RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım ayrıntılı olarak yaz sonuçları alkol durumunu dasor.Cevap gelecektir mutlaka.Slmme gerek yok cnm..Sorun olmaz.Reklam değil sonuçta..

sordum canım kısaca bahsettım tukettıgı alkol mıktarı ve suresınden , sperm sayı ve hareketlılık benım degerlerımı fılan hsg sonucumu hepsini yazdım.. hıc yorum yapmadan tavsıyede bulunmadan sızı gormeden bişe dıyemem dıyen doktorlardan degıl dimi? cok saol..

Canım türkiyede iki isim var spermde.

biri kaan aydos Ankara

diğeri Emre Bakırcıoğlu istanbul

merak etme mutlaka yorum yapar.Yanlız ne derse güvenmeni öneriirm.

inşallah canımmmm.. ALLAHIM hepimizin gönlundekını versın inşallah...senı yordum aksam aksam.. ama kaafam cok bulanıktı.. biraz daha rahatladım çok saol..

canım alkol konusunda yardımcı olmadım çok özür.Eşimde bende kullanmadığımız için hiç fikrim yok.Ama inşAllah çözümü bulursun tatlım.Dr. bey cevap yazınca bizede haber ver olur mu..

Canım gece veriyor genelde cevapları ya yarın sabah ya da pazartesi cevap vermiş olur canım haftasonuna denk geliyor ya belki girmeyebilir

kızlar türk kahvesi mi yapayım yoksa sade nescafe mi (eşime)?:44:

türk kahvesi canım kafein yasakkkkkkkkk

Allahım nelere kadirrrrrrrrrrr

Canım türkiyede iki isim var spermde.

biri kaan aydos Ankara

diğeri Emre Bakırcıoğlu istanbul

merak etme mutlaka yorum yapar.Yanlız ne derse güvenmeni öneriirm.

güvenirimmmm.. gerekırse doktoruma tekrar baktırmasını söölerimm, o da olmassa kaan hocaya da gotururum, kocişin canına tak dedğinde cocuksuzluk..

canım alkol konusunda yardımcı olmadım çok özür.Eşimde bende kullanmadığımız için hiç fikrim yok.Ama inşAllah çözümü bulursun tatlım.Dr. bey cevap yazınca bizede haber ver olur mu..

olur canım.. hemen sızınde yorumlarınızı alırım.. bazen kendımı cok köşeye sıkısmıs hıssedıorum .. iyiki sizler varsınız..

Canım gece veriyor genelde cevapları ya yarın sabah ya da pazartesi cevap vermiş olur canım haftasonuna denk geliyor ya belki girmeyebilir

türk kahvesi canım kafein yasakkkkkkkkk

Allahım nelere kadirrrrrrrrrrr

olsun canım .. olsun hayırlı tavsıye ve yorumlar versın de olsun..en gec salı sabahına kadar atmıs olur o zaman size de haber veririmm.. çok saol canım..

öpüyorum hepinizi..

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar eşim kahveyi hiç sevmez heleki türk kahvesinden nefret eder bi de üstüne üstlük şekersiz ama şuan yaptım içiyor gıkını çıkarmadan

bize her yol bebiş

Canlarim bana müsade bu akşamda eve 10 da geldim çok yorgunum Allah a emanet olun muckss

canım kıyamammmm

asbeloveciğim çalışma öncesi içilen yada alınan nikotin sperm hareketini hızlandırıyor bitanemmm

tatlım canım bitanem benim bildiğim kadarıyla kafein spermleri öldürüyor olmayan şeyin hareketini nasıl hızlandırır kiiii
o yüzden biz nescafeyi bıraktık türk kahvesi tüketiyoruz tamamen yanlış mı yapıyoruz kiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…