RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

“Muhammed isminin anıldığı yerde, işten kimse hemen kendine gelip baş parmağı ile yanındaki parmağını gözlerine sürüp üzerinde gezdirirse, artık o kimse hiç göz ağrısı görmez, onun gözlerine zarar gelmez.”

evt cnm regl olmasıyla tamamen düzelecek ama ozamana kadarda olmaz inşallah kız çocuklarında olurmuş sıklıkla biz sürekli drlara gidince farketmiş olduk belki küçükken bizde bile vardı
insallah bu son olsun cnm.bilincli anne bsbasunuz masallah.
bakalım senin rüya çıkacakmı .beklemedeyim .dün gecede ben bir bebek gördüm rüyamda kızdı sanırım ama nasıl tombişti

valla genelde ruyalarim cikar.hadi insallah hayra ciksin ruyalarimiz.senin bat ta yaklasti dimi.bizim yakindi diye hatirliyorum.benim bu gün bat

günaydın cnmn
napıyosun bulantı uyku fln varmı
Sağol canım iyim sen nasılsın?bulantım yok çok şükür ama uyku var.Akşamlarıda çok erken yatamıyorum gelen giden oluyor yada biz gidiyoruz.Sabahta erken kalkıp işe geliyorum.Uykumuda doğru düzgün alamıyorum belki ondan sürekli uyku halindeyim.Bende kasık ağrısı,karın ağrısı birde göğüslerimde ağrı var onun dışında başka bir belirti yok.

Birşey sorcam dışgebelik nasıl anlaşılır.Biryerde okudum karın ağrısı falan olurmuş.bendede var ama sürekli değil ara ara oluyor.Birde hcg değeri sürekli artmazmış.Ben ikinciye tekrar tahlil yaptırdım değerim ilkinde 599 ikincide 1403 çıktı.Henüzde doktora gitmedim biraz daha zaman geçsin ultrasonla gözüksün alttan bakmasın istiyorum

elfida değerlerin süper,hiç sayılara yazılanlara takılma,hepimizde oldu bu ağrılar,iyi düşün iyi olsun cnm

Sağol canım beni rahatlattınSen kaçıncı haftada gitmiştin dr.a?bide alttan mı muayne etti yoksa karından mı:44:

cnm ben adetimin 4. günü gittim değerim 1200dü.tabi kese falan görünmedi.değer 2000i geçicek ondan sonra kese görünebilir.
ben 5 haftalıkken gördüm alttan değil ama..
bence 1 hafta bekle keseyi görmeye gidersin direk.
6,5-7 haftadan sonra da kalp atışları duyulmaya başlanıyor.
folik asitin var mı?varsa içmeye devam et.yoksa drun yazacaktır zaten.
acele etme bencede stres oluyor insan sonra değer yükseldi mi kese göründü mü falan.haftaya falan gidersin cnm.
Allahım korusun seni ve bebeğini.yorma kendini de fazla

Elfidacığım dış gebelikte ağrı keskin oluyormuş cnm değerinde çok güzel Maaşallah

Ragindacığım naıslsınız bakalım akıntılraın devam ediyormu cnm..

Özlem bekledimde gelmedin hiç mi beni sevmedinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…