- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.161
nasilsiniz??
Hamile arkadaslar gebeliginizi ögrenmeden önceki belirtileriniz neydi? istahiniz acilmismiydi?
iyiyiz şükür herkesin belirtisi farklı cnm iştah evet açılıyor kasık ağrısı ve göğüslerdeki değişiklikler ipucu verebilir.
ama adet gecikmeden önce belirti yasanmaz herhalde degilmi?
canim ben siradaki arkadas icin 100 tane aliyorum
sen nasilsin oglun rahatsizmis gecmis olsun. Rabbim acil sifa versin Insaallah
Herkese selam...
Canım benim sağol... daha iyi bugün bandajlarını çıkartmış yüzünden...bakalım biraz zaman alacak iyileşmesi, doktor 2 ay sürebilir dedi. Haftaya dikişleri alınacak. Sonucu iyi gelsin de başka bir şey istemiyoruz.
Geçmişi okudum bugün, Özlem'in kocişine güldüm bayaİşte erkekler diyorum, başka da birşey diyemiyorum.
Bugün annemi ziyarete gitim, alışveriş yaptık, çamaşırdı falan derken akşam oldu.Kocişle yemeğe çıktık, arada iyi oluyor
Canım iyiyim çok şükür paşamıda soktum banyoya uzun uzun yıkadım az sıcak suyla iyice oynamasınada izin verdim.İnşAllah biryararı olmuştur.Akşam uyuyunca elimle iyice inceledim sert olduğunu farkettiğimde çok tedirgi oldum ve göz kapağını ters çevirdim nette okumuştum teşhis bu şekilde yapılıyormuş.Çevirince rahatladım çok şükür iltihabı gördüm kist değilmiş gerçektende artık bekleyip takip edeceğiz sıcak banyoya devam edeceğim.
Senin kızın nasıl oldu cnm ağrısı yok değil mi.
Asbeciğimde gelmiş nasıl geçti günün canımmm
Sanmam herkez gezmede sanırsam.Benim eşim yok takılıyorum tek tabanca
ay rahatladım ablammmm çok şükür iltihapsa sorun yok yakında ilaç ve çay pansumanıyla düzelecek inşallahhhhh
Çok güzeldi ablammmm bizim kapının üst kilidi bozulmuştu gittik ona kilit alalım diye iyice bir gezdik bende çiçeklerime ufak tefek gübreler aldım o bahaneyle oradan çıkışta da halama uğradık onunda gönlünü yaptık geldikkkkkkk özledim siziiiii
ohhh keyif yapıyorsun yaniii yarında benimki olmayacak ben tek takılacağım arkadaşlarıyla maç izleyecekmiş beyefendimiz
sen naptın çamaşırları hallettin mi
Sorma cnm ya bende rahatladım .Geçecek inşAllahhh
Çok sevindim cnm ya nasıl iyi gelmiştir sana o anerjin buraya kadar bile geldi MaaşAllahh
Soğan suyumuda alayım geleyim buralardamıısn uyuyacakmısın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?