- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.301
kizlarr yuzuk testi yapsanizaaa...ben cok sacma diye dusunuyordum,,aama dogum yapan hatta dusuk yapan cocuklarin cinsiyeti bile cikiyor...nasil birseya anlamadim ama dogru cikti herzaman
İsmnde enteresan ama favorim seçtiğin avatarlar:)
Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.
Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.
ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.
KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.
Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.
ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.
Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.
Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.
Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.
eeeeeeeee şimdi seninki kız mı?:26: erkek mi?:26:
20ser tane daha okudum arkadslara allah kabul etsinn...yuzuk olayi alyansiniz ve bir ip..ipi gecirin alyansin icinden..avucunuzu acin ipi hareket ettirmeden avucunuzun icinde tabiki degmeyecek sekilde durdurun eger yuvarlak sekilde donuyorsa kiz...gelgit seklindeyse erkekmis..ben bunu kuzenlerime rahmetli anneme yapmistim ve dogru cikmisti...ne kadar dogrulugu varsa bilmiyorum..benim teyzem bekar hic evlenmedi..53 yasinda..banada yap dedi..aslinda uzuldum oyle deyince...durdu..hic hareket etmedi..cocugu zaten olamazdi..1 sene sonra menepoz gecirdi..oyle iste..ben biraz sacma buldumm ama neyse
sülemeeeemm gamyoncuu dedim yaa süpraaaaaayyyzzz
Kılzar sıcaktan patlayacam, ayaklarımda da sıcak su torbası var ama bi türlü ısınmadılar oooffff, kasıklarım da sinyal vermeye başladı yumurtlamamı başladı neeee:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?