RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rainbow ablam çok geçmiş olsun.fatmacigim ipege de çok geçmiş sun hiç kiyamam ya

Asbecigim tahmin ettiğimi seçtin canım süper avatar

Alpinn canikom geçmis olsun en kısa zamanda sahalara geri dönmen dileğiyle

Canım bakımı zor mutlaka ama çokta keyifli olsa gerek:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin kurabiyemm

Canım bakımı zor mutlaka ama çokta keyifli olsa gerek:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin kurabiyemm

Evet eminim çok zordur, ama inşallah gönlünüze göre olsun. Ama ablam bakıyorum da ikizleri görünce Rabbimin kudretini daha bi anlıyorum...Hatta eşime de geçen markette görünce, Rabbim neler yaratıyor, nasıl yaratıyor dedim...Kudretinden sual olmaz ama insanın inancı binlerce kez artıyor...

saol canım aldım mailini .. silmen gerekırse silebılırsın mesajı.. sana bişe olsun istemem .. ankaradaymıs tam da benlik.. Allah razı olsun canım benim.. hatta dayanamadın şimdi mail attım.. cevap gelir dimi?:44::44:

benim de aksine aklımdan hiç çıkmıyor canımmmm benim ailemde de eşimin ailesinde de mevcut o yüzden bizde olabilerrrrrrrr

Benim tarafimdada var ikiz ve bende önceden isterdim şimdi hepten ister oldum bugün bi forumda gördüm ikizlere hamile biri kız biri oğlan maşallah supanallah rabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin

Hayırlısi ise bizim gonlumuzdekini bizede nasip etsin ınş.

Amin canım hayırlı sağlıklı olsunda tek çift önemi yok.Rabbim neyler neylerse güzel eyler...
Kesinlikle Özlem'ciğimm

Kurban olduğum Allahım...Benim güzel Rabbim, Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.s)'in yüzü suyu hürmetine benim, arkadaşlarımın ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakma Yaaa Rabbim...Bizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlar nasib eyle!

Kızlar bu benim dualarımdan(Ayetel Kürsi) sonra ve her gece okuduğum dua...Şöyleeee canı gönülden bi Amiiiiinnn deyin yeter

Son düzenleme:

Canım ayrıntılı olarak yaz sonuçları alkol durumunu dasor.Cevap gelecektir mutlaka.Slmme gerek yok cnm..Sorun olmaz.Reklam değil sonuçta..

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah'ım kabul etsin inşallahhhhh

Sizi yalancı çıkarır mıyım balımmmmmm

Allah gönlüne göre versin yavrucanım

Amin canım aminnnnnn

asbe benimde benimde

feryal hg. tatlım.

hadi hayırlısıyla olacak ablammmm dualarımızı kabul edecek Rabbimmmmm

Valla bakımı zor olur eminim ama Allahımın izniyle onunda üstesinden geliriz yavrukuşummmm hadi bakalımmmm topiğimizi şenlendirelim inşallahhhh
Amin canım aminnn hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır inşallah arkadşımızzz

ALLAHIMM.. ben yenı evlıyken tek tek olsun derdım eşim ikiz isterken şimdi, bekleme uzadıkca ıkız olsun hatta 3 üz olsun vıcır vıcır yanımda sagımda solumda bebecıklere doyayım dıorum.. sonrada diorum rabbım hayırlısı neyse ne kadar tasıyabıleceksek madden ve manen o kadar ver ıster taksıtle ister peşinen en az 2 en fazla 3 hayırlı saglıklı omurlu evladımız olsun.. die dua edıorum..

Evet ablacım bi sayfada rastladım. Annesindeki lekenin aynısı bebişte de olmuş.. Bakar mısınız ama şekil renkk herşeyiyle aynııııı

Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsinnnnnnn inşallalhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…