RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

merhabalar ben pinarin kizkardesiyim nicki alppin..beni aradi siteye gecmemi soyledi cok kotuymus..daha sonra araniza gelecekmis..aksama iyi hissederse gelecek..sizi cok sevdigini herzaman yaninda oldugunuz icin size tesekkur ediyor..iyi aksamlar..

söyle gelsin canım ne oluuuuurr.merak ediyoruz onu lütfeeeeeeeeeenn

özlem geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ....
alpin umarım herşey düzelir cnm eşinle ilgili sorunlar var sanırım geçendede bir ara bahsi geçmişti.umarım herşey düzelir...

kızlar bugün test yaptım ama yine yok bişey sanırım benim kırmızılar 2-3 güne gelir gelsede gitsem dr.a
hsg yi devlet hastanesi çekiyormu yoksa özel yerlerdemi kızlar.

Bende dua istiyorum kızlar verin kaçtaneyse hakkıma düşen okuyam oturduğum yerde bu arada kızlar size danışmak istediğim bir olay var dün yumurtlamamın son günüydü ve ilişki sırasında affedersiniz su gibi aktı birşeyler daha ilişkiye girmeden korktum su rengi hafif bulanık tı ve bugün göğüslerimde hafif acı var ve adetime daha var 10 gün birde öksürünce ve hapşırınca kasığıma ağrı giriyor ne oldu acaba hiç olmazdı üşüttüm mü acaba başka birşey mi

fatmaipekcim ben de hsg çektircem bu ay devlette yapıyorlar ama narkozsuz yapıyolar... dayanamam diye özelden narkozla yaptırcam

nagihancım canım benim de adete yakın hapşurunca kasıklarımda batma oluyor... ayrıca ovulassyon günü bizde ilişki sonrası afedersin damla damla aktı gitti, akıntı bu dönemde çok olduğu için karışmış olabilir diye düşünüyoruım

özlem bende yaptıramam heralde.vajinal ultrasona zor dayandım.neyse gideyim dr.ada bakalım ne diyecek isteyecekmi hsg

hayırlısı cnm devlette çekiyor evet ama hemen gün verirlermi bilgim yok cnm.

ayaklarını üşütme cnm..

özlem test için beklemene gerek yok canım ben ultrasonda baktırmıştım olgun iki tane yumurta vardı, test hep silik çıktığı için bakayım dedimdoğrumu hemen çıktı hemde kopkoyu hiçde sıkışık değildim bence hemen yap ona göre çalışma yaparsın

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Hâlik, Ya Bari, Ya Musavvir" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder..

SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI ARAPÇADAN OKUNUŞU

"Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike ve vağdike mestedağtü. eüzü bike min şerri ma sana'tü. Ebuü leke bini'metike aleyye ve ebuü bizenbi fağfirli fe innehu la yağfiruzzunube illa ente"

SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI TÜRKÇE ANLAMI MEALİ

Ya Rabb, ben cürm (günah) ve kusurlarımı itiraf eylerim, tevbe ve istiğfar ederim, nimetlerinin şükründen acizim, beni af ve mağfiret eyle.

Arkadaşlar 7 gün oruç tutup tuttuğum günlerdede istiğfar duası yapmak istiyorum.Bunu buraya yazmamın nedeni bana eşlik edecek arkadaş aramam.Var mı bana katılacak olan

Canım sıradaki arkadaşlara istediğin kadar okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…