- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.361
Hoşbulduk canım çok sağolun beklediğimden çok iyi bir topik
Diğer ilgi gösteren arkadaşlara minnettarım Reglime tam 19.günündeyim bugün tahmini yumurtlama günüm bitiyor yani ptesi ve pazara kadar ve yüksek günüm Perşembe günüydü hala kasıklarımda garip ağrı devam ediyor çok garibim göğüslerim çok hafif hassaslık söz konusu Reglime 3 kala olur normalde hani derler ya hissetmek hamileymişim gibi geliyor biraz saçma olucak ama birde ben 30 günde bir oluyorum en son 27 Kasım'da oldum yumurtladım mı yoksa bu ağrı neden yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Merhaba kızlarrrrr
Acaip keyifsizim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyorrrrr birde herşey üst üste geliyorrr sankiii çok yoruldummmmm
Canım yumurtladın inşAllah bu ay gelecek bebeğin
Canım kıyamam sanaaa nolduuu
Özele gel bakim sen
nasilsinizzzz habibtleer....vallahi ben cok yoruldum temizlik camsirrrr....ama mis kokmasi tum yorgunlugumu attti...evim temizliyince mutlu oluyorummm...her kadin gibi...simdide ayse kari fasulyesi yapiyorum buyrun birlikte yiyelimm
komşum doğum yapmış bi oğlumuz oldu
iki gün öncede halı yıkıyodu,
kocasıda almanyada çalışıyor arada sırada geliyor,ne ovulasyon testi ne yumurta takibi
hey Allah ım sen nelere kadirsin
bu 4. doğumu
maaşallah vallaaaaa bizde yumurtlamaydı kahveydi keçiboynuzuydu uğraşalım
maaşallah vallaaaaa bizde yumurtlamaydı kahveydi keçiboynuzuydu uğraşalım
hikmeti nedir acaba
Bende evlenirken korunma yöntemlerini çok araştırıyordum çevremde istenmeyen gebelikleri duyup korkuyordum...E bu iş o kadar kolay değilmiş meğer
ya evet ben neler neler yaptım adaçyı oturma banyosu soğan suyu bal tarçın çörek otu maydonoz süt buharı kocişe arısütü poen bal bi ra keçi boynuzu sert kahve bi ara proxeed plus preceed jel ovulasyon testi ve ateş ölme bu ay obu testi ve ates dışında hiç bişi yapmadım ama hsg nin faydası sanıyorum %5 arttıyormuş
bu ayda olmasaydı çakşır köküne geçecektim bide birisi bana dediki vajinana kesm eseker kuycakmışsın o orda eriyomuş ilişkiye gircekmişsin hamile kalmayı sağlıomuş deneyip hamile kaln varmış değişik bi durum ytane
kızlar merhaba bişi sorcam benim yumurtlama dönemim tam hangi gün yaaaa 2 aralıkta oldu en son reglim ama düzenli değil bundan bir önceki reglimde 29 ekimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?