- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.901
habibtemmm sıkma canını, vur totosuna totsuna kocişinin ama yumurtlama dönemindeyiz accık ertele demedik mi sananeyse habibtem geçmiş olsun
vallahi benden kaynaklimi degilmi onuda bilmiyorum konusmuyor..kendi bilir...bende bu durumdan hosnut degilim...olacaksa olur hayirlisi artik...tsk ederim habibtem benim...
geçmiş olsun canım sanaaa.. inşallah barısırsınız kosişinlee..ve inşallah huzurlu bi yuvayla bebişinz gelir..
yesinler senin 4 gr lık fıstıgını.. maşallah ikinizeeeee
Ablammmm sağolasınn hemen ekliyorummmmmmm canım benimmmmmmm
Asbeciğim seç beğen al bidenemmm
Çok geçmiş olsun ablammmm çay pansumanı iyi gelir inşallahhhhhhArkadaşlar canım sıkkınoğlumun gözünde bir şişlik çıkmıştı dün.Sinek ısırıgı diye çok önemsemedim az önce elimle dokundum beze gibi bir şey çok telaşlandım,dokundurtmuyorda.
nette araştırdım meiboiman kisti diye bir şey çıkıyor karşımaaaainşAllah değildirrrr
Canlarımmm çok teşekkür ediyorum Dünya Göz Hastanesindeki doktorla görüştüm çok ilgilndi saolsun.Muhtemelen arpacık çıkarıyor dedi tam yerini boyutunu anlattım.Sıcak çay masajı yapın iltihabı atması gerekyor dedi.Birde merhem verdi kullanın 2-3 güne geçemezse mutlaka getirin dedi..Merak etmeyin geçecek diyede ekledi:)) Telaşımı farkedinceSaolsun yaaaa..Rahatladım şimdi iş benm huysuz oğluma masaj yapmakta..
kız olmak dertli cnm küçükten başladı bizimki vajinal füzyon vardı(vainal giriş daha çok ince olduğundan yapışıyor delik kapanıyor gibi oluyor cnm) 2 defa açmıştı çocuk cerrahı yine acıyor deyince sabah gittik sağolsun dr.da bugün hiç uyuşturucu krem sürmeden ayırıverdi içim gitti ya ipek tabi çığlık çığlığa
ayyy inş inş ablacım yaa heycanlandım bakkAllah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş rabbim nasip etsin hepimize pazartesi sonucu söylerim sizlere inş
sesim gitti...sanirim grip olacagim...tamda zamaniydi...:2::2::2::2::2:esimle konusmuyoruz...oyle iste
canım eylulde gıtmıstık ramazandan 15 gun sonra ramazan boyunca içmemişti,ama bi de bana sorun açlıktan mıdır içemedğinden midir ramazan bana 30 hafta gibi gelmişti.. o zaman 70 mılyondu ama canlılık % 40 ılerı hareketli % 3 yavas harketli %24 yerinde %13.. doktor gayet ii demişti, ama bu 12 denememiz hala bişe yok.. kısmet dıorum vaktı saatı wardır dıorum.. ama ilerisini hayal edıp korkuorum.. çok ii bi ınsan , bana bi zararı asla olmuo.. ama örnek bi baba olamaz gibi gelıo bu konuda..ben cocuklarımın sureklı içmesini istemıorum.. bazen de suan bebek olmamasında wardır bı hayır dıorum, belkı yasayıp gormesı gerekcek, uzun zaman olmayınca dokktorlara para akıtınca ögrencek yanlısını.. bilmıorum.. ii zamanlarında konusuorum guzel guzel.. örnek olmaya calsııorum beslenme seklımle, beraber içmeyı teklıf ettıgınde 1 evet dıosam 3 canım hiç çekmio suan tatlım diorum, o da fazla içemıo arkadas olmayınca..
çook önceden bişe okumustum, alkolizme meyli olan erkeklerin fazla sıvı tukettıgını.. o yuzden sürekli aksamları cay yapıorum benden önce davranmadıysa, canı ıstemıosa soda limon, yada meyve suyu sıkıyorum,ağzı boş durmasın die.. dogru mu yapıorum bılmıorum:44:
cok saol canım ilgin için .. bana da oyle gelıyor sayı ii olsada hareketlılık dusuk .. olsun iki konu iki ayrı sıkıntı benım için.. kaan hoca die okumustum bi yerlerde ama bana soy ismini de verebılır mısın? yasaksa eger ozelden atabılır mısın? bakalım onun yorumu ne olcak?Rimelciğim cnm kafanı karıştırmak istemiyorum bitanem ama sizde hareket düşük ve buda hamile kalmanı zorlaştırıyor bitanem.Sayıdan çok mühim olan harekett çünkü.Toplamda 50 olması gerekirken oda en az sizde 27 cnm...Belki esas konu dışı fakat önerim kaan hocaya bir mail atman cnm benim..
cok saol canım ilgin için .. bana da oyle gelıyor sayı ii olsada hareketlılık dusuk .. olsun iki konu iki ayrı sıkıntı benım için.. kaan hoca die okumustum bi yerlerde ama bana soy ismini de verebılır mısın? yasaksa eger ozelden atabılır mısın? bakalım onun yorumu ne olcak?
Oyyyyyy çok hastayıııımmmmm, boğazımmmm, burnummmm anaaaağğğğmmmm ölüyorummmmmmmm :2::2::2: kesin grip oluyorum tam da sırasıydı yaniiiiiiii.. Akşam hissettim bol limonlu bir çorba içtim, yemekten kalkınca da, bitki çayı hazırladım kendime. Limon doğradım, portakal dilimleri ve kabuğu, birkaç mandalina dilimi ve kabuğuuu heee bir de elma kabuğu koydum üstüne de su, dövülmemiş tarçınım yoktu olsa iyi olurdu içine ama tat versin die toz tarçın koydum, kaynatıyorum ondan içecem. Offff ilaç da kullanamıyorummmm, dinlenmekten başka çarem yok.. Zaten normalde de gribim çok ağır geçer, yataklara düşürür beni. Bittim bennn yaaaa:2::2::2::2:
tamda tahmin ettiğim gibi
Canım kivi yemeni öneriirm c vitamini deposuu..Aman dikkat et kendine..
kızlar benim aklımdan hhhhhhhhiiiiiiiiiiiiçç ama hiiiiiiiiiiiiççç ikiz geçmemişti:44: Allah'ın gücüne gitmesin ama niyeyse hiç ama hiç sıcak bakmıyorumgerçi eşimin ailesinde de, benim ailemde de hiçç ikiz yok
kızlar benim aklımdan hhhhhhhhiiiiiiiiiiiiçç ama hiiiiiiiiiiiiççç ikiz geçmemişti:44: Allah'ın gücüne gitmesin ama niyeyse hiç ama hiç sıcak bakmıyorumgerçi eşimin ailesinde de, benim ailemde de hiçç ikiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?