- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.101
o zaman acil fena aşerdiğim zamanlar için aklımdasın seaside ona göreeee :) valla atarım mesajı isterim baklavalarııı
ben de yehan gibiyim,bir tatlı bir ekşi bir tuzlu :44:
buyur ablammmm yanına çikolata da koydum mis missss afiyet bal şeker olsunnnnAlpıınn Rabbım hayra çıkarsın inşAllah doğru zamanda çalışma olduysa tamamdır bu iş.İnşAllahh
Yehan canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem.Soğan sarımsak kokusu önemli değil ye bolca
kıs asbe banada yap bidenem orta şekerli olsun emme
o zaman acil fena aşerdiğim zamanlar için aklımdasın seaside ona göreeee :) valla atarım mesajı isterim baklavalarııı
Bende burda koptumKim yapmışsa
güzel gözlem olmuş....Bu arada soğanı kabuklarıyla mutfakta bile bulundurmak havadaki grip virüslerini öldürüyormuş.
istediğin baklava olsun güzelimmmm yaralarız bişeyler:)))))))
Uygulayacağım özooooablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Muhammed isminin anıldığı yerde, işten kimse hemen kendine gelip baş parmağı ile yanındaki parmağını gözlerine sürüp üzerinde gezdirirse, artık o kimse hiç göz ağrısı görmez, onun gözlerine zarar gelmez.
Ayy çok tatlıııııGünaydınnn iyi hafta sonları diliyorum canlarımm
Maşallah ben o saate evden 1.5 saat uzaktaki kayınvaldemin evine varmıştım canımmmmgünaydııııııııııııınnkociş balığa çıktı ben hala yatakta
Aynen diğer topikte de yazdık.rean yokkk:26:Kızlar rean ortada yok ne zamandır :44::44::44:
Gümüşüm güle güle oturun cnmm.huzurla mutlulukla bebişle dolsun yuvanızanlatıyım iyi dinle mutafk dolabı 6000 tl(içimize oturdu)
ankastre 1250 (o kampanyalı uygun oldu iyi oldu)
lamınant 1500(piyasa değeri o aralar)
boya 1500 tl (oda beklediğmiz gibi)
yatak odası lila (takımıma uygun)
salon mutfak beyaz(mobilya ve dolaplara uygun)
koridor oturma odası cocuk odası bej(çocuk odası inş cinsiyete göre değişcek seneye)
dahada alınacaklar
duşakabin(200 tl bulduk tekzende uygun bişey)
salona yemek masası (banklı düşünüyorum değişik bişey)
banyo dolabı(e şart tabi)
salona perde (şimdiki öyleseine alınmış bişeydi)
mutfağa jaluzı düşünüyorum (ucuz bişeydi 15 20 lira fln)
mutfağa bi lavabo çeşmesi beğendik 120tl aynısını tekzende 85 e bulduk onu alıcaz)
anlıycağın masraf cok:18::18: ama güzel olacak
Evini basalımmm rainbow cnmmm hepsini biz yiyelimmmmmBu yapılacak işmi bacılarrÇamaşırımı güzelce asıyordum kiiiiiiii burnuma misler gibii içli köfte kokusu geldi bir severim bir severimm birde yerimki sormayınnn ..Şimdi içli köfte yapan şu mütevazi bacıyı ne yapmalı bilmem kii
Hayrolsun cnmmm belkide bebişten önce rüyası gelmiştirrrrselam kizlar nasilsiniz...herkes iyimi...yaa ruyamdaa hamile oldugumu gordum herkese haber veriyormusum kardeslerime kaynanama babamaa..ayyy ne guzel cok etkilendimm vallahi..kizkardesim de benm elimde bir kiz cocugu oldugunu bnm gibi esmer ve cok tatli bir bebegin oldugunu gormus...ins..ama pek umidim yok bu ay..igneden sonra sadece iki kere calisma oldu baskada olmadi
Geçmişolsun cnmmm iyi bak bebişkonla kendine.enişte hizmet etsin sanaSelam kızçelerrrrrben kahvaltımı yaptım, ilaçlarımı içtim, tv karşısında uzanıyorum. Boğazım bademciklerim fena. Burnum da şakır şakır akıyor. Grip olmaktan nefret ediyorum yaa, grip hastalığı halk arasında paçavra olarak geçiyor yaa, gerçekten paçavralık hee. Pis sevimsiz bi hastalık yaa, süründürüyo yani. Akşam bi çuval soğan getir dedim eşime, soğan çok iyi geliyor. Yuvarlak yuvarlak doğrayıp üstüne bol limon sıkıcaksın, biraz da sumak döküceksin ohh ohhh.. Biraz soğan kokusu olur ama pek önemli değil artık, nasılsa tık yok bu aralar. Hamile kaldı kalalı hanımı unuttuk diyo eşim, şimdiden kıskanıyo juniorı
Ablacım senin delikanlı nasıl, daha iyi olmuştur umarım. Arpacığa sarımsak çok iyi geliyor ama sürebilir misin bilemiyorum.
