- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.041
anlatıyım iyi dinle mutafk dolabı 6000 tl(içimize oturdu)
ankastre 1250 (o kampanyalı uygun oldu iyi oldu)
lamınant 1500(piyasa değeri o aralar)
boya 1500 tl (oda beklediğmiz gibi)
yatak odası lila (takımıma uygun)
salon mutfak beyaz(mobilya ve dolaplara uygun)
koridor oturma odası cocuk odası bej(çocuk odası inş cinsiyete göre değişcek seneye)
dahada alınacaklar
duşakabin(200 tl bulduk tekzende uygun bişey)
salona yemek masası (banklı düşünüyorum değişik bişey)
banyo dolabı(e şart tabi)
salona perde (şimdiki öyleseine alınmış bişeydi)
mutfağa jaluzı düşünüyorum (ucuz bişeydi 15 20 lira fln)
mutfağa bi lavabo çeşmesi beğendik 120tl aynısını tekzende 85 e bulduk onu alıcaz)
anlıycağın masraf cok:18::18: ama güzel olacak
ben uçağa hiç binmedim ama dr.uma sormuştum 7.aydan sonra uçağı önermediği söylemişti bana.
Canımmmmm gönlünce oluyor herşey maaşallahhhh
Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsinnnnnnnn
cok sağolun canlarımtamam ablacım aklımda olsun bunlar....
gümüşcüm sağol cnm bu arada herşey istediğin gibi oluyor ne güzel maşaallahdarısı bizlere artık
cok sağolun canlarım
olmayan herkse versin allahım
yuvamın içine bide melek göndersin allahım daha bişey istemem söz
yazın tatile giderken gördümmarkadaşlar hamileliğin durumuna göre değişiyor sanırım ama sonuçta basınç falan var sağlıklı dir duurm değil.Ama insan mecbur kalıp 9.aydada uçağa binen vardır mutlaka hatta havada doğuran
asbeciğim yat dinlen valla keyfini çıkar evin.Ben gibi evi kaldırma.bu smileyi çok seviyorum
bu arada bi merhaba demeden direk sohbete atladım yaaaa
Ben daha yeni uyandım o yüzden günaydın diyeceğim hepinizeeee
arkadaşlar hamileliğin durumuna göre değişiyor sanırım ama sonuçta basınç falan var sağlıklı dir duurm değil.Ama insan mecbur kalıp 9.aydada uçağa binen vardır mutlaka hatta havada doğuran
asbeciğim yat dinlen valla keyfini çıkar evin.Ben gibi evi kaldırma.bu smileyi çok seviyorum
cok sağolun canlarım
olmayan herkse versin allahım
yuvamın içine bide melek göndersin allahım daha bişey istemem söz
günaydın canımmm rainbow ablacım gümüş sevgiler saygılar bugun evdeyim evi toparlama operasyonum var biraz akşam üstüde bir arkadaşımla içli köfte macerasına dalacağız ilk kez deniyeceğiz eyecanlıyım beya
size bir şarkı armağan etmek istiyorum dilber ay tavukları pişirmişem
ayy bayılırım yagünaydın canımmm rainbow ablacım gümüş sevgiler saygılar bugun evdeyim evi toparlama operasyonum var biraz akşam üstüde bir arkadaşımla içli köfte macerasına dalacağız ilk kez deniyeceğiz eyecanlıyım beya
bende istiyorum içli köftedeennnnnnnnnn kolay gelsin canımmmmmm
ayy bayılırım ya
bizede gönder sıcak sıcak offf cnm çekti yeminle dua et hamile değilim
her türlü gideri var içli köftenin bendekız ben unuttum bak o detayı ama zaten acemi işi olcak
aynı bengel beraber yapalım yiyelim canım int.ve anne tavsiyesi ile bu işi başaracağımıza inanıyorum ne de olsa anneden gelen lezzeti bir elim varçok mütevazi olduğumu söylemişmiydim
günaydın canımmm rainbow ablacım gümüş sevgiler saygılar bugun evdeyim evi toparlama operasyonum var biraz akşam üstüde bir arkadaşımla içli köfte macerasına dalacağız ilk kez deniyeceğiz eyecanlıyım beya
gel beraber yapalım yiyelim canım int.ve anne tavsiyesi ile bu işi başaracağımıza inanıyorum ne de olsa anneden gelen lezzeti bir elim varçok mütevazi olduğumu söylemişmiydim
kız ben unuttum bak o detayı ama zaten acemi işi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?