- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.021
Saol canım benim dünden iyi gibi sanki :2:
Canım daha iyi olmana sevndim maaşallahRabbim hep güzel günler göstersin inş.Amin
Bende iyiyim cnm eşimi yolcu ettim şehir dışına gidiyor 2 günlüğüne biraz canım sıkıldı ona.
Hadi yaa yazmışsın demek ben zaten geriden takip ediyorum son zamanlarda :)) neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.Allah senide tüm isteyenlerinde bebeğine sağlıkla kavuştursunSanıyorum bu kalp atışını duyduktan sonra daha bir annelik duygusu gelişiyor.
Allah kavuştursun
Allah razı olsun ablammmmm...
oy kıyamammmmm özledin mi şimdidennnn
Abla oğlunun nesi var ben kaçırdım gene?Sen nasıl oldun?
Aminnnnnn
Henüz özlemedimde tedrgin oluyorum yola gidiyor yaa.Allahım korusun inşAllahh.Başımızdan eksik etmesin eşlerimizi.Amin
Aminnn
ben iyiyim çok şükür hafif atlatıyorum.Oğlumun göz kapağında bir şişlik var cnm dr. arpacık dedi.
abla bu arada 3. aydan sonra yolculuk için ne düşünüyorsun tehlike yoksa?
Çok geçmiş olsun.Acırda o şimdiUmarım en kısa zamanda iyileşir
anlatıyım iyi dinle mutafk dolabı 6000 tl(içimize oturdu)gümüüüüüüüüüüüüüüşşş o kadar seviniyorum ki bi bilsen şu ev alışınıza
en tatlı zamanlar şimdi, bayılırım ev yenilemeye uğraşmaya ve tabiki ev alışverişinne
yaa tüm detaylarıyla anlat bana noluuurr, aldığın şeyleri de paylaş[/B]
amin cnm inş en kısa zamanda herkse versin allahımGümüş güle güle otur cnmhepsinin içine sinmesi çok güzel.İnsanın kendi evi olunca istediğii gibi düzenleyebiliyor evi.Darısı bekleyenlerle birlikte inş.banada.
iyiyiz biz sen nabersins a kızlar evdeyim bugun nabersiniz
sık sık mola verceksiniz mecburabla benim 3 ay 3 haftalıkken 10 saatlik bir yolculuk yapmam gerekebilir özel araçla ve de 7. ayda anammmmm napcam ben yaaaa :18:
ragindacığım özel araçla olduğu için sık sık dinlenirsiniz.3.ayda sorun olmaz ama 7.ayda sorun yaşarsın cnm karın baskı yapıyor çünkü.Ama dediğim gibi dinlene dinlene gidersiniz.Yada arkada kimse yoksa koltuğu yatış pozisyonuna getirirsin bu biraz daha rahatlatır seni.ayakkabı giyme ama ayaklarında şişiyor çünkü.
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
oz_lem:100
8scorpions:25
mehlik:50
elfida:50
Kalan:776
nartanesiii-Ayşe
1001 Ayet-El Kürsi
8scorpions:25
rochk:50
oz_lem:100
elfida:50
Kalan:776
Canım uzun mesafe ve otobüsle yolculuk riskli rahatsızlık açısından fakat kendi araba yada kısa mesafe sorun olmaz.Fakat 6 aydan sonra tavsiye edilmiyor cnm.Zaten gidemezsinde çok rahatsızlık veriyor uzun süre oturmak..
s a kızlar evdeyim bugun nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?