RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ablacım ben 30 tane okudum, ALLAH kabul etsin. Şimdilik 30 u yaz. Şanslı masa başladı onu izlim yine okumaya devam edicem

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yahan:30

Kalan:420

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

Kalan:450

iyiyiz şükür herkesin belirtisi farklı cnm iştah evet açılıyor kasık ağrısı ve göğüslerdeki değişiklikler ipucu verebilir.

ama adet gecikmeden önce belirti yasanmaz herhalde degilmi?
canim ben siradaki arkadas icin 100 tane aliyorum
sen nasilsin oglun rahatsizmis gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin Insaallah

ama adet gecikmeden önce belirti yasanmaz herhalde degilmi?
canim ben siradaki arkadas icin 100 tane aliyorum
sen nasilsin oglun rahatsizmis gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin Insaallah

Yaşanabilir yaşanmayadabilir cnm kişiye göre çok faklılık gösterebilir.Varmı peki sende bişeyler:)
Allah kabul etsin cnm.

Saol cnm Allahım beterinden korusunn.Amin

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

mehlik:50

seasie:30

rainbowColors:100

yahan:30

nartanesiii:100

Kalan:320

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

Kalan:450

çok geçmiş olsun canımmm hayırlısıyla sonuçlarda güzel gelir inşallahhhhh

ay rahatladım ablammmm çok şükür iltihapsa sorun yok yakında ilaç ve çay pansumanıyla düzelecek inşallahhhhh

Asbeciğimde gelmiş nasıl geçti günün canımmm

Çok güzeldi ablammmm bizim kapının üst kilidi bozulmuştu gittik ona kilit alalım diye iyice bir gezdik bende çiçeklerime ufak tefek gübreler aldım o bahaneyle oradan çıkışta da halama uğradık onunda gönlünü yaptık geldikkkkkkk özledim siziiiii

Sorma cnm ya bende rahatladım .Geçecek inşAllahhh

Çok sevindim cnm ya nasıl iyi gelmiştir sana o anerjin buraya kadar bile geldi MaaşAllahh

Soğan suyumuda alayım geleyim buralardamıısn uyuyacakmısın,

ohhh keyif yapıyorsun yaniii yarında benimki olmayacak ben tek takılacağım arkadaşlarıyla maç izleyecekmiş beyefendimiz
sen naptın çamaşırları hallettin mi

İzlesin cnm arada olur o kadar
ooooo çamaşırlamı kaldım ki maaşAllah bugün epeyce iş gördüm.Sen yapmış mı göründün yoksa yaptın mı

Sorma cnm ya bende rahatladım .Geçecek inşAllahhh

Çok sevindim cnm ya nasıl iyi gelmiştir sana o anerjin buraya kadar bile geldi MaaşAllahh

Soğan suyumuda alayım geleyim buralardamıısn uyuyacakmısın,

burdayım ablam cumartesileri erken yatmak hiç hoşuma gitmiyor yaaaa bizde daha keçi boynuzu yapacağızzzz

İyi geceler arkadaşlar. Allahıma şükürler olsunki bu haberi sizlere buradan verebilmeyi bana nasip etti. Bat tarihim gecikmesi sonucu yaptıgım test pozitif çıktı Dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Burada olan isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah Ne diyeceğimi bilmiyorum çok değişik duygular içersindeyim Ablacığım sanada çok teşekkür ederim burada bize öncü oldun duaların edilmesi için hep çaba sarf ettin. ALLAH sendende razı olsun. Birbirimizi göremesekde ben varlıgınızı hissediyorum ve sizlerden güç alıyorum. Allahım inşallah kucağıma almamıda nasip etsin

Çokkkkkkkkk ama çok sevindim sevdemmmmmmmmmmmm canım benimmmmmm.MaaşAllah ben duaların gücü diyorum Şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

RABBİM kucağınada almayı nasib etsin inşAllahhh.Amin

Halaycı başııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…