- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.081
selam kizlar nasilsiniz...herkes iyimi...yaa ruyamdaa hamile oldugumu gordum herkese haber veriyormusum kardeslerime kaynanama babamaa..ayyy ne guzel cok etkilendimm vallahi..kizkardesim de benm elimde bir kiz cocugu oldugunu bnm gibi esmer ve cok tatli bir bebegin oldugunu gormus...ins..ama pek umidim yok bu ay..igneden sonra sadece iki kere calisma oldu baskada olmadi
hele hele hele antepli gel yanıma dili datlım :))) kız hoşgeldin özledim seniiiii
canım orjinal şarkılara bayılırımya benim için ajdar ve müslüm yaz izle nolur kopmak garantiiiiiiiii
gel kafamı kır ablam canım ablam:128:
feryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal içli köfte denir mi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr katmer baklava denir mi
ya ne yapmaya çalışıyorsunuz yaaaaaaa
canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Selam kızçelerrrrrben kahvaltımı yaptım, ilaçlarımı içtim, tv karşısında uzanıyorum. Boğazım bademciklerim fena. Burnum da şakır şakır akıyor. Grip olmaktan nefret ediyorum yaa, grip hastalığı halk arasında paçavra olarak geçiyor yaa, gerçekten paçavralık hee. Pis sevimsiz bi hastalık yaa, süründürüyo yani. Akşam bi çuval soğan getir dedim eşime, soğan çok iyi geliyor. Yuvarlak yuvarlak doğrayıp üstüne bol limon sıkıcaksın, biraz da sumak döküceksin ohh ohhh.. Biraz soğan kokusu olur ama pek önemli değil artık, nasılsa tık yok bu aralar. Hamile kaldı kalalı hanımı unuttuk diyo eşim, şimdiden kıskanıyo juniorı
Ablacım senin delikanlı nasıl, daha iyi olmuştur umarım. Arpacığa sarımsak çok iyi geliyor ama sürebilir misin bilemiyorum.
Elfida ben ilk doktor kontrolüme gittiğimde bana 5 hafta 2 günlük dedi. Keseyi de gördük kendisini de, alttan değil ultrasonla. Şimdi gidersen görülür diye düşünüyorum. Kalp atışını duyacağın zamana kadar bekleme bence, ne olur ne olmaz. Erkenden gitmende fayda var.
Özlemmmmmm bende balık isterimmmm, eli boş gelmessss inşallahhh seninkiii
Hamile hamile içli köfte canım çekti sizin yüzünüzden yaaaa.. Kolay yapılan bişe de değil ki kalkıp yapayım ne yapcam ben şimdiiiiii
tamam sustum ablammmmmmheheh çaldım çaldım smilee
dimi şekercim dimi çamaşırları atarken makineye tribimi de yaptım yüzüğünü çıkarıp cebine koymuş yalancıktan trip attım niye parmağında değil de cebinde bu yüzük diyee elimi yıkarken çıkardım aşkım hadi kahve içelim karşılıklı dedikahve moduna erken girdik bu bahaneyle
ee ofisteki bayan biraz safmış canım tek cin kendisi zannediyor sanırım
ohh soğana bayılırım bizim burda soğan yiyen kadınların genelde oğlu olur derlerSelam kızçelerrrrrben kahvaltımı yaptım, ilaçlarımı içtim, tv karşısında uzanıyorum. Boğazım bademciklerim fena. Burnum da şakır şakır akıyor. Grip olmaktan nefret ediyorum yaa, grip hastalığı halk arasında paçavra olarak geçiyor yaa, gerçekten paçavralık hee. Pis sevimsiz bi hastalık yaa, süründürüyo yani. Akşam bi çuval soğan getir dedim eşime, soğan çok iyi geliyor. Yuvarlak yuvarlak doğrayıp üstüne bol limon sıkıcaksın, biraz da sumak döküceksin ohh ohhh.. Biraz soğan kokusu olur ama pek önemli değil artık, nasılsa tık yok bu aralar. Hamile kaldı kalalı hanımı unuttuk diyo eşim, şimdiden kıskanıyo juniorı
Ablacım senin delikanlı nasıl, daha iyi olmuştur umarım. Arpacığa sarımsak çok iyi geliyor ama sürebilir misin bilemiyorum.
Elfida ben ilk doktor kontrolüme gittiğimde bana 5 hafta 2 günlük dedi. Keseyi de gördük kendisini de, alttan değil ultrasonla. Şimdi gidersen görülür diye düşünüyorum. Kalp atışını duyacağın zamana kadar bekleme bence, ne olur ne olmaz. Erkenden gitmende fayda var.
Özlemmmmmm bende balık isterimmmm, eli boş gelmessss inşallahhh seninkiii
Hamile hamile içli köfte canım çekti sizin yüzünüzden yaaaa.. Kolay yapılan bişe de değil ki kalkıp yapayım ne yapcam ben şimdiiiiii
feryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal içli köfte denir mi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr katmer baklava denir mi
ya ne yapmaya çalışıyorsunuz yaaaaaaa
canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tam zamanıdır ara kocanı hepsini istehepsi kolay buluncak şeyler canımcım
ohh soğana bayılırım bizim burda soğan yiyen kadınların genelde oğlu olur derler
benm 4üde erkek olması lazımdı bu teze göre
ama cok faydalı cnm ye ye bol soğan ye[/QUOTE
Gripken güzel gidiyo gerçekten. Sırf o yüzden yicem. Hamileliğim süresince bu zamana dek canım hiç tatlı çekmedi, hep ekşi acı felan. dün ama resmen tatlı diye öldümm öldümmmm, kocam sağolsun almış bi sürü şey ama ben yerken resmen korktum tatlı komasına giricem diye.Valla erkek mi kız mı bilemiyorummm
Yürü be asbelove aynen devam şekercimofisteki bayan uyanık görünen saflardan
ahh canımcım ben ilçedeyim geçen cnm baklava istedi yolladım akşamsırf cnm istedi diye 2 tane yedim hiç güzel yapamıyorlar
Ahh canımmm kıyamammmm gönder adresini kargolayıp göndereyim sana
tatlımmmm bunu söylemen bile yeterrr çoook teşekkür ederiz teyzesiii öpüyoruz seni
alla allla bende tahmin edemedim ikisindende yyosun :26:ohh soğana bayılırım bizim burda soğan yiyen kadınların genelde oğlu olur derler
benm 4üde erkek olması lazımdı bu teze göre
ama cok faydalı cnm ye ye bol soğan ye[/QUOTE
Gripken güzel gidiyo gerçekten. Sırf o yüzden yicem. Hamileliğim süresince bu zamana dek canım hiç tatlı çekmedi, hep ekşi acı felan. dün ama resmen tatlı diye öldümm öldümmmm, kocam sağolsun almış bi sürü şey ama ben yerken resmen korktum tatlı komasına giricem diye.Valla erkek mi kız mı bilemiyorummm
Söylemiş olmak için kalbimden gelerek söylüyorumçok ciddiyim bir msja bakar uçururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?