RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Lex annenin ameliyatı nasıl geçti cnm .Herşey yolunda inş.

Herkese selam...

Canım benim sağol... daha iyi bugün bandajlarını çıkartmış yüzünden...bakalım biraz zaman alacak iyileşmesi, doktor 2 ay sürebilir dedi. Haftaya dikişleri alınacak. Sonucu iyi gelsin de başka bir şey istemiyoruz.

Geçmişi okudum bugün, Özlem'in kocişine güldüm baya İşte erkekler diyorum, başka da birşey diyemiyorum.

Bugün annemi ziyarete gitim, alışveriş yaptık, çamaşırdı falan derken akşam oldu.Kocişle yemeğe çıktık, arada iyi oluyor

Selam kızlarr. Gerçekten berbat bi haldeyim, resmen sürünüyorum. Eşim henüz gelmedi, anneme uğramış. Annem tavuk suyu çorba yapmış, onu almaya gitmiş. Grip zamanı iyi geliyor bu çorba. Seferber oldular yahu benim için eşim annemin orda bi market var, çok güzel oluyo meyvesi sebzesi, şarküteri ürünleri falan. Ordan bana aldıklarına bi bakın yaaaa,, kaymakkk tereyağğğ ceviz içi,, ballll (kaymak tereyağ ve bal üçlüsünden nefret ederim üstelik) fındık ezmesi, meyveee .. Ohhh ohhh dedim ben bunları yersem yakındır tartıda 100 kiloyu görürüm. Ya hiç de sevmiyorum bunları ama yemem de lazım biliyorum, ne yapcam offffff:26::26:

Özlemmm çok haklısın bacımmm, kusura bakma da çok büyük bi düşüncesizlikkk bu. O kadar ısrarla soruyosun üstelikkk, bu tarz düşüncesiz tavırlara çok sinir olurum yaa.. Kadının halinden anlamayan erkeğe uyuz oluyorum gerçektenn. Neyseki kadın anlayışlıymış da çok sorun olmicak heralde..

daha akşam yemeğimi yemedim, offff kesecem şimdi soğanı sıkacam bol limonuuuuu gömülecem soğanaaa... Bir an önce düzeleyim ne olurrrrr, ilaç da içemiyorum sürünüyorum inanın.. Bu arada eşim zikirmatik de getiriyo bana, annemde vardı, ondan almışşş. Heyooooo çok sevindim, parmak hesabı yapmaktan bunalıyodum çok iyi olacak. Bu akşam dua alırım, zikirmatiğim hele bi geçsin de elimeee

İnşAllah sonuçlarda iyi gelecek cnm Rabbim şifasını verecek.
Kocişle yemeğe çktınız demek MaaşAllah

Son düzenleme:
Yehancığım ahhh bu anneler ahhhhh ne yapsak ne etsek nasıl öderiz haklarını.Hep bir elleri üzerimizde.Rabbim başımızdan eksiketmesin inşAllah.Onca şey aldı gönderid yemezsen geliyor bak

Canım yumurtlamadan eminmisin kaçıncı gün üzerine 14 ekle muhtemelen o gün regl olursun cnm yada inşAllah olmazda hamilelik haberini verirsin..

eminim canım burdada yazmıştımya bu kadar geç yumurtlama mı olur diye 20 yada 21.gündü .bugün 31.gün bitti .battan bir önceki gün regli olcak gibiydim geçti sonra şimdide rahmim sızlıyor resmen üşütmüş gibi.hayırlısı artık bekleyim bir süre daha

yehan geçmiş olsun canım yakınlarında annenin olması kadar iyi birşey yoktur.evde en son hasta olması gereken kişi hatta hiç olmaması gereken anneler bunu bebişin doğunca daha iyi anlarsın.

rainbow sen nasılsın cnm hastaydın biraz başın ağrıyordu.oğluşun ne yaptı yaptımı bıcı bıcı

Canım p.tesi sabahınakadar regl olmazsan bir kan testi yaptır derim cnm.

Canım p.tesi sabahınakadar regl olmazsan bir kan testi yaptır derim cnm.

cnm boş yere kan vermek istemiyorum en azından silikde olsa idrar testinde görmek istiyorum.canım biraz kıymetli sanırım.çarşamaba günü ne kadar olmazsam idrar testini tekrarlarım gerisi nasip.

