- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.921
kızlar benim aklımdan hhhhhhhhiiiiiiiiiiiiçç ama hiiiiiiiiiiiiççç ikiz geçmemişti:44: Allah'ın gücüne gitmesin ama niyeyse hiç ama hiç sıcak bakmıyorumgerçi eşimin ailesinde de, benim ailemde de hiçç ikiz yok
benim de aksine aklımdan hiç çıkmıyor canımmmmbenim ailemde de eşimin ailesinde de mevcut o yüzden bizde olabilerrrrrrrr
Canım bakımı zor mutlaka ama çokta keyifli olsa gerek:) Rabbim herkesin gönlüne göre versin kurabiyemm
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üreme Sağlığı Teşhis ve Tedavi Merkezi
Cebeci Hastanesi 06100 Dikimevi Ankara
Ankara Üniversitesi
Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı
İbni Sina Hastanesi 06100 Sıhhiye Ankara
E-mail: doktoraydos@gmail.com
benim de aksine aklımdan hiç çıkmıyor canımmmmbenim ailemde de eşimin ailesinde de mevcut o yüzden bizde olabilerrrrrrrr
Evet eminim çok zordur, ama inşallah gönlünüze göre olsun. Ama ablam bakıyorum da ikizleri görünce Rabbimin kudretini daha bi anlıyorum...Hatta eşime de geçen markette görünce, Rabbim neler yaratıyor, nasıl yaratıyor dedim...Kudretinden sual olmaz ama insanın inancı binlerce kez artıyor...
saol canım aldım mailini .. silmen gerekırse silebılırsın mesajı.. sana bişe olsun istemem .. ankaradaymıs tam da benlik.. Allah razı olsun canım benim.. hatta dayanamadın şimdi mail attım.. cevap gelir dimi?:44::44:
Kurban olduğum Allahım...Benim güzel Rabbim, Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.s)'in yüzü suyu hürmetine benim, arkadaşlarımın ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakma Yaaa Rabbim...Bizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlar nasib eyle!
Kızlar bu benim dualarımdan sonra ve her gece okuduğum dua...Şöyleeee canı gönülden bi Amiiiiinnn deyin yeter
Rainbow ablam çok geçmiş olsun.fatmacigim ipege de çok geçmiş sun hiç kiyamam ya
Asbecigim tahmin ettiğimi seçtin canım süper avatar
Alpinn canikom geçmis olsun en kısa zamanda sahalara geri dönmen dileğiyle
Allah gönlüne göre versin yavrucanım
asbe benimde benimde
feryal hg. tatlım.
Benim tarafimdada var ikiz ve bende önceden isterdim şimdi hepten ister oldum bugün bi forumda gördüm ikizlere hamile biri kız biri oğlan maşallah supanallahrabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Hayırlısi ise bizim gonlumuzdekini bizede nasip etsin ınş.
Benim tarafimdada var ikiz ve bende önceden isterdim şimdi hepten ister oldum bugün bi forumda gördüm ikizlere hamile biri kız biri oğlan maşallah supanallahrabbim sağlıkla kucağına almasını nasip etsin
Hayırlısi ise bizim gonlumuzdekini bizede nasip etsin ınş.
ALLAHIMM.. ben yenı evlıyken tek tek olsun derdım eşim ikiz isterken şimdi, bekleme uzadıkca ıkız olsun hatta 3 üz olsun vıcır vıcır yanımda sagımda solumda bebecıklere doyayım dıorum.. sonrada diorum rabbım hayırlısı neyse ne kadar tasıyabıleceksek madden ve manen o kadar ver ıster taksıtle ister peşinen en az 2 en fazla 3 hayırlı saglıklı omurlu evladımız olsun.. die dua edıorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?