RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:30

Kalan:651

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Alppın:30

Kalan:750

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

Kalan:530

ragindam balımmm o nasıl sözzz duymayayım bak bir daha Öpüyorum seniiii

asbeciğim tiroit ameliyatı oldum ya cnm.Yılar önce ilaç kullanıyorum değerlerime bakılıyor sık sık..

aman canım bende yeni bişey çıktı sandım korktum ama kontrol altında tutmak iyidir canımcım çok çok geçmiş olsunnnnn

Kızlar ani bir karrala soğan kürüne geri döndüm bugün :)) 10 gün falan içerim sanırım

Hadi hayırlısı

şekerler bugün kuzenimin doğum günü oraya gidiyorum akşiam sizlerle birlikte olamayacağım öpüyorum sizi
savaş inşallah iyi haberlerle gelirsin canımm
yehan dinlen bol bol

kızlar hepinize iyi akşamlar inşşş herkes iyidir yehanın çok şukur durumu duzelmiş kap atışınıda duymuş maşallah supenallah duamda bitmiş allah hepinizden razı olsun yureğinize sağlık çok tşk ederim hepinize inşşş atladığım birşey yokturrr

Güzelleştin desene şekercimmm maaşallah maaşallah aman dikkat tatlım yaa Allah korusun ağrı kesici falan işe yarıyor mu canım

iyi yaptın cnm.Braz dinlen cnm bir ağrı kesici falan alsan

tülayyy ne sürdün kızım orana burana yazsana bizde sürelim

Özlem neler yaptın anlat bakalım.

hahahahaaa allah size neetmesin kızz bakım derken kıl-tüy operasyonu demek istedim.açıkça yazmak istemedim ondan öyle dedim..Hayatta yapmam öyle bakım maskeleri vs., hiç de anlamam...sadece makyajımı makyaj sütüyle temizlerim, yüz yıkama jeliyle yıkar tonik uygularım yıllardır değişmez, başka da bişe yapmam..Kızlar ymurtlamam yaklaşıyo diye çok fazla ağrı kesici almak istemiyorum ama on zamanlarda migren fena halde geliyo...bi de dikkat ediyorum duştan sonra başlıyor, halbuki saçlarımı kurutuyorum

canım Allah razı olsun dua okumamız devam ediyor mu ben de katılabilirim:) evet canım henüz yok, 2 gün sonra başlıycam teste bakalım ama ikiside koyu mu olmalı o konuda pek bilgim yok:44:

canım testi hergün aynı saatte sabh 10dan sonra akşam 8 den önce yapmalısın t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğu zaman lh pik yapmış demktir ve 24 36 saat içinde yumoşun çatlayacak demektir gördüğün koyuluk bi kaç gün devam edebilir o günlerde arada en az 5 ssatt olmak şartıyla 2 defa yapabilirsin çatlama gerçkeleştiğinde test yeniden siliklesecek

sunbalım selam canım nasılsın? geçmiş mesajlarda gördüm hamiş olma ihtimalin varmış sanırım kan testi yaptırdın mı ?
yok tatlıcım ben kim hamiş olmak kim dün 2 farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün fortel ile yaptım tek çizgi bat bugündü kırmızılar yok beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…