- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.001
ayıp ediyon tülaaaaaaaaaaaaaaayyyy4,5 senedir evliyim, 4,5 senedir balıktan balıkla döndüğünü görmedimm her gidişinde yeni bir umutla bekliyom
Özlem bekledimde gelmedin hiç mi beni sevmedinnn
cnm ben adetimin 4. günü gittim değerim 1200dü.tabi kese falan görünmedi.değer 2000i geçicek ondan sonra kese görünebilir.
ben 5 haftalıkken gördüm alttan değil ama..
bence 1 hafta bekle keseyi görmeye gidersin direk.
6,5-7 haftadan sonra da kalp atışları duyulmaya başlanıyor.
folik asitin var mı?varsa içmeye devam et.yoksa drun yazacaktır zaten.
acele etme bencede stres oluyor insan sonra değer yükseldi mi kese göründü mü falan.haftaya falan gidersin cnm.
Allahım korusun seni ve bebeğini.yorma kendini de fazla
bugün gelirse paylaşacanmı bizimle.Hangi balık var oralarda çinekopsa hepsi benim
ablacım hamdolsun iyiyim sağolasın.senin oğlanada geçmiş olsun okuyorum pkuyorum unutuyorum sonra yazmayı
akıntılar şimdilik durdu ablam inş. bir daha gelmezler dua et bana
sen nasılsın cnm.herşey yolunda inş.
Bende önümüzdeki haftasonuna doğru gitmeyi düşünüyorum.Folik asitim var bebek düşünmeye başlayınca dr.a gitmiştik ozaman vermişti.2 aydır kullanıyorum.Sağol canım aminSeni ve bebeğinide korusun Allah'ım ve tüm bebiş bekleyenlerinkinide tabiki Yorma konusuna gelince biraz hareketli bir yapım var bazen unutuyorum bile ama dikkat etmeye çalışıyorum.Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip eder Allah inşallah.
kusura bakma cevap için geç kaldımSağol canım iyim sen nasılsın?bulantım yok çok şükür ama uyku var.Akşamlarıda çok erken yatamıyorum gelen giden oluyor yada biz gidiyoruz.Sabahta erken kalkıp işe geliyorum.Uykumuda doğru düzgün alamıyorum belki ondan sürekli uyku halindeyim.Bende kasık ağrısı,karın ağrısı birde göğüslerimde ağrı var onun dışında başka bir belirti yok.
Birşey sorcam dışgebelik nasıl anlaşılır.Biryerde okudum karın ağrısı falan olurmuş.bendede var ama sürekli değil ara ara oluyor.Birde hcg değeri sürekli artmazmış.Ben ikinciye tekrar tahlil yaptırdım değerim ilkinde 599 ikincide 1403 çıktı.Henüzde doktora gitmedim biraz daha zaman geçsin ultrasonla gözüksün alttan bakmasın istiyorum
tülaaaaaaaaaaaayyy adanalı mısın olum senben adanalıyım laaaaaaaaaaaaaaannn
tülaaaaaaaaaaaaayyy bi soru sordum oluuuuuuuuuuummm
Canım herşeyin yolunda gittiğine sevindim9.haftadaymışsın kalp atışlarını duydun mu nasıl bir duygu? anlatta motive olalım
kusura bakma cevap için geç kaldım
mutfak dekorasyonlarına bakıyodum
arkadaşlar söylemiş zaten değerin bencede cok güzel artmış git haftasonu keseyi gör hatta bence bekle direk kalp atışı için git 7.haftada fln
seni çok ama çok seffiyoooooooooooooooommmgelcem bi ara abloş gelcem
ablacım hamdolsun iyiyim sağolasın.senin oğlanada geçmiş olsun okuyorum pkuyorum unutuyorum sonra yazmayı
akıntılar şimdilik durdu ablam inş. bir daha gelmezler dua et bana
sen nasılsın cnm.herşey yolunda inş.
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
oz_lem:100
8scorpions:25
mehlik:50
Kalan:826
nartanesiii-Ayşe
1001 Ayet-El Kürsi
8scorpions:25
rochk:50
oz_lem:50
Kalan:876
Saol canım benim dünden iyi gibi sanki :2:
Canım daha iyi olmana sevndim maaşallahRabbim hep güzel günler göstersin inş.Amin
Bende iyiyim cnm eşimi yolcu ettim şehir dışına gidiyor 2 günlüğüne biraz canım sıkıldı ona.
yeni gördüm tatlımmmm ya gözümden kaçmış,yok kısssss ne adanası öle işaretledim ilk sırada diyeeeee
seaside çok sağol cnm benimben kalp atışlarını duyalı 3 hafta oldu yazmıştım.
kanamam falan olduğu için dua ede ede girdim odaya ama girince bir rahatlık geldi üstüme.
sesi açtı dr bak kalp atışı dedi 2-3 saniye duydum ama duyunca aaaaaaaaa diye kısık sesle çığlık atıp ağzımı kapattımmmmm
allahım herkese yaşatsın çok tuhaf yaa içinde minicik birşeyin kalbi atıyor
şükür ede ede çıktım cnm elimi ilk kez hamile kadınlar karnına koyup yürür ya,baktım elim karnımda yürüyorum
Allahım hepinize tez zamanda bu duyguların en güzelini yaşatsın inş...
Saol canım benim dünden iyi gibi sanki :2:
Canım daha iyi olmana sevndim maaşallahRabbim hep güzel günler göstersin inş.Amin
Bende iyiyim cnm eşimi yolcu ettim şehir dışına gidiyor 2 günlüğüne biraz canım sıkıldı ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?