- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.221
ragindam balımmmo nasıl sözzz duymayayım bak bir daha Öpüyorum seniiii
asbeciğim tiroit ameliyatı oldum ya cnm.Yılar önce ilaç kullanıyorum değerlerime bakılıyor sık sık..
Kızlar ani bir karrala soğan kürüne geri döndüm bugün :)) 10 gün falan içerim sanırım
Özlem sabah bir göründün kayboldun bacımm hani kahvatıya gelecektin bana..nerdesin hu huuuuuuuuuuuuuuuuu
Ablacım bugün accık bakım yaptım kendime, gün nasıl geçti valla anlamadım...Şimdi de migren başladı başlayacak
Güzelleştin desene şekercimmm maaşallah maaşallah aman dikkat tatlım yaa Allah korusun ağrı kesici falan işe yarıyor mu canım
Güzelleştin desene şekercimmm maaşallah maaşallah aman dikkat tatlım yaa Allah korusun ağrı kesici falan işe yarıyor mu canım
iyi yaptın cnm.Braz dinlen cnm bir ağrı kesici falan alsan
tülayyy ne sürdün kızım orana burana yazsana bizde sürelim
Özlem neler yaptın anlat bakalım.
ozlemcimmm habibtem senin oyle seylere ihtiyacin yokkkiii...masallah benim kadar guzelsinnnn
peracığım canım hiç öyle hissetme dua okuyanada okunanada anahtar şifa..Rabim abul etsin inşAllah.
sıradaki istediğin arkadaşa istediğin kadar okuyabilirsin cnm
kızlar savştan ve elfidadan haber varmı
canım Allah razı olsun dua okumamız devam ediyor mu ben de katılabilirim:) evet canım henüz yok, 2 gün sonra başlıycam teste bakalım ama ikiside koyu mu olmalı o konuda pek bilgim yok:44:
yok tatlıcım ben kim hamiş olmak kim dün 2 farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün fortel ile yaptım tek çizgi bat bugündü kırmızılar yok beklemedeyimsunbalım selam canım nasılsın? geçmiş mesajlarda gördüm hamiş olma ihtimalin varmış sanırım kan testi yaptırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?