- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.201
kızlar selambu topiğe ilk defa yazıyorum:) bu 6. deneme ayım ve ovu testlerim dün kargoyla geldi.. bugün adetin 6. günü ve dün denemek için bir test yaptım 5. günü olmasına rağmen,çok çok silik belli bile olmayan bir çizgi çıktı.. adetim 25 26 gün sürüyo sizler nasıl uyguladınız bu testleri?
canım daha öncesinden de ya bu topikte yada diğer topiğimizde yazmışstın hatta sana ayetel kürsi bile okundu.testi ben kullanmadım canım kullanan arkadaşlar yazıcaktır
canım o diğer topik olmalı buraya yazmadım hiç:) uzun süredir düzenli giremiyodum kk ya ama artık buralardayım canım dua okunacaksa ben de katılacağım inşallah ayet-el kürsi de okuyabilirim..
perakedisi evetFeryalin söylediği gibi kısa süreye kadar listemizdeydin duanıda okuduk..
henü yumurtlamıyorsun cnm ama çokta uzak deil demek çok silik çizgi 2 gün sonra testi tekrarla lütfenn
iinci çizgide ilki kadar değilsede koyulaşmalı
asbeloveciğim hg. cnm
Ragindacığım bunlar normal cnm ama için rahat edecekse varsa imkanın ara yada git cnm.
Saol bitanem
raınboww ablacımmm cok gecmıs olsun..acıl sıfalar dılıyorumm..opuyprumm senıınasılsınız hatunlar..bırazdan gelecemm...yaramazlık yapmayın haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?