RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yok tatlıcım ben kim hamiş olmak kim dün 2 farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün fortel ile yaptım tek çizgi bat bugündü kırmızılar yok beklemedeyim

iyi de kuzum o çizgiler havadan mı uçtu geldi, kırmızılar da gelmemiş bak.. hem gördüm testleri ve gerçekten de çizgi vardı:44:

Özlemciğim benimde yapmam lazım o bakımdam

asbeciğim iyi eğlenceler canım.

Alpın yerim senin o özgüvenini

sunbal hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm regl olmadan umut hep var.

umut benim gibi garibin ekmeği akşam üstü midem bulandı kocamda işten gelmişti hamilemisin yoksa dedi ağlammak için zor tuttum kendimi dünkü testleri ovu testlerinden alıştığı için hiç anlamamıştı garibim evin hertarfı test dolu çünk

Cevap için teşekkür ederim şeker. Bu akşam ve cuma akşamı deneyelim o zaman, bakalım artık kısmetse olur

tamam canım bugün 6. günüm 8. gün başlayayım diyorum testi yapmaya bakalım.. 24- 36 saat içinde çatlayacak demek tamam ama bu yumoş da 6-12 saat yaşıyo yakalamak sorun işte 20 tane aldım bu ay ve önümüzdeki ay bi de bu test yöntemini deneyeyim bakalım

çooook sağolasın sunbalım inşallah hamişsindir sende

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce

sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı

vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.

progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.

bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.

1 hafta sonra kontrole çağırdı.

ablam benim senin ihtiyacın yokki maşallaaaaahhh

savaşıımmmmm maşallah kuzum maşallaaahhh allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsinnn

savaşcığım çooook tebrik ederim canım bak ne güzel sabrın sonu selamettir demişler, Allah bize de nasip edecek inşallah sabrediyoruz biz de...

iyi akşamlar kızlar svaş ve elfida bebişiniz testtede onaylandı demekki.allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

çok saolun kızlar.Mevlam en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inş.(bu sabah namaza kalktım dua ettim rumuzu aklıma gelen herkesi söyledim ve unuttuklarımı diyede ekledim)

perakedisi canım benimki bu ay tamamen mucizevi bir şek,lde oldu.ben ameliyata hazırlanıyordum.normalde dün ameliyat olacaktım.aklımda hiç gebelik yoktuı inanki

canım çok sevindim masallh barikallah subhanallah
takviminede hayran kaldım yaneee

inş canım ben hamişimdir sende bu ay hamiş kalırsın inşallah

Merhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala

oyy canım seninkinin koyu çıkmasından belliydi zaten maşallah subhanallah barikallah ne güzel kutlayın bugünü
benim durum muallakta bakalım nasip

savassssss ve elfıdaaaa pamuk sekerlerımmmm hayırlısyla kalp atıslarını duyarsınız canlarım

Savaşcığım ve Elfidacığım çok güzel haberlerle geldiniz MaaşAllah sizden hep güzel haberler almak dileğiyle darısı bekleyen isteyen hepimize

Özlemciğim öpüyorum senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…