- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.281
Kızzz gamyoncuuuuu yazıyom yazıyom görmüyoooooooonnnseni de kk'nın en'lerine aday gösterdim...ama gösterdiğim dalı söylemem süpraayyyyyyzzzz
bitansesi senin yaptığın testti diğerinide paylaştım zaten hayal değildi ya eşimde var ddi adam anlamıyo zaten böyle şeylerden bak dedim ne görüyosun 2sinide önüne koydum dediki 1.5 çizgi diğeri silik çünkü dedi ama busabh fortel le yaptım hiç çıkmadı silik milikte yoktu adette olmadım ateşimde 36.9 bakalım yarın atesim kaç çıkacak eğer düşerse adet olurum
Ayyyyy inşallah inşallaaaahhh, gönlümdeki her zaman kız ama hayırlısı bakalım. Onun o minikk parmaklarını ben ısırırımmmm ham yaparımmmm kuzum o benim.. Annaaaağğğmm gııııızzzzz bi doğsa da sevsekkkkDişlerim kaşındı vallaaaaaa:18::18::18:
ilginç bir durum canım yaa:44::44::44:
inş. düşmez ve son yaptığın test falan bozuktur.Testin varsa yarın tekrar dene olmazsa.Gecikmezdi senin adetlerin bildiğim kkadarıyla
yaa kızlar şu enler linkini bir daha paylaşır mısınız?:44::44:
gecikse bile testler hiç ikinci çizgiyi vermezdi ve atşimde bukadar yüksek olmazdı bilmiyorum rabbim verirse de kabulüm vermessede canım duandan eksik etme
Kızzz gamyoncuuuuu yazıyom yazıyom görmüyoooooooonnnseni de kk'nın en'lerine aday gösterdim...ama gösterdiğim dalı söylemem süpraayyyyyyzzzz
canım yarın bir kan tahlili yaptırsan yaa
bakalım yarın olmazsa cuma garanti yaptırırımsunbal eğer yarın sabah ateşin düşmezse bencede bir kan te4sti yaptır canım yaa
seni bilmem ama ben en güzel avatarlı üye ye aday göstereceğimBu arada linki bulamadım bakıp bende adaylrımı söyleyeyim
savaşcığım Cetvelin çok yakıştı cnm benim maaşAllah
kizlarr yuzuk testi yapsanizaaa...ben cok sacma diye dusunuyordum,,aama dogum yapan hatta dusuk yapan cocuklarin cinsiyeti bile cikiyor...nasil birseya anlamadim ama dogru cikti herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?