RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ayyy inş inş ablacım yaa heycanlandım bakk Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş rabbim nasip etsin hepimize pazartesi sonucu söylerim sizlere inş

Canım benim sadece ihtimal bunlar değerde artış varsa hamilesin diyebiliyoruz ama şunu bil hamileysen eğer bugünlerde değerin anca bu kadar olurdu.Ben bunu anlattım.Sen beklee inşAllah hamilesidir tatlım..Tüm kalbimle diliyorummm

Ya varya bazen doktorları parçalayasım geliyorrr.Hiç mi içi gitmedi yaa insna bir uyuşturmaz mı..Allahım yaaaa

Fatmacım çok geçmiş olsun cnm yokmu çaresi acaba bir daha olmaması için..

allah razı olsun ablacım yinede bir umut işte hayırlısı olsun inş pazartesi artacak mı bakalım dua edin ne olur bakalım sonuç ne olacak

beenim ki de ortada hatta çay masajından sonra iltihap akmıştı gözümden bildiğimiz apse işte, dr istersen alalım demişti yoksa en ufak enfeksiyonda tekrarlar bende korktum aldırmadım, birde iyileştikten sonra baksan küçükte olsaduruyomu diye,birde aslında ağrı yoktur batma vardırda çocuk anlatamıyordur

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:50

8scorpions:25

mehlik:50

Kalan:876

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

8scorpions:25

rochk:50

Kalan:926

Son düzenleme:

burun spreyini bile savaş halinde sıkabiliyorum hiç dokundurtmuyor ki gözünü nasıl yapacağız bilmiyorum.Ama dr.da dedi akmazsa kalabilir diye.en kötü sık sık sıcak banyo yaptıracağım..iyi gelirmi sencee..

sevgili en abla rainbowcumm herkes bişe soruo sana bende bi konuda danışmak istiyorum vaktin warsa, ya da bilen arkadaslar benı aydınlatırsa cok sevınırım.. merak ettiğim alkolün spermlere zarar werıp wermedıgı, bana werirmiş gibi gelio.. doktora sormadım henuz,cunku en son eylul ayında gıttııgımızde eşim bu konuda iiydi.. hafta da 1 defa falan alırdı, bende ayda 1 fılan ıcerım onunla.. ama şimdi ailesi geldi babasıyla her fırsatta içiolar artııı 1.5 senedır sehır dısında gorevlı olan arkadası da geldı onunla da her fırsatta içiolar.. ve ben deli oluorum hafta da 3-4 defa içmesine..annesi-babası soyadlarını dewam ettırcek bi erkek torun istıolar.. ben de laf vuruorum bazen babasıyla içerken " iç canım iç ne kadar kötü beslenırsen o kadar gecıkır, olursa da kız olur" die.. aslında ben daha cok kız istiorum ama kısmet tabııkı, onun bol bol alkol almasıyla istemıorum.. belkı dıorum babası bıraz hassas davranır die.. hiç .. bön bön bakıo yüzüme.. çok kötüyüm bi kaç gündür.. 2 gun konusmadık eşimle.. cok zor gelıo bana.. napıcam bılmıorum.. yanı tamamen kısıtlamıorumkı ınadına yapıo diicem.. abartma diorum sadece.. ki sadece iş bebek yapmayla bitmio diorum ilerisi içinde sürekli içen bi baba ne kadar hoş olur aşkım diorum.. gerilio işine karışıo onun kısıtlıomusum gibi.. onlar yokken bööle deildi..bana yol gosterın

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. Ablacım ben sıradaki kişi için 50 tane ayetel kürsi alayım bugün ourum inş hadi hayırlı geceler görüşürüz sonra by

Rimelciğim ne yazıkki Alkol ve sigara tahmin ettiğimizden daha çok zarar veriyor spermede yumurtayada embriyoyada Sonuçta içilen alkol kana karışıyor kanda tüm vucudun her bir noktasına..

Canım bu noktada senin yapabileceğin şey iyi vakitlerinizde bu durumu anlatman en azından bu sürede alkolu bırakması en azından azaltması.Peki eşinin değrini biliyormusunuz cnm.Bir azalma söz konusu olabilir mi.

rainbowww ablacimmm ogluna...ve fatmaipek kizina gecmis olsun canlarim benim...yataktayim bende cok hastayimm..o yuzden yazamiyorum sadece yazdiklarinizi okuyoru,,,canimda skkin...opuyorum sizi....

habibtemmm sıkma canını, vur totosuna totsuna kocişinin ama yumurtlama dönemindeyiz accık ertele demedik mi sana neyse habibtem geçmiş olsun

canım eylulde gıtmıstık ramazandan 15 gun sonra ramazan boyunca içmemişti,ama bi de bana sorun açlıktan mıdır içemedğinden midir ramazan bana 30 hafta gibi gelmişti.. o zaman 70 mılyondu ama canlılık % 40 ılerı hareketli % 3 yavas harketli %24 yerinde %13.. doktor gayet ii demişti, ama bu 12 denememiz hala bişe yok.. kısmet dıorum vaktı saatı wardır dıorum.. ama ilerisini hayal edıp korkuorum.. çok ii bi ınsan , bana bi zararı asla olmuo.. ama örnek bi baba olamaz gibi gelıo bu konuda..ben cocuklarımın sureklı içmesini istemıorum.. bazen de suan bebek olmamasında wardır bı hayır dıorum, belkı yasayıp gormesı gerekcek, uzun zaman olmayınca dokktorlara para akıtınca ögrencek yanlısını.. bilmıorum.. ii zamanlarında konusuorum guzel guzel.. örnek olmaya calsııorum beslenme seklımle, beraber içmeyı teklıf ettıgınde 1 evet dıosam 3 canım hiç çekmio suan tatlım diorum, o da fazla içemıo arkadas olmayınca..

çook önceden bişe okumustum, alkolizme meyli olan erkeklerin fazla sıvı tukettıgını.. o yuzden sürekli aksamları cay yapıorum benden önce davranmadıysa, canı ıstemıosa soda limon, yada meyve suyu sıkıyorum,ağzı boş durmasın die.. dogru mu yapıorum bılmıorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…