- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.061
çamaşır asmayaablam nere gitti yeaaaaaa
gel beraber yapalım yiyelim canım int.ve anne tavsiyesi ile bu işi başaracağımıza inanıyorum ne de olsa anneden gelen lezzeti bir elim varçok mütevazi olduğumu söylemişmiydim
çamaşır asmaya
Çalışkan hatun ne yapcan bende makineye çamaşır atayım da geleyim kıskandım vallaaaa -biraz daha iş yapmadan oturursam kociş beni gözleriyle yiyecek bari çamaşır yıkayayım da iş yapıyormuş gibi gözükeyim çaktırmayın-
Feryall antepli misin..becerikli olman farz oldu o halde :) çünkü antep mutfağı çok güzelllll ve katmer die bir tatlı var.Geçen sene sadece baklava yemeğe antebe gittik
Vedat Milor kocayı gaza getirdiği için :)))
Çalışkan hatun ne yapcan bende makineye çamaşır atayım da geleyim kıskandım vallaaaa -biraz daha iş yapmadan oturursam kociş beni gözleriyle yiyecek bari çamaşır yıkayayım da iş yapıyormuş gibi gözükeyim çaktırmayın-
Bu yapılacak işmi bacılarrÇamaşırımı güzelce asıyordum kiiiiiiii burnuma misler gibii içli köfte kokusu geldi bir severim bir severimm birde yerimki sormayınnn ..Şimdi içli köfte yapan şu mütevazi bacıyı ne yapmalı bilmem kii
offff o katmeri sabah sıcak sıcak yiyeceksinnnnnnn ohhhhhh canım çekti vallaaaaa kızlar gükküoğlu getiriyor bilginiz olsun orada yiyebilirsiniz katmeri bize baklava getirdi geçenlerde bi tanıdık da kociş 1 kiloya yakın baklavayı tek başına yedi vallaaaaa
güya şerbetli tatlıları sevmez
İş yerinde bir hatun var o geldi aklımaİş yapıyormuş gibi gözükmek için elinde dosyalarla ofisin bir ucundan diğer ucuna hızlı adımlarla yürüyor belli periyotlarda yapıyor bunu ..ama sadece bunu yapıyor
İş yerinde bir hatun var o geldi aklımaİş yapıyormuş gibi gözükmek için elinde dosyalarla ofisin bir ucundan diğer ucuna hızlı adımlarla yürüyor belli periyotlarda yapıyor bunu ..ama sadece bunu yapıyor
bencede azcık sağa sola sallan
Çalışkan olduğu kadar hisleri de kuvvetli yaf ordan nasıl duydun ablaaaaa kokuyuuuuu
şşşşt çaktırmayınnnn
Biraz ordan oraya koşturdum mu tamamdırrrr çok yoruldun hadi gel bir kahve içelim der bende yırtarımmmmmm
ay çok zekiyiz yaaaaaaaa
hayal ettim bir an o yürüyüşü
Feryall antepli misin..becerikli olman farz oldu o halde :) çünkü antep mutfağı çok güzelllll ve katmer die bir tatlı var.Geçen sene sadece baklava yemeğe antebe gittik
Vedat Milor kocayı gaza getirdiği için :)))
kı zilk defa dinledim yerlere yattım vallaaaa
eee antep eli başka olur diyeceğim biz Antepliler olarak çok mütevaziyizdir canımmmmm
Bu yapılacak işmi bacılarrÇamaşırımı güzelce asıyordum kiiiiiiii burnuma misler gibii içli köfte kokusu geldi bir severim bir severimm birde yerimki sormayınnn ..Şimdi içli köfte yapan şu mütevazi bacıyı ne yapmalı bilmem kii
çaktırma yahuuuu
Sen aynen devam et canım erkeklere müstahak :)) çünkü onlar bizim kadar yorulmuyorlar...Ancak ofisteki hatunun hatası o ortamda hemcinsinin olduğunu ve onu gözlemlediğini unutması
ayy aynısı bizim şirkette vardı salak bişeydi yaBöyle bir görsen etrafta yöneticilerin kokusunu alsa başlıyo telaşla eline dosyaları alıyor ,hızlı hızlı koşturuyor topuklularla dan dun fotokopi makinasının başına bir iki düğmeye hızlıca basıyor ordan sebile gidiyor bir bardak hızlıca su alıyor ordan yerine geçiyorama genelde bunu yaparken gözler fıldır fıldır...belli periyotlarla yapıyor bunu
ayy bu gercekci rüyalar insanın psikolojisini bozuyo kaç kere bebek öperken koklarken gördüm kendimi uyanması kötü oluyoselam kizlar nasilsiniz...herkes iyimi...yaa ruyamdaa hamile oldugumu gordum herkese haber veriyormusum kardeslerime kaynanama babamaa..ayyy ne guzel cok etkilendimm vallahi..kizkardesim de benm elimde bir kiz cocugu oldugunu bnm gibi esmer ve cok tatli bir bebegin oldugunu gormus...ins..ama pek umidim yok bu ay..igneden sonra sadece iki kere calisma oldu baskada olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?