RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Tebrik ederim kızlarrr, hayırlı olsun.. ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim sizlerin adına.. Maşallaaaahhhhhhh

Tel.den girdiğim için kim var kim yok göremiyorum.umarım herkes iyidir.Hepinize tek tek teşekkür ederim camlarım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Savascim bebisleri beraber buyutecegiz Allah izin verirse:)

Eşim hevesten herkese söylemiş.daha dr.a bile gitmedik diyorum olsun ben eminim diyor.birazdanda kayinvalidem lere inicez ay utanırım ben şimdi:)) görüşürüz kızlar

rainbow cnm kiraz için 100 okudum alpin içinde 30 düşersin cnm

çook şükür cnmmmm artık kendine çoookdikkat et emiii..minik bezelyene de iyi bakkkkk
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN...1 AYDA 5 HAMILE ARKADSLARRR.....SIRA BIZE GELIIYOR DEMEKKI

Neyse kızlar ben çıkıyorum,keyfimiz daha fazla kaçmasın, yanlış anlaşıldım..iyi geceler
özlemimm alınmış mııı..ama yanlış anlaşılma olmuş kuzummmm:26:
Allahımmmm maşallah süphanallahhhhhh...Yehannn bu bezelyecik çook tatlı bişeyyy annesiiiiii..
firar cnm sen kendini iyi hissedeceğin gibi yap cnm..eğer seni üzüyorsa at hepsini..
Merhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala
ooo maşallah cnmmm çok güzel değerinnnn
ayyy Allahım nasıl mutlu oldum sana anlatamam savaşım...Rabbim yüzünü güldürdü ççook şükürrr..dile kolay 2 yıl..bundan sonra hep sevinçli şeyler olsun inşallah..

işte zaten aklında olmayınca geliyor demekki cnmm..hep söylüyorlar da biz takmıyoruz..işte kanıtı sensin şimdi
yok tatlıcım ben kim hamiş olmak kim dün 2 farklı marka test yaptım silik çizgi çıktı bugün fortel ile yaptım tek çizgi bat bugündü kırmızılar yok beklemedeyim
cnm yaa sen yine de bekle 2 gün sonra yine yaparsınn
sonuçların güzel cnm maşallah..benimki de
FSH--4.62
LH--5.49
E2--33
TSH--2.14
PROLAKTİN--ilk ölçümde 54 çıktı 15 gün sonra 21

Özelden bana mesaj atmış merak etmiş Özlem saolsun.Tiroitimle ilgili bazı testlerim vardıda buradan anlatıp sizi sıkmayyaım dedim..İyi çıktı özlemciğim fena değill..
rainbow cnmmm geçmiş olsunnnnnn

çok saolun kızlar.Mevlam en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inş.(bu sabah namaza kalktım dua ettim rumuzu aklıma gelen herkesi söyledim ve unuttuklarımı diyede ekledim)

savascığımm...hadi bakalım ilk adımı attın, insaAllah diğer adımlarında sağ sağlim gelir..
ufak tefek sıkıntılar, onlar olucak derler, insaAllah onları da çok fazla hissetmeden atlatırsın cnm..
bizleri de dualarınad eksik etmediğin için çookk saol kuzum..
e kısmet artık.. bizlerinde elbet bi vakti saati vardır..Mevlamın bildiği..elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz iste..
bu arada, hamilelik takviminde çok yakışmış..
en çokta buna imreniyorum niyeyse şu kk ya her girdiğimde..
bazen sırf bu yüzden girmesem mi bile dediğim oldu..yalan yok .
hele ki ben basta olmak üzere, diğer arkadslarda istiyordur eminim..
kendimi ; kedinin ciğere baktığı gibi baktığımı hissediyorum !... ((((((
Allahım ne kadar aciz bir kulun olduğumu hissettim, belkide ilk defa ..
şu küçücük ama basit birsey için..
Ölüyorum..halimi bitek sen görüyorsun.

