- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.561
özlem test için beklemene gerek yok canım ben ultrasonda baktırmıştım olgun iki tane yumurta vardı, test hep silik çıktığı için bakayım dedimdoğrumu hemen çıktı hemde kopkoyu hiçde sıkışık değildim bence hemen yap ona göre çalışma yaparsın
haklısın canım geçen seferde benim öyle olmuştu aslında yapıp gelirim birazdan ama eşim nöbetçi ve bu ağrı bende 3 gündür vargerçi dün gece iş başı yaptık ama
Arkadaşlar ben bu yumurtlama testlerinden bir şey anlamadımLütfen bana yardımcı olun kızçeler.
12. günden itibaren silik çıkıyordu,biraz önce yaptım çizgi kaybolmuşAnlamadığım çizgi hiç koyulaşmadı ki...
Bu arada BAT 28 Aralık, geçen BAT 30 Kasım'dı. Biz ayın 12'si ve 15'inde ilişkiye girdik.
Özlemcim bence yumurtluyorsundur:) Biraz da ayaklarını üşütmüşsündür...Kalın çorap giy canım ısıt ayaklarını.
canım duruyorsa hepsini çekip atar mısın...bi de hep aynı saatte yaptın değil mi
kuzu ben perşembe günü yumurtladım çift çizgiyi gördüm ama cuma günü babet giydim okulda ve ayaklarımı fena üşüttüm o günden beridir akıntım ve ağrım var
Canım hepsini attım ve aynı saatte yapamadımAynı saatte mi yapılmalıydı bilmiyordum Sen ne zaman yapıyorsun ?
8. gün yapmaya başladım 12. gün silik çıkmaya başladı düne kadar sürdü. Bu akşam yaptım çizgi belirmedi.
kuzum bak diyelim ki 8. gün başlayacaksın saat 10.30-15.30-19.30-22.30 dan herhangi birinde yaptıysan hep aynı saatte yapacaksın mesela ben her gün 19.30 da yaparım... bi de sabah ilk idrarla yapmayacaksın, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azaltacaksın....sn bana son 3 adet tarihini yazar mısın
Şekercim son üç adet tarihim :
6 Ekim
2 Kasım
30 Kasım
Özlem kız niye kimse yok :)
canım senin ovu tarihin 8-13 aralık arasıymış muhtemelen 13 aralıkta yumurtladın..belki de daha yumurtlamadın....eğer ilişkiyi sık tuttuysanız çok takılma derim...inşallah gerek kalmaz hamiş kalırsın ama olmazsa diğer ay dediğim gibi düzenli yap ve her gün çekip at buraya tamammı bana hatırlat ama
Ben geldimmm kızlarda akşam yemeğindedir muhtemelenLxciğim keşke resimleri paylaşsaydın cnm
Test yapmadın değil mi Özlem.
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııınasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?