- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.961
kızlar eşim kahveyi hiç sevmez heleki türk kahvesinden nefret eder bi de üstüne üstlük şekersizama şuan yaptım içiyor gıkını çıkarmadan
bize her yol bebiş
kızlar eşim kahveyi hiç sevmez heleki türk kahvesinden nefret eder bi de üstüne üstlük şekersizama şuan yaptım içiyor gıkını çıkarmadan
bize her yol bebiş
Kahve erkeğe iyi geliyor
Bir fincan kahvenin hatırı sanıldığından daha büyük! Bol bol kahve içen erkekler daha kolay baba olabiliyor. Kafein, spermleri daha kaliteli ve hızlı hale getiriyor...
15/10/2003 (1897 kişi okudu)
LONDRA - Bilim dünyasından gelen son haberlerden biri, erkeklerin bundan böyle daha fazla kahve içmesine yol açabilir. Araştırmadan çıkan sonuç şu: Kahve beyni uyarmakla kalmıyor, erkeklerin üreme kabiliyetini de destekliyor.
Brezilyalı uzmanlar tarafından yapılan bir araştırma, bol miktarda kafein tüketen erkeklerde spermlerin daha hızlı hareket ettiğini ortaya koydu.
Doktor Fabio Pasqualotto liderliğindeki araştırma ekibi, 750 erkek üzerinde sperm dayanıklılığı ve kalitesini ölçtü.
Kahve içen erkeklerde içmeyenlere oranla sperm dayanıklılığının daha yüksek olduğu anlaşıldı.
Kafeinle kısırlık tedavisi
Araştırmanın sonuçları, kafein bazlı kısırlık tedavileri oluşturulmasına da yeşil ışık yaktı. Brezilyalı uzmanlar, kafeinin beyindeki dopamin hücrelerini uyararak konsantrasyonu artırdığını hatırlatarak, aynı etkinin spermler için de geçerli olabileceğini söyledi.
Alıntıdırr--
Kızlar bebişimiz olursa, ilk gıdaya başladığında ona vereceğimiz mama şu olacak ki eşimle dün oturduk hazırladık:
hayıt suyu, keçiboynuzu suyu, soğan suyu, civanperçemi suyu, çakşır otu suyu, çoban çökerten suyu, kahveyi karıştırıyoruz, üstüne bal tarçın, çörek otu ve harnup pekmezini de ekledik mi güssseeelll bir mama olacak eeee portakal suyunu da unutmayalım...sonuçta o gelsin diye 2 yıldır bunları tüketiyoruz.acısını çıkaracaz ondan
Ahtapotun Anneliği;
Ahtapotun anneliği hiçbir canlının anneliğine benzemez. Ahtapotlar yasamları boyunca sadece birkez eşlesirler. Dişi Ahtapot çiftlesmeden sonra bir oyuk bularak oraya yerlesir.
Yumurtlamaya baslar ve yumurlama işlemi bittikten sonra kuluckaya yatar.
Her ne pahasına olursa olsun yuvasını terketmez, yavrular yumurtada cıkmadan aclıga dayanamazsa birkac kolunu yer ve bu sekilde tüm yavrular yumurtadan cıkıncaya kadar hayatta kalır ve 5 ay boyunca yumurtaları korur. Ancak uzun süren kulucka dönemi onu ac ve bitkin bırakır ve bu fedakarlıgın sonunda yavruları hayata merhaba dedıgınde kendısı de hayata veda eder.
Bu yüzdendir ki hiçbir dişi ahtapot yavrularının büyüdüğünü göremez.(
Alıntııııııııı
bize her yol bebiş
Özlem Allah mükafatınızı versin cnmmmm...
Benimkisi de totosunu devirmiş uyuyor, hemen kahve yapmaya gidiyorum
Bu ne yaaa her yumurtlama zamanı tembellik. Kızıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk
Şekerciklerimmm bu akşam benden bu kadar gideyim güzel bir duş alıp uyuyayım inşallah
İyi geceler tatlı rüyalar sizeeee
Ya varya bazen doktorları parçalayasım geliyorrr.Hiç mi içi gitmedi yaa insna bir uyuşturmaz mı..Allahım yaaaa
Fatmacım çok geçmiş olsun cnm yokmu çaresi acaba bir daha olmaması için..
bizde de esim ikiz diye tutturuyo.bi taneyi bulamadik daha.napalim adamin gozu yuksekte anacimkızlar benim aklımdan hhhhhhhhiiiiiiiiiiiiçç ama hiiiiiiiiiiiiççç ikiz geçmemişti:44: Allah'ın gücüne gitmesin ama niyeyse hiç ama hiç sıcak bakmıyorumgerçi eşimin ailesinde de, benim ailemde de hiçç ikiz yok
Kurban olduğum Allahım...Benim güzel Rabbim, Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.s)'in yüzü suyu hürmetine benim, arkadaşlarımın ve isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakma Yaaa Rabbim...Bizlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı, güzel evlatlar nasib eyle!
Kızlar bu benim dualarımdan(Ayetel Kürsi) sonra ve her gece okuduğum dua...Şöyleeee canı gönülden bi Amiiiiinnn deyin yeter
fatmacigim kızcene cok gecmis olsun.insallah bir daha olmaz.ilk defa senden duydum.buyudukce gececek degilmi.
rimelcigim eşine alkolun sperm uzerindeki zararlarini okut.fazla d uzerine gitme ki ters tepmesin.erkekler inatcidir anacim.benimki nadiren kullanir.ozel gunlerde yada cani cektiginde.ama yumurtlama gunlerimizde asla kullanmaz.ben demeden o dedi zaten .alkol kullanip bebek yapamam dedi.sasirdim benim kadar kati degildir bu konularda.ben kullanmiyorum zaten.esim de nadiren.tabi hic kullanmamasini tercih ederim.ama uzerine gitmedim hic.bigun birakacak hic icmeyecek biliyorum.sende cok uzerine gitme cnm.zaten kaan hocanin cevabinda okutursun.kendi birakir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?