RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tsk ederimmm ablacigim...igneden 24 saat sonra calisma yapin dedi...yaptik...ertesi gun yine oldu..sonra yapmadik...lismetse olur zatemm//

Eki Görüntüle 577608

hahahahahaaha koptummmmmm yeminleee

bende bende ne güzel anlatmış 2tane resim

buyur ablammmm yanına çikolata da koydum mis missss afiyet bal şeker olsunnnn

o zaman acil fena aşerdiğim zamanlar için aklımdasın seaside ona göreeee :) valla atarım mesajı isterim baklavalarııı

istediğin baklava olsun güzelimmmm yaralarız bişeyler:)))))))

Bende burda koptum Kim yapmışsa
güzel gözlem olmuş....Bu arada soğanı kabuklarıyla mutfakta bile bulundurmak havadaki grip virüslerini öldürüyormuş.

hadi yaaa çok iyiymiş evden hiç eksik etmemeliyiz o zaman soğanııı

Uygulayacağım özoooo
Günaydınnn iyi hafta sonları diliyorum canlarımm

Ayy çok tatlııııı
günaydııııııııııııınn kociş balığa çıktı ben hala yatakta
Maşallah ben o saate evden 1.5 saat uzaktaki kayınvaldemin evine varmıştım canımmmm
Kızlar rean ortada yok ne zamandır :44::44::44:
Aynen diğer topikte de yazdık.rean yokkk:26:
Gümüşüm güle güle oturun cnmm.huzurla mutlulukla bebişle dolsun yuvanız
Evini basalımmm rainbow cnmmm hepsini biz yiyelimmmmm
Hayrolsun cnmmm belkide bebişten önce rüyası gelmiştirrrr
Geçmişolsun cnmmm iyi bak bebişkonla kendine.enişte hizmet etsin sana
İşte hamiş olan yerde yemek konuşmayalım yaaa kıyamam ben sana valla lokantada falan varsa enişte alsın tatlım
Siz iyi olun yeterrrr
şekerciklerimmmmm biz kocişle gesmeye gidiyoruz birazda alışveriş yapcezzzz akşama görüşürüz inşallahhhhh
İyi gezmelerrrrr
Kızlaaarrrr akşam sizin menüde ne var ? Ben miskin miskin oturuyorum bu gidişle akşam açızzzz
Valla kuzum kayınvaldedeyiz güzel şeyler varda yazmıyım canı çekiyo hamişlerimizinn

merhaba kızlar nasılsınız
rainbow ablam ve kızlar size bir sorum olacak cevaplarınıza ihtiyacım var
dün akşam lavaboya gittiğimde biraz kan geldi 2 damla kadar çok korktuk eşimle:18::18:
ve ayreten afedersiniz idrarımı yaparken de rahimde yanma ama nasıl yanma
1 saat sonra falan yine gittim yine geldi 2 damla kadar ondan sonra gelmedi sizce bu kan ne olabilir :44::44:
üşütsem falan kanla ne alakası var dimi ama cevaplarınızı bekliyorum kızlar

Cnm ya idraryollarında bi problem olmuştur yada çalışma olduysa zedelenme olmuştur.eğer devam ederse doktoruna git cnm.tam olarak nerden geldiğini bilmek gerek çünkü:26:

napıyonuz bacılar..ben komşuya gittim kahvaltı yaptık kayyfe içtik, kocişler balığa gitti yaa...aradım tutmuşlar balık, boşu boşuna günahını aldım...ama akşam bizde yicez, misafirim var yani evi süpür sil, çamaşır yıkadım (eveeeeeeeett makinam yapıldı çok şükür), lavabo wc yıkadım

gümüşüüüüüüüüümmm okudukça içim kıpır kıpır olduuuu, ahhh ben de tayinci olmasam da bi ev alsam şöööyllee bi döşesem ama nerdeeeeeeee, ancak emekli olunca alaıp oturabilirim,eee o zaman da iş işten geçmiş olacak...neyse asker eşi olmak zooorrr zooooooorrr
kuzum ben çok ilgiliyim lütfen resim de paylaş tamammmııııı

Son düzenleme:
kızlaaaaarr bu arada bebiş için hazırlığa geçiyorum, şöyleki; geçen sene röfle yaptırmıştım, uzadı röflem, röflenin altı da karameldi, kendi saçım da koyu kahve...o yüzden şuanda saçımda 3 renk var...çarşamba günü gidip güssseeelll(koyu) bi renge boyatcam, dipleri gelince belli olmayacak bişe, bi de saçlarımı kestirecem azcık ama tarz değiştirmek istiyorum...kocişe söylemedim süpriz olacak

gamyoncum balımmm biri cevap verince ve o cevaba katılıyorsak genelde sessiz kalıyoruz bitanem

scorpiye katılıyorum cnm ilişkide zedelenme olmuş olabilir idrardaki yanmada sanırım bu yüzden çok geçmiş olsun tatlım.

çok sağol ablacım ama yumurta çatlarkende kanama olabiliyormuş o nedenle cevabımı üsteledimmm

gamyoncu yumurtlarken duymadım ama tutunma kanaması denen bişey oluyor böyle damla gibi ama genlde yumurtlamadan 3/5 gün sonra oluyor.Herkeste olacak diye birşey yok tabi..İnşAllah bebişin sana sımsıkı tutunur annesii ben inanıyorum 2013 e çok güzel mjdelerle gireceğiz inşAllahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…