RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ablacım hamdolsun iyiyim sağolasın.senin oğlanada geçmiş olsun okuyorum pkuyorum unutuyorum sonra yazmayı
akıntılar şimdilik durdu ablam inş. bir daha gelmezler dua et bana
sen nasılsın cnm.herşey yolunda inş.

Bende önümüzdeki haftasonuna doğru gitmeyi düşünüyorum.Folik asitim var bebek düşünmeye başlayınca dr.a gitmiştik ozaman vermişti.2 aydır kullanıyorum.Sağol canım aminSeni ve bebeğinide korusun Allah'ımve tüm bebiş bekleyenlerinkinide tabikiYorma konusuna gelince biraz hareketli bir yapım var bazen unutuyorum bile ama dikkat etmeye çalışıyorum.Hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip eder Allah inşallah.

Canım herşeyin yolunda gittiğine sevindim 9.haftadaymışsın kalp atışlarını duydun mu nasıl bir duygu? anlatta motive olalım

aminnnnnn cnm aminnnnnnn zamanla alışacaksın onun varlığına o zaman hareketlerin düzene girer

kusura bakma cevap için geç kaldım
mutfak dekorasyonlarına bakıyodum
arkadaşlar söylemiş zaten değerin bencede cok güzel artmış git haftasonu keseyi gör hatta bence bekle direk kalp atışı için git 7.haftada fln

gümüüüüüüüüüüüüüüşşş o kadar seviniyorum ki bi bilsen şu ev alışınıza
en tatlı zamanlar şimdi, bayılırım ev yenilemeye uğraşmaya ve tabiki ev alışverişinne
yaa tüm detaylarıyla anlat bana noluuurr, aldığın şeyleri de paylaş
[/B]

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

Kalan:776

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

8scorpions:25

rochk:50

oz_lem:100

elfida:50

Kalan:776

Son düzenleme:
tülaaaaaaaaaaaayyy adanalı mısın olum sen ben adanalıyım laaaaaaaaaaaaaaannn

tülaaaaaaaaaaaaayyy bi soru sordum oluuuuuuuuuuummm

yeni gördüm tatlımmmm ya gözümden kaçmış,yok kısssss ne adanası öle işaretledim ilk sırada diyeeeee

Canım herşeyin yolunda gittiğine sevindim 9.haftadaymışsın kalp atışlarını duydun mu nasıl bir duygu? anlatta motive olalım

seaside çok sağol cnm benim ben kalp atışlarını duyalı 3 hafta oldu yazmıştım.
kanamam falan olduğu için dua ede ede girdim odaya ama girince bir rahatlık geldi üstüme.
sesi açtı dr bak kalp atışı dedi 2-3 saniye duydum ama duyunca aaaaaaaaa diye kısık sesle çığlık atıp ağzımı kapattımmmmm
allahım herkese yaşatsın çok tuhaf yaa içinde minicik birşeyin kalbi atıyor

şükür ede ede çıktım cnm elimi ilk kez hamile kadınlar karnına koyup yürür ya,baktım elim karnımda yürüyorum
Allahım hepinize tez zamanda bu duyguların en güzelini yaşatsın inş...

Yok canım ne kusuru senin kafan yoğun buralarHaftaya gitcez bakalım kısmetse bana kalsa biraz daha beklerim ama eşim acele ediyor.Gelişmeleri anlatırım size

seni çok ama çok seffiyoooooooooooooooommm gelcem bi ara abloş gelcem

Saol canım benim dünden iyi gibi sanki :2:
Canım daha iyi olmana sevndim maaşallah Rabbim hep güzel günler göstersin inş.Amin
Bende iyiyim cnm eşimi yolcu ettim şehir dışına gidiyor 2 günlüğüne biraz canım sıkıldı ona.

Allah razı olsun ablammmmm...
oy kıyamammmmm özledin mi şimdidennnn

Hadi yaa yazmışsın demek ben zaten geriden takip ediyorum son zamanlarda :)) neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.Allah senide tüm isteyenlerinde bebeğine sağlıkla kavuştursun Sanıyorum bu kalp atışını duyduktan sonra daha bir annelik duygusu gelişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…