- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.881
[sıze=3]anladım ablacım tamam, ben bi kere batıma 3 gün kala yaptırmştım 3,küsür bişe çıkmıştı, ondan sordum
mehlikçim inşallah inşallah hamilesindir, güzel haberlerle dön canım[/sıze]
canım 18.günde yumurtladıysan tam zamanı 7.günde tutunma gerçekleşmiş ve değerartmaya başlamıştır.yarın yada sonraki gün kanda baktır artık varsa hamilesin cnm.
Kızlar savaşı hatırlayın regle 3-4 gün kala değeri 7 idi ve şimdi hamile maaşallahhh.
ABLA GÜZEL ANLATTIN TŞK EDERİM İLGİN İÇİN İNŞ VARDIR BEBİŞPAZARTESİ İLK İŞM TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRMAK OLACAK İNŞ BENDE HAMİLEYİMDİR GELSİN BEBEİŞLER BAKALIM YİNEDE UMUTLANMAYAYIM :18: KESİN SONUÇ ALANA KADAR
canım benim sadece ihtimal bunlar değerde artış varsa hamilesin diyebiliyoruz ama şunu bil hamileysen eğer bugünlerde değerin anca bu kadar olurdu.ben bunu anlattım.sen beklee inşallah hamilesidir tatlım..tüm kalbimle diliyorummm
Canım çok geçmiş olsun.Göz kapağının kenarındamı senin ki bizimki ortalarda.dr.da göz kapağında göz yaşı bezlerimi ney dedi varmış onlar iltihaplanabilir dedi.İltihabında kanallar aracılığıyla dışarı atılması gerekiyormuş..bakalım ataccağız inş:)
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
oz_lem:50
8scorpions:25
Kalan:926
nartanesiii-Ayşe
1001 Ayet-El Kürsi
8scorpions:25
Kalan:976
beenim ki de ortada hatta çay masajından sonra iltihap akmıştı gözümden bildiğimiz apse işte, dr istersen alalım demişti yoksa en ufak enfeksiyonda tekrarlar bende korktum aldırmadım, birde iyileştikten sonra baksan küçükte olsaduruyomu diye,birde aslında ağrı yoktur batma vardırda çocuk anlatamıyordur
burun spreyini bile savaş halinde sıkabiliyorum hiç dokundurtmuyor ki gözünü nasıl yapacağız bilmiyorum.Ama dr.da dedi akmazsa kalabilir diye.en kötü sık sık sıcak banyo yaptıracağım..iyi gelirmi sencee..
rainbowww ablacimmm ogluna...ve fatmaipek kizina gecmis olsun canlarim benim...yataktayim bende cok hastayimm..o yuzden yazamiyorum sadece yazdiklarinizi okuyoru,,,canimda skkin...opuyorum sizi....
canımmm hayırdır neyin varrr..
Rimelciğim ne yazıkki Alkol ve sigara tahmin ettiğimizden daha çok zarar veriyor spermede yumurtayada embriyoyadaSonuçta içilen alkol kana karışıyor kanda tüm vucudun her bir noktasına..
Canım bu noktada senin yapabileceğin şey iyi vakitlerinizde bu durumu anlatman en azından bu sürede alkolu bırakması en azından azaltması.Peki eşinin değrini biliyormusunuz cnm.Bir azalma söz konusu olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?