- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.941
Canım ayrıntılı olarak yaz sonuçları alkol durumunu dasor.Cevap gelecektir mutlaka.Slmme gerek yok cnm..Sorun olmaz.Reklam değil sonuçta..
Rimelcim Allah gönlüne göre versin cnm
Yehan çok ilginç şaşırtıcı..
sordum canım kısaca bahsettım tukettıgı alkol mıktarı ve suresınden , sperm sayı ve hareketlılık benım degerlerımı fılan hsg sonucumu hepsini yazdım.. hıc yorum yapmadan tavsıyede bulunmadan sızı gormeden bişe dıyemem dıyen doktorlardan degıl dimi? cok saol..
kızlar türk kahvesi mi yapayım yoksa sade nescafe mi (eşime)?:44:
inşallah canımmmm.. ALLAHIM hepimizin gönlundekını versın inşallah...senı yordum aksam aksam.. ama kaafam cok bulanıktı.. biraz daha rahatladım çok saol..
sordum canım kısaca bahsettım tukettıgı alkol mıktarı ve suresınden , sperm sayı ve hareketlılık benım degerlerımı fılan hsg sonucumu hepsini yazdım.. hıc yorum yapmadan tavsıyede bulunmadan sızı gormeden bişe dıyemem dıyen doktorlardan degıl dimi? cok saol..
kızlar türk kahvesi mi yapayım yoksa sade nescafe mi (eşime)?:44:
Canım türkiyede iki isim var spermde.
biri kaan aydos Ankara
diğeri Emre Bakırcıoğlu istanbul
merak etme mutlaka yorum yapar.Yanlız ne derse güvenmeni öneriirm.
canım alkol konusunda yardımcı olmadım çok özür.Eşimde bende kullanmadığımız için hiç fikrim yok.Ama inşAllah çözümü bulursun tatlım.Dr. bey cevap yazınca bizede haber ver olur mu..
Canım gece veriyor genelde cevapları ya yarın sabah ya da pazartesi cevap vermiş olur canım haftasonuna denk geliyor ya belki girmeyebilir
türk kahvesi canım kafein yasakkkkkkkkk
Allahım nelere kadirrrrrrrrrrr
Kurban olduğum Allahım...Benim güzel Rabbim, Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.s)'in yüzü suyu hürmetine benim, arkadaşlarımın ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakma Yaaa Rabbim...Bizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlar nasib eyle!
Kızlar bu benim dualarımdan(Ayetel Kürsi) sonra ve her gece okuduğum dua...Şöyleeee canı gönülden bi Amiiiiinnn deyin yeter
Canlarim bana müsade bu akşamda eve 10 da geldim çok yorgunum Allah a emanet olun muckss
asbeloveciğim çalışma öncesi içilen yada alınan nikotin sperm hareketini hızlandırıyor bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?