RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Amin cnm çok çok sağooool RAbbm sana da göstersin en kısa zamanda hayırlısıyla inş.

evet cnm insan belli bir zaman inanamıyor anlamıyor hamile olduğunu ama zamanla bu gelişmelerle adapte olunuyor

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

Kalan:746

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

Kalan:746

Son düzenleme:
Allah kavuştursun

Aminnnnnn

Allah razı olsun ablammmmm...
oy kıyamammmmm özledin mi şimdidennnn

Henüz özlemedimde tedrgin oluyorum yola gidiyor yaa.Allahım korusun inşAllahh.Başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.Amin

Abla oğlunun nesi var ben kaçırdım gene?Sen nasıl oldun?

ben iyiyim çok şükür hafif atlatıyorum.Oğlumun göz kapağında bir şişlik var cnm dr. arpacık dedi.

abla aynen yaa bu yollardan o kadar korkuyorum ki artık bende tatiller yaklaşıo yolculuklarda tabi,Allahm hepimizi korusun inş.

Çok geçmiş olsun.Acırda o şimdiUmarım en kısa zamanda iyileşir

anlatıyım iyi dinle mutafk dolabı 6000 tl(içimize oturdu)
ankastre 1250 (o kampanyalı uygun oldu iyi oldu)
lamınant 1500(piyasa değeri o aralar)
boya 1500 tl (oda beklediğmiz gibi)
yatak odası lila (takımıma uygun)
salon mutfak beyaz(mobilya ve dolaplara uygun)
koridor oturma odası cocuk odası bej(çocuk odası inş cinsiyete göre değişcek seneye)
dahada alınacaklar
duşakabin(200 tl bulduk tekzende uygun bişey)
salona yemek masası (banklı düşünüyorum değişik bişey)
banyo dolabı(e şart tabi)
salona perde (şimdiki öyleseine alınmış bişeydi)
mutfağa jaluzı düşünüyorum (ucuz bişeydi 15 20 lira fln)
mutfağa bi lavabo çeşmesi beğendik 120tl aynısını tekzende 85 e bulduk onu alıcaz)
anlıycağın masraf cok:18::18: ama güzel olacak

Gümüş güle güle otur cnm hepsinin içine sinmesi çok güzel.İnsanın kendi evi olunca istediğii gibi düzenleyebiliyor evi.Darısı bekleyenlerle birlikte inş.banada.

abla benim 3 ay 3 haftalıkken 10 saatlik bir yolculuk yapmam gerekebilir özel araçla ve de 7. ayda anammmmm napcam ben yaaaa :18:

gumuscum aminnnn canım.

feryal hg. tatlım evdemisin bugün

ragindacığım özel araçla olduğu için sık sık dinlenirsiniz.3.ayda sorun olmaz ama 7.ayda sorun yaşarsın cnm karın baskı yapıyor çünkü.Ama dediğim gibi dinlene dinlene gidersiniz.Yada arkada kimse yoksa koltuğu yatış pozisyonuna getirirsin bu biraz daha rahatlatır seni.ayakkabı giyme ama ayaklarında şişiyor çünkü.

hımmm yalnız oluruz ablam koltuğu yatak yaparım artık 15 saatte gideriz dura dura Allahım o günler gelsin de inş. napalım Rabbim bir yol gösterir muhakkak.peki 7.ayda uçağa binilir mi abla?

Son düzenleme:

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

mehlik:50

Kalan:776

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

Kalan:776

Ablam bana da 100'er yazar mısın çok şükür abdestimi aldım okumaya başladımm
Okuyamadığım arkadaşlarım nolur hakkınızı helal edinnnnnnn

Ya uçakla gidersek ablaaaaaaa
s a kızlar evdeyim bugun nabersiniz

a s şekercimmmm bende evdeyim bendeeeeeee yayılıp yatacağım bugün inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…