- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.541
merhabalar ben pinarin kizkardesiyim nicki alppin..beni aradi siteye gecmemi soyledi cok kotuymus..daha sonra araniza gelecekmis..aksama iyi hissederse gelecek..sizi cok sevdigini herzaman yaninda oldugunuz icin size tesekkur ediyor..iyi aksamlar..
Özlemciğim yumurtlama testini tekrarladınmı cnm. ikinci kez yumurtluyor olmayasınnn
Canım üşütmeden böyle akıntı olmaz bende merak ettim şimdi hadi yap yappppppppppppppp
fatmaipekcim ben de hsg çektircem bu ay devlette yapıyorlar ama narkozsuz yapıyolar... dayanamam diye özelden narkozla yaptırcam
nagihancım canım benim de adete yakın hapşurunca kasıklarımda batma oluyor... ayrıca ovulassyon günü bizde ilişki sonrası afedersin damla damla aktı gitti, akıntı bu dönemde çok olduğu için karışmış olabilir diye düşünüyoruım
özlem geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ....
alpin umarım herşey düzelir cnm eşinle ilgili sorunlar var sanırım geçendede bir ara bahsi geçmişti.umarım herşey düzelir...
kızlar bugün test yaptım ama yine yok bişey sanırım benim kırmızılar 2-3 güne gelir gelsede gitsem dr.a
hsg yi devlet hastanesi çekiyormu yoksa özel yerlerdemi kızlar.
Bende dua istiyorum kızlar verin kaçtaneyse hakkıma düşen okuyam oturduğum yerde bu arada kızlar size danışmak istediğim bir olay var dün yumurtlamamın son günüydü ve ilişki sırasında affedersiniz su gibi aktı birşeyler daha ilişkiye girmeden korktum su rengi hafif bulanık tı ve bugün göğüslerimde hafif acı var ve adetime daha var 10 gün birde öksürünce ve hapşırınca kasığıma ağrı giriyor ne oldu acaba hiç olmazdı üşüttüm mü acaba başka birşey mi
İlişki sonrası tabiki olur ama ilişki öncesi olduözlemcim
Bende dua istiyorum kızlar verin kaçtaneyse hakkıma düşen okuyam oturduğum yerde bu arada kızlar size danışmak istediğim bir olay var dün yumurtlamamın son günüydü ve ilişki sırasında affedersiniz su gibi aktı birşeyler daha ilişkiye girmeden korktum su rengi hafif bulanık tı ve bugün göğüslerimde hafif acı var ve adetime daha var 10 gün birde öksürünce ve hapşırınca kasığıma ağrı giriyor ne oldu acaba hiç olmazdı üşüttüm mü acaba başka birşey mi
Selam kızlar, nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?