RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

özlemmm ohh yedin içtin akşamada canlı balık yiyeceksin maaşallahhh.Birde kocişinin günahını aldın o kadar Şimdiden afiyet bal olsun tatlım..

Saç boyatma fikrine kesinlikle katılıyorum bende bu hafta köpük boyayla boyayacağım saçımı gölge vardı kapansın kahve tonlarda alacağım.Biz hazırlığımızı yapıyoruz bebeler gelemzse onlar utansın artık demi:18:

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

Kalan:546

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

Kalan:546

evet ablacım akşama ziyafet var siz gelin size de yaparız inşallahhh

o bebeler varya o bebeler gelsinde totosuna totosuna vurcaaammmm

gamyoncuuuuuuuuuuuuuu kız umutlandırmak istemiyrum ama içimden bi ses sen bu aya hamile kalacaksın diyooooooooooo

kızlar eşime Allah ne verdiyse dalmamak için kendimi zor tutuyorum
Eşimle komşumun eşi balığa çıkmışlardı...Aradım balık tuttuysanız akşam o komşular gelsin biz de yiyelim dedim...Tamam dedi, gelsinler...Ben de komşuma dedim akşam bizde yapalım balıkları, yemeğe davet ettim yani...Eve tekrar geldim eşimi aradım yine...Bak dedim ben onları yemeğe çağırdım, balık yoksa söyle ben bişeler hazırlayayım ayıp olmaın dedim...Yooookk kilo kilo balık tuttuk bişe hazırlama dedi...Allah içime doğurdu da, bak canım dalga geçme doğru söyle yemek yapacam dedim...yineısrarla yapma çok balık var dedi, ben de sadece çorba yaptım...Şimdi geldi elinde 4 balık...Ne o dedim, misafirler neden gelmedi, neden az balık var hani çoktu...Salak salak sırıtyor bi de, balık çıkmadı, çıkan 4 balığı da bana verdiler......be benim mal kocam; ben sana demedim mi tutmadıysanız söyle ben adamları yemeğe çağırdım diye....geçmiş karşıma eee balık yoktu ne yapayım diyo.....benim derdim balık değil, ben sana defalarca sordum yemek yapacam bana doğru söyle dalga geçme diye....hala balık yok diyooo

valla sinirden çatlayacam şimdi...ne yapayım kızlar, bu saatten sonra adamlara gelin desem ne pişirecem, kadını arasam ne dicem...bi akıl verin

Son düzenleme:
gram akil yok bu erkeklerde...herseyi taskalasina a,lirlar...sonra kadin sorun derler...tatlimmm ara kadini durumu anlat ya da esine soyle birseyler geitrisin hazir olarak...suan ne yapsan 2 saaten once pismeyecek...kadinin nasil zor duruma dusecegini dusunmezler,,..zaten simdi dolmusum esinin yaptiginda sinirlendim...

Canım bence eşini gönder balık alsın komşularınıda çağır.Hoş olmadı böyle..

esine soyle getirsin ne getirecekse...misafirler ona gor kendilerini ayarlamislardir...gec olmadan getirsinnn senin kocaa

Canım bence eşini gönder balık alsın komşularınıda çağır.Hoş olmadı böyle..

esine soyle getirsin ne getirecekse...misafirler ona gor kendilerini ayarlamislardir...gec olmadan getirsinnn senin kocaa

valla çatlayacam şimdi ağız burun dalacam, hiç düşünmezler hiç Allahın malı..

Kızlar biz köyde yaşıyoruz biliyosunuz, alışverişe de gitmedik daha
aradım kadını, durumu anlattım, çıkın gelin olanlar yeter bize dedim, eşi ve oğluna yedirmiş , iyi o zaman sen yeme beraber yeriz dedim...tamam dedi, eşinin acil işi çıkmış zaten, gidecekmiş...ben oğlanı da alır gelirim, eşim de işi bitince çaya gelir dedi...neyse ki çok tatlı bi kadın sorun edecek biri değil ama eşimi gırtlaklayacam

neyse kızlar ben çıkayım biraz kavga edip bağırayım şu kocam olacak çatlağa, accık da bişeler hazırlayayım, gelirim misafir gidince

iyi ettin habibtemmm...bende az kaldi girtlaklayacam...anlayisli olmasi ne guzell...cayin yaninda bir kek ya da tat;i yap...ohhh mis gibi ellerine saglik afiyet olsun tatlim..

insallah bu son olsun cnm.bilincli anne bsbasunuz masallah.

valla genelde ruyalarim cikar.hadi insallah hayra ciksin ruyalarimiz.senin bat ta yaklasti dimi.bizim yakindi diye hatirliyorum.benim bu gün bat

cnm benim bat geçti ama testtede negatif çıkıyor silik bile değil

scorpicim ohhhh maaşallah afiyet şeker olsun iyisimi anlatma bu ara iştahim zaten çok açıkkkk
anlatmiyim tatlimmm
scorpicim cevabın için çok sağol canım

çok sağol ablacım ama yumurta çatlarkende kanama olabiliyormuş o nedenle cevabımı üsteledimmm
rica ederim cnm.ama yumurtlamada pembe akinti oluyo tatlim.yasayan arkadaslarim var.iliski sirasinda zadelenme olabuliyo rahim agzinda.ona dikkat etmek lazim ilerlerse yara yapiyor.ihmaletne cnm hele kirmizi kansa doktoruna git muayene ol derim
neyse kızlar ben çıkayım biraz kavga edip bağırayım şu kocam olacak çatlağa, accık da bişeler hazırlayayım, gelirim misafir gidince
ahh cnm didisme bosuna.valla b adamlar cok genis oluyo.ince dusunce sıfır
cnm benim bat geçti ama testtede negatif çıkıyor silik bile değil

cnm gec yumurtladin bence.ptesi kan testi yaptir derim

rainbowcum rochak 96 ayşeye 96 okudum cnm

Canım sorun çözülmüş sevindim.Demekki neymiş beylerin ipiyle kuyuya inilmezmiş Gerçi sen ısrarla sordun ama belliki eşin 1-2 gelince sürekli gelecek sandı balıkları

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

mehlik:50

seasie:30

rainbowColors:100

fatmaipek:96

Kalan:450

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

fatmaipek:96

Kalan:450

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…