Son düzenleme:

umutcum benimde çok hoşuma gidiyor hatta bir kere denemiştim ben

canım inanki canı gönülden istiyorum mevlam en yakın zamanda o takvimi sana ve tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inş.(AMİNNN)

evet canım canı verecek mevlam hakikaten elimiz kolumuz bağlı bu konuda.Bende 2 yıl bekledim.çok ağladım çok üzüldüm.Hani demişsin ya çevre diye neler duymadımm.Görümcemin çocuğu olmuştu 3 aylıktı onu bile severken dedi ki.Başkasının çocuğunu seveceğime kendi çocuğumu severim dedi yaptım.Ne kadar yanlış bir cümle onu kesinlikle sen yapmadınnmevlam sana nasip etti.Ondan başka daha neler neler

takma bunları diyemiyeceğim insanın içinde bir yerde kor yangınlar yanıyor.Sen küllendirdikçe onlar daha çok deşip alevlendiriyor.mevlam imtihan dünyası işte.

Ben inanıyorum bu canı gönülden edilen dualarla mevlanında izniyle buradaki bütün arkadaşlar meleklerine kavuşacaklar

Scorpicimmm teşekkür ederim canımm.. Zaten dikkat ediyordum ama daha fazla özen göstericem şimdi. Beni çok korkuttu eşşek sıpasıııııı , daha da bi değerli oldu şimdi gözümüzde..

Çok tatlıdır benim mercimeğim teyzesiiiiii, annesi yesin onun ballarınıııııııııı

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:30

Kalan:651

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Alppın:30

fatmaipek:100

Kalan:650

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

fatmaipek:30

Kalan:500

canım 3 arkadaşımızada 50 tane ben alayım

ahhh reanımmm yine geldiler bana, nerdesin be kusummm..
ins iyisindir .. gell artık yaaa.. çok özledimmm seni ...

profil fotona baktikça diyorum ki yehanımın kızı olsun o miniş parmaklarının fotoğrafını çeksinnn
oyyy sevsin onu teyzişiiiiiiii

duaların için çok sağol tatlımm
sen benim en güzel örneğimsin sadece ameliyata odaklanmıştın
ummadığın bir anda bebişin geldi
ne belirti ne ateş ölçme hepsi teferruat gerçektende
Rabbim ol dedikten sonra....
ayrıca hamilelik takvimin çok yakışmış canım
inşallah bizde en kısa zamanda yapabiliriz

hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canımmm

Merhaba canım:)bugun kan testi yaptırdık degerim 599 çıktı.henüz doktora gitmedim.sen nasılsın şekerim çizgi yok dedin ama kırmızılar gelmemiş daha benim umudum var hala

tebrikler canım Allah kucağına almayı da nasip etsin dualarınızda bizleri unutmayınnn

profil fotona baktikça diyorum ki yehanımın kızı olsun o miniş parmaklarının fotoğrafını çeksinnn
oyyy sevsin onu teyzişiiiiiiii

Ayyyyy inşallah inşallaaaahhh, gönlümdeki her zaman kız ama hayırlısı bakalım. Onun o minikk parmaklarını ben ısırırımmmm ham yaparımmmm kuzum o benim.. Annaaaağğğmm gııııızzzzz bi doğsa da sevsekkkk Dişlerim kaşındı vallaaaaaa:18::18::18:

canım yaa acaba testin hassasiyet aralıkları falan mı farklıydı.adetinde başlamamış henüz:26:

bitansesi senin yaptığın testti diğerinide paylaştım zaten hayal değildi ya eşimde var ddi adam anlamıyo zaten böyle şeylerden bak dedim ne görüyosun 2sinide önüne koydum dediki 1.5 çizgi diğeri silik çünkü dedi ama busabh fortel le yaptım hiç çıkmadı silik milikte yoktu adette olmadım ateşimde 36.9 bakalım yarın atesim kaç çıkacak eğer düşerse adet olurum

amin canım benim Allah razı olsun
inş canım en yakın zamanda bütün herkeslerin melekleri gelsin

Kızzz gamyoncuuuuu yazıyom yazıyom görmüyoooooooonnn seni de kk'nın en'lerine aday gösterdim...ama gösterdiğim dalı söylemem süpraayyyyyyzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…