- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.261
Fatmaipek
1001 Ayetel Kürsi
rochak:100
rmzaynep:51
RainbowColors:100
ragnda:20
8scorpions:50
Alppın:30
Kalan:651
Kiraztepe
1001 Ayetel Kürsi
rmzeynep:51
raginda:20
Kalan:750
ALPPIN
1001 Ayet-El Kürsi
rmzeynep:50
oz_lem:100
umut81:100
yehan:50
Kalan:530
çook şükür cnmmmm artık kendine çoookdikkat et emiii..minik bezelyene de iyi bakkkkkKızlar bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum .. Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, çoooookkk şükür süperizz.. hiç bir sıkıntımız yok veeeeee bugün kalp atışlarını da duydukkkkk ağladıımmmm ağladımmm ağladımmmmmm. bütün gece birikmişti zaten içimdeeeeee, ağladıkça rahatladım. Biraz okuyayım dönücem size..
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN...1 AYDA 5 HAMILE ARKADSLARRR.....SIRA BIZE GELIIYOR DEMEKKI
özlemimm alınmış mııı..ama yanlış anlaşılma olmuş kuzummmm:26:Neyse kızlar ben çıkıyorum,keyfimiz daha fazla kaçmasın, yanlış anlaşıldım..iyi geceler
Allahımmmm maşallah süphanallahhhhhh...Yehannn bu bezelyecik çook tatlı bişeyyy annesiiiiii..
firar cnm sen kendini iyi hissedeceğin gibi yap cnm..eğer seni üzüyorsa at hepsini..Yehan iyi olmana çok sevindim çok şükür dikkat edin kendinize.. Resmi de görür görmez maşallah dedimİnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. İnşallah...
Resmi görünce aklıma geldi. İlk yaptığım hamilelik testlerini, kan testimi ve kesenin ultrason fotoğrafını saklamıştım ben hatıra olarak. Devamını getirmek nasip olmadı bi ara yok etmeliyim sanırım onları.
ooo maşallah cnmmm çok güzel değerinnnnMerhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala
evet canım ovi.testleri ile beraber gelmişti.
Kızlar ben kaçar.Ben bu topiğin uğuruna diyeceğim (çünkü bu tam anlamıyla bebk istediğim 24.ayım ve ilk çocuğum olacak mevlam nasip ederse)çok inanıyorum.Bence uğuruda tamamen duadan geliyor.mevlam hepinizden binlerce onbinlerece kez razı olsun.Dilerimki herbirinizin gönlünde yatan neyse mevlam tez zamanda size nasip etsin
ayyy Allahım nasıl mutlu oldum sana anlatamam savaşım...Rabbim yüzünü güldürdü ççook şükürrr..dile kolay 2 yıl..bundan sonra hep sevinçli şeyler olsun inşallah..kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce
sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı
vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.
progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.
bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.
1 hafta sonra kontrole çağırdı.
işte zaten aklında olmayınca geliyor demekki cnmm..hep söylüyorlar da biz takmıyoruz..işte kanıtı sensin şimdiçok saolun kızlar.Mevlam en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inş.(bu sabah namaza kalktım dua ettim rumuzu aklıma gelen herkesi söyledim ve unuttuklarımı diyede ekledim)
perakedisi canım benimki bu ay tamamen mucizevi bir şek,lde oldu.ben ameliyata hazırlanıyordum.normalde dün ameliyat olacaktım.aklımda hiç gebelik yoktuı inanki
cnm yaa sen yine de bekle 2 gün sonra yine yaparsınnyok tatlıcım ben kim hamiş olmak kim dün 2 farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün fortel ile yaptım tek çizgi bat bugündü kırmızılar yok beklemedeyim
sonuçların güzel cnm maşallah.kızlar merhaba nasılsınz bakalım...benım bu ayda olmadı adet oldum.dünde hormon testi yaptrdım sonuclar normalmış... yeni batım muhtemelen 4 ocak
test sonuclar ımı yorumlayacak kımse var mı yanı anlayan varsa yorumlayablrmı
FSH--6,86
LH--5,71
ESTRADİOL(E2)--28,95
TSH---1,8
PROLAKTIN---21,06
rainbow cnmmm geçmiş olsunnnnnnÖzelden bana mesaj atmış merak etmiş Özlem saolsun.Tiroitimle ilgili bazı testlerim vardıda buradan anlatıp sizi sıkmayyaım dedim..İyi çıktı özlemciğim fena değill..
