarla lütfenn

canım Allah razı olsun dua okumamız devam ediyor mu ben de katılabilirim:) evet canım henüz yok, 2 gün sonra başlıycam teste bakalım ama ikiside koyu mu olmalı o konuda pek bilgim yok:44:

raınboww ablacımmm cok gecmıs olsun..acıl sıfalar dılıyorumm..opuyprumm senıınasılsınız hatunlar..bırazdan gelecemm...yaramazlık yapmayın haaa

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

RainbowColors:100

yehan:50

raginda:20

8scorpions:50

Kalan:530

OKUYAN ARKADASLARA TSK EDERIM...ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN HABIBTELERIM

raınboww ablacımmm cok gecmıs olsun..acıl sıfalar dılıyorumm..opuyprumm senıınasılsınız hatunlar..bırazdan gelecemm...yaramazlık yapmayın haaa

ragindam balımmm o nasıl sözzz duymayayım bak bir daha Öpüyorum seniiii

asbeciğim tiroit ameliyatı oldum ya cnm.Yılar önce ilaç kullanıyorum değerlerime bakılıyor sık sık..

kızlar bu arada yarın cuma gecesi ve ben yarın f 170 eyet-el kürsi okuyacağım... Allah bana ve isteyen herkese hayırlı bir hamilelik nasip eder inşallah.. siz bana okumuşsunuz çok sağolun ben de kendimi borçlu ve kötü hissettim bana da verin dua okuyayım yarın zaten kendime okuyacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…