Canım iyiyim çok şükür paşamıda soktum banyoya uzun uzun yıkadım az sıcak suyla iyice oynamasınada izin verdim.İnşAllah biryararı olmuştur.Akşam uyuyunca elimle iyice inceledim sert olduğunu farkettiğimde çok tedirgi oldum ve göz kapağını ters çevirdim nette okumuştum teşhis bu şekilde yapılıyormuş.Çevirince rahatladım çok şükür iltihabı gördüm kist değilmiş gerçektende artık bekleyip takip edeceğiz sıcak banyoya devam edeceğim.

Senin kızın nasıl oldu cnm ağrısı yok değil mi.

Son düzenleme:
Yehancığım ahhh bu anneler ahhhhh ne yapsak ne etsek nasıl öderiz haklarını.Hep bir elleri üzerimizde.Rabbim başımızdan eksiketmesin inşAllah.Onca şey aldı gönderid yemezsen geliyor bak

ALLAH yokluğunu göstermesin bana. Valla 2 kase tavuk suyu çorba içtim, kendime geldim sanki. Anamın ellerini o an oracıkta öpesim geldi.. Ablacım 1 eli her zaman üstümde, kendi gelemzse mutlaka gönderir, içi rahat etmez. Aynı şehirdeyiz ama mesafemiz çok, keşke daha yakın olsaydık..

Sağol canım benim, geçirmek için uğraşıyorum. İlaç da içemediğim için haliyle süründürüyor beni. Çok olmaması gereken bi zamanda hasta oldum. Annem yakınımda çok şükür ama yine de aramızda yarım saat bi mesafe var, annem merkezde oturuyor, ben atakum ilçesinde. Kolay kolay da hasta olmam, hep de evdeyim ama bu neyin nesi anlamadım gitti zaten

cnm boş yere kan vermek istemiyorum en azından silikde olsa idrar testinde görmek istiyorum.canım biraz kıymetli sanırım.çarşamaba günü ne kadar olmazsam idrar testini tekrarlarım gerisi nasip.

bende kan vermekten korkarım ama diş tedavimden sonra defalarca iğne yediğim onca işlemden geçtiğim için kan vermekbasit geliyor artık bana..İnşAllah hamilesindir cnm beklemekte strese sokuyor iinsanı..

şükür bugün ağrısı yok dün gece yatarken çişini bile yapmak istemedi acıyor diye.10 gün boyunca oturma banyosu yaptıracağız.20 gün snrada kontrolü var cnm.göz kapağnın nasıl ters çevirdin uyanmadımı

cnm hamilelikte bünye zayıf düşüyor sanırım eltim ve birkaç arkadaş hastalık için hastaneye gidip gebe olduklarını öğrenmişlerdi.

bende kan vermekten korkarım ama diş tedavimden sonra defalarca iğne yediğim onca işlemden geçtiğim için kan vermekbasit geliyor artık bana..İnşAllah hamilesindir cnm beklemekte strese sokuyor iinsanı..

bata yakın daha stres oluyorum cnm umudum olmadığındanda bekliyorum kırmızıları ondan şimdi stres yok bekliyoruz....ben kaçar kızlar ....

Geçmiş olsun canımm.inşallah sonuçlar da iyi gelecek.tez zamanda iyileşsin anneciğin
Ayyy canım çok geçmiş olsunnnn.

Ayy anneler birtane vallahi.çok şükür benimkiyle aramız 2 sokak.valla o hasta haliyle kadın beni düşünür.yani her akşam yemeğe ona gitsek sesi çıkmayacak.Allah anneciklerimize sağlıklı uzun ömür versin.anneciklerini kaybeden arkadaşlarımızn annelerinin de mekanlarını cennet etsinn

Yavrum yaa inşAllah bir daha yaşatmaz Mevlam.

Geç yattı birde yatmadan önce yıkadım ya derin uyudu MaaşAllah vede çok dua ettim inşAllah uyanamz diye uyanır gibi oldu döndü flan ama o arada gördüm tabi..Anne olmak ne kadar güzelse bir o kadarda zor.Ona gelecek herşey bana gelsin diyorsun ama işte oluyor ufak tefek şeyler.Rabbim hiç kimseyi evlatla,sevdikleriyle , açlıkla imtihan etmesin inşAllah.Amin

Canıımm çok sağol, zor da olsa geçirecem inşallah. Sürünüyorum şu aralar. Annem olmasaydı ben tam olamazdım hiçbir zaman. Annem bitanedir yaa.. Herkesin annesi çok iyidir ama benim annem çok anaç bir kadın, çoğu annenin yapamadığını yapar yani.. Bitanem o benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…