çok saolun kızlar.Mevlam en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inş.(bu sabah namaza kalktım dua ettim rumuzu aklıma gelen herkesi söyledim ve unuttuklarımı diyede ekledim)
savascığımm...hadi bakalım ilk adımı attın, insaAllah diğer adımlarında sağ sağlim gelir..
ufak tefek sıkıntılar, onlar olucak derler, insaAllah onları da çok fazla hissetmeden atlatırsın cnm..
bizleri de dualarınad eksik etmediğin için çookk saol kuzum..
e kısmet artık.. bizlerinde elbet bi vakti saati vardır..Mevlamın bildiği..elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz iste..
bu arada, hamilelik takviminde çok yakışmış..
en çokta buna imreniyorum niyeyse şu kk ya her girdiğimde..
bazen sırf bu yüzden girmesem mi bile dediğim oldu..yalan yok .
hele ki ben basta olmak üzere, diğer arkadslarda istiyordur eminim..
kendimi ; kedinin ciğere baktığı gibi baktığımı hissediyorum !...((
savascığımm...hadi bakalım ilk adımı attın, insaAllah diğer adımlarında sağ sağlim gelir..
ufak tefek sıkıntılar, onlar olucak derler, insaAllah onları da çok fazla hissetmeden atlatırsın cnm..
bizleri de dualarınad eksik etmediğin için çookk saol kuzum..
e kısmet artık.. bizlerinde elbet bi vakti saati vardır..Mevlamın bildiği..elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz iste..
bu arada, hamilelik takviminde çok yakışmış..
en çokta buna imreniyorum niyeyse şu kk ya her girdiğimde..
bazen sırf bu yüzden girmesem mi bile dediğim oldu..yalan yok .
hele ki ben basta olmak üzere, diğer arkadslarda istiyordur eminim..
kendimi ; kedinin ciğere baktığı gibi baktığımı hissediyorum !...((((((
Allahım ne kadar aciz bir kulun olduğumu hissettim, belkide ilk defa ..
şu küçücük ama basit birsey için..
Ölüyorum..halimi bitek sen görüyorsun.
8corpions bekliorum başka caremde yok zaten canım inş bebğim benimledir
Fatmaipek
1001 Ayetel Kürsi
rochak:100
rmzaynep:51
ragnda:20
Kalan:651
Kiraztepe
1001 Ayetel Kürsi
rmzeynep:51
fatmaipek:100
Kalan:650
ALPPIN
1001 Ayet-El Kürsi
rmzeynep:50
oz_lem:100
umut81:100
yehan:50
fatmaipek:30
Kalan:500
Scorpicimmm teşekkür ederim canımm.. Zaten dikkat ediyordum ama daha fazla özen göstericem şimdi. Beni çok korkuttu eşşek sıpasıııııı , daha da bi değerli oldu şimdi gözümüzde..
Çok tatlıdır benim mercimeğim teyzesiiiiii, annesi yesin onun ballarınıııııııııı
ahhh reanımmm yine geldiler bana, nerdesin be kusummm..
ins iyisindir .. gell artık yaaa.. çok özledimmm seni ...
çok saolun kızlar.Mevlam en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inş.(bu sabah namaza kalktım dua ettim rumuzu aklıma gelen herkesi söyledim ve unuttuklarımı diyede ekledim)
perakedisi canım benimki bu ay tamamen mucizevi bir şek,lde oldu.ben ameliyata hazırlanıyordum.normalde dün ameliyat olacaktım.aklımda hiç gebelik yoktuı inanki
kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce
sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı
vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.
progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.
bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.
1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Merhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala
profil fotona baktikça diyorum ki yehanımın kızı olsun o miniş parmaklarının fotoğrafını çeksinnn
oyyy sevsin onu teyzişiiiiiiii
canım yaa acaba testin hassasiyet aralıkları falan mı farklıydı.adetinde başlamamış henüz:26:
duaların için çok sağol tatlımm
sen benim en güzel örneğimsin sadece ameliyata odaklanmıştın
ummadığın bir anda bebişin geldi
ne belirti ne ateş ölçme hepsi teferruat gerçektende
Rabbim ol dedikten sonra....
ayrıca hamilelik takvimin çok yakışmış canım
inşallah bizde en kısa zamanda yapabiliriz
hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canımmm
tebrikler canım Allah kucağına almayı da nasip etsin dualarınızda bizleri unutmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?