- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.241
yok tatlıcım ben kim hamiş olmak kim dün 2 farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün fortel ile yaptım tek çizgi bat bugündü kırmızılar yok beklemedeyim
iyi de kuzum o çizgiler havadan mı uçtu geldi, kırmızılar da gelmemiş bak.. hem gördüm testleri ve gerçekten de çizgi vardı:44:
umut benim gibi garibin ekmeği akşam üstü midem bulandı kocamda işten gelmişti hamilemisin yoksa dedi ağlammak için zor tuttum kendimi dünkü testleri ovu testlerinden alıştığı için hiç anlamamıştı garibim evin hertarfı test dolu çünkÖzlemciğim benimde yapmam lazım o bakımdam
asbeciğim iyi eğlenceler canım.
Alpın yerim senin o özgüvenini
sunbal hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm regl olmadan umut hep var.
elfida savaş kızlar burdasınız bi haber verin yaaaaa
Canım anladığım kadarıyla yumurtlama dönemindesin,ben ovülasyon testlerine pek güvenmiyorum şahsi fikrim..Sana önerim bu akşam ve yarından sonraki akşam(yarın hastanedesin) çalışma yapmalısın hem gün aşırı kuralınada uymuş olursunbol şans
tamam canım bugün 6. günüm 8. gün başlayayım diyorum testi yapmaya bakalım.. 24- 36 saat içinde çatlayacak demek tamam ama bu yumoş da 6-12 saat yaşıyo yakalamak sorun iştecanım testi hergün aynı saatte sabh 10dan sonra akşam 8 den önce yapmalısın t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğu zaman lh pik yapmış demktir ve 24 36 saat içinde yumoşun çatlayacak demektir gördüğün koyuluk bi kaç gün devam edebilir o günlerde arada en az 5 ssatt olmak şartıyla 2 defa yapabilirsin çatlama gerçkeleştiğinde test yeniden siliklesecek
mrb cnm maşallah hamiiş olmana sevindim allah tamamına erdirsinMerhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala
Özlemciğim benimde yapmam lazım o bakımdam
asbeciğim iyi eğlenceler canım.
Alpın yerim senin o özgüvenini
sunbal hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm regl olmadan umut hep var.
savaşcığım çooook tebrik ederim canım bak ne güzel sabrın sonu selamettir demişler, Allah bize de nasip edecek inşallah sabrediyoruz biz de...kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce
sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı
vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.
progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.
bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.
1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Merhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala
kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce
sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı
vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.
progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.
bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.
1 hafta sonra kontrole çağırdı.
tamam canım bugün 6. günüm 8. gün başlayayım diyorum testi yapmaya bakalım.. 24- 36 saat içinde çatlayacak demek tamam ama bu yumoş da 6-12 saat yaşıyo yakalamak sorun işte20 tane aldım bu ay ve önümüzdeki ay bi de bu test yöntemini deneyeyim bakalım
çooook sağolasın sunbalım inşallah hamişsindir sende
Merhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?