- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.981
bakalım senin rüya çıkacakmı .beklemedeyim .dün gecede ben bir bebek gördüm rüyamda kızdı sanırım ama nasıl tombişti
insallah bu son olsun cnm.bilincli anne bsbasunuz masallah.evt cnm regl olmasıyla tamamen düzelecek ama ozamana kadarda olmaz inşallah kız çocuklarında olurmuş sıklıkla biz sürekli drlara gidince farketmiş olduk belki küçükken bizde bile vardı
bakalım senin rüya çıkacakmı .beklemedeyim .dün gecede ben bir bebek gördüm rüyamda kızdı sanırım ama nasıl tombişti
günaydın cnmnGünaydın :130: Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :118:
Sağol canım iyim sen nasılsın?bulantım yok çok şükür ama uyku var.Akşamlarıda çok erken yatamıyorum gelen giden oluyor yada biz gidiyoruz.Sabahta erken kalkıp işe geliyorum.Uykumuda doğru düzgün alamıyorum belki ondan sürekli uyku halindeyim.Bende kasık ağrısı,karın ağrısı birde göğüslerimde ağrı var onun dışında başka bir belirti yok.günaydın cnmn
napıyosun bulantı uyku fln varmı
Günaydınnn iyi hafta sonları diliyorum canlarımm
Sağol canım iyim sen nasılsın?bulantım yok çok şükür ama uyku var.Akşamlarıda çok erken yatamıyorum gelen giden oluyor yada biz gidiyoruz.Sabahta erken kalkıp işe geliyorum.Uykumuda doğru düzgün alamıyorum belki ondan sürekli uyku halindeyim.Bende kasık ağrısı,karın ağrısı birde göğüslerimde ağrı var onun dışında başka bir belirti yok.
Birşey sorcam dışgebelik nasıl anlaşılır.Biryerde okudum karın ağrısı falan olurmuş.bendede var ama sürekli değil ara ara oluyor.Birde hcg değeri sürekli artmazmış.Ben ikinciye tekrar tahlil yaptırdım değerim ilkinde 599 ikincide 1403 çıktı.Henüzde doktora gitmedim biraz daha zaman geçsin ultrasonla gözüksün alttan bakmasın istiyorum
balıkları bana yolla tülaaaaaayy
elfida değerlerin süper,hiç sayılara yazılanlara takılma,hepimizde oldu bu ağrılar,iyi düşün iyi olsun cnm
ayıp ediyon tülaaaaaaaaaaaaaaayyyy4,5 senedir evliyim, 4,5 senedir balıktan balıkla döndüğünü görmedimm her gidişinde yeni bir umutla bekliyom
Sağol canım beni rahatlattınSen kaçıncı haftada gitmiştin dr.a?bide alttan mı muayne etti yoksa karından mı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?