Elfida ben ilk doktor kontrolüme gittiğimde bana 5 hafta 2 günlük dedi. Keseyi de gördük kendisini de, alttan değil ultrasonla. Şimdi gidersen görülür diye düşünüyorum. Kalp atışını duyacağın zamana kadar bekleme bence, ne olur ne olmaz. Erkenden gitmende fayda var.
Özlemmmmmm bende balık isterimmmm, eli boş gelmessss inşallahhh seninkiii
Hamile hamile içli köfte canım çekti sizin yüzünüzden yaaaa.. Kolay yapılan bişe de değil ki kalkıp yapayım ne yapcam ben şimdiiiiii
İyi gezmelerrrrrSiz iyi olun yeterrrr
şekerciklerimmmmm biz kocişle gesmeye gidiyoruz birazda alışveriş yapcezzzz akşama görüşürüz inşallahhhhh
Valla kuzum kayınvaldedeyiz güzel şeyler varda yazmıyım canı çekiyo hamişlerimizinnKızlaaarrrr akşam sizin menüde ne var ? Ben miskin miskin oturuyorum bu gidişle akşam açızzzz
merhaba kızlar nasılsınız
rainbow ablam ve kızlar size bir sorum olacak cevaplarınıza ihtiyacım var
dün akşam lavaboya gittiğimde biraz kan geldi 2 damla kadar çok korktuk eşimle:18::18:
ve ayreten afedersiniz idrarımı yaparkende rahimde yanma ama nasıl yanma
1 saat sonra falan yine gittim yine geldi 2 damla kadar ondan sonra gelmedi sizce bu kan ne olabilir :44::44:
üşütsem falan kanla ne alakası var dimi ama cevaplarınızı bekliyorum kızlar
Cnm ya idraryollarında bi problem olmuştur yada çalışma olduysa zedelenme olmuştur.eğer devam ederse doktoruna git cnm.tam olarak nerden geldiğini bilmek gerek çünkü:26:
anlatıyım iyi dinle mutafk dolabı 6000 tl(içimize oturdu)
ankastre 1250 (o kampanyalı uygun oldu iyi oldu)
lamınant 1500(piyasa değeri o aralar)
boya 1500 tl (oda beklediğmiz gibi)
yatak odası lila (takımıma uygun)
salon mutfak beyaz(mobilya ve dolaplara uygun)
koridor oturma odası cocuk odası bej(çocuk odası inş cinsiyete göre değişcek seneye)
dahada alınacaklar
duşakabin(200 tl bulduk tekzende uygun bişey)
salona yemek masası (banklı düşünüyorum değişik bişey)
banyo dolabı(e şart tabi)
salona perde (şimdiki öyleseine alınmış bişeydi)
mutfağa jaluzı düşünüyorum (ucuz bişeydi 15 20 lira fln)
mutfağa bi lavabo çeşmesi beğendik 120tl aynısını tekzende 85 e bulduk onu alıcaz)
anlıycağın masraf cok:18::18: ama güzel olacak
gamyoncum balımmmbiri cevap verince ve o cevaba katılıyorsak genelde sessiz kalıyoruz bitanem
scorpiye katılıyorum cnm ilişkide zedelenme olmuş olabilir idrardaki yanmada sanırım bu yüzden çok geçmiş olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?