RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

habibtemmm sıkma canını, vur totosuna totsuna kocişinin ama yumurtlama dönemindeyiz accık ertele demedik mi sana neyse habibtem geçmiş olsun

vallahi benden kaynaklimi degilmi onuda bilmiyorum konusmuyor..kendi bilir...bende bu durumdan hosnut degilim...olacaksa olur hayirlisi artik...tsk ederim habibtem benim...

vallahi benden kaynaklimi degilmi onuda bilmiyorum konusmuyor..kendi bilir...bende bu durumdan hosnut degilim...olacaksa olur hayirlisi artik...tsk ederim habibtem benim...

geçmiş olsun canım sanaaa.. inşallah barısırsınız kosişinlee..ve inşallah huzurlu bi yuvayla bebişinz gelir..

Asbeciğim seç beğen al bidenemmm
Ablammmm sağolasınn hemen ekliyorummmmmmm canım benimmmmmmm

Çok geçmiş olsun ablammmm çay pansumanı iyi gelir inşallahhhhhh

Anne olmak böyle bir şey işteee

Canımmmm çok geçmiş olsunnnn okurken benim için gittiii kıyamam ona ben yaaa nasıl dr. bunlar hayret bişey küçücük çocuk o dahaaaa
Peki bunun tedavisi falan yok mu canım?

ayyy inş inş ablacım yaa heycanlandım bakk Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş rabbim nasip etsin hepimize pazartesi sonucu söylerim sizlere inş

İnşallah bebişin seninledir canımmmm dikkat et bu ara kendinee

sesim gitti...sanirim grip olacagim...tamda zamaniydi...:2::2::2::2::2:esimle konusmuyoruz...oyle iste

Geçmiş olsun canımmmm

Rimelciğim cnm kafanı karıştırmak istemiyorum bitanem ama sizde hareket düşük ve buda hamile kalmanı zorlaştırıyor bitanem.Sayıdan çok mühim olan harekett çünkü.Toplamda 50 olması gerekirken oda en az sizde 27 cnm...Belki esas konu dışı fakat önerim kaan hocaya bir mail atman cnm benim..

cok saol canım ilgin için .. bana da oyle gelıyor sayı ii olsada hareketlılık dusuk .. olsun iki konu iki ayrı sıkıntı benım için.. kaan hoca die okumustum bi yerlerde ama bana soy ismini de verebılır mısın? yasaksa eger ozelden atabılır mısın? bakalım onun yorumu ne olcak?

Oyyyyyy çok hastayıııımmmmm, boğazımmmm, burnummmm anaaaağğğğmmmm ölüyorummmmmmmm :2::2::2: kesin grip oluyorum tam da sırasıydı yaniiiiiiii.. Akşam hissettim bol limonlu bir çorba içtim, yemekten kalkınca da, bitki çayı hazırladım kendime. Limon doğradım, portakal dilimleri ve kabuğu, birkaç mandalina dilimi ve kabuğuuu heee bir de elma kabuğu koydum üstüne de su, dövülmemiş tarçınım yoktu olsa iyi olurdu içine ama tat versin die toz tarçın koydum, kaynatıyorum ondan içecem. Offff ilaç da kullanamıyorummmm, dinlenmekten başka çarem yok.. Zaten normalde de gribim çok ağır geçer, yataklara düşürür beni. Bittim bennn yaaaa:2::2::2::2:

Prof.Dr. Kaan AYDOS

Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara

Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara

E-mail: doktoraydos@gmail.com

Son düzenleme:

kaan Aydos canım maili de doktoraydos@hotmail.com

Canım kivi yemeni öneriirm c vitamini deposuu..Aman dikkat et kendine..

kızlar benim aklımdan hhhhhhhhiiiiiiiiiiiiçç ama hiiiiiiiiiiiiççç ikiz geçmemişti:44: Allah'ın gücüne gitmesin ama niyeyse hiç ama hiç sıcak bakmıyorum gerçi eşimin ailesinde de, benim ailemde de hiçç ikiz yok

benim de aksine aklımdan hiç çıkmıyor canımmmm benim ailemde de eşimin ailesinde de mevcut o yüzden bizde olabilerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…