RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar ben bu yumurtlama testlerinden bir şey anlamadım Lütfen bana yardımcı olun kızçeler.
12. günden itibaren silik çıkıyordu,biraz önce yaptım çizgi kaybolmuş Anlamadığım çizgi hiç koyulaşmadı ki...
Bu arada BAT 28 Aralık, geçen BAT 30 Kasım'dı. Biz ayın 12'si ve 15'inde ilişkiye girdik.

haklısın canım geçen seferde benim öyle olmuştu aslında yapıp gelirim birazdan ama eşim nöbetçi ve bu ağrı bende 3 gündür var gerçi dün gece iş başı yaptık ama

haklısın canım geçen seferde benim öyle olmuştu aslında yapıp gelirim birazdan ama eşim nöbetçi ve bu ağrı bende 3 gündür var gerçi dün gece iş başı yaptık ama

Özlemcim bence yumurtluyorsundur:) Biraz da ayaklarını üşütmüşsündür...Kalın çorap giy canım ısıt ayaklarını.

canım duruyorsa hepsini çekip atar mısın...bi de hep aynı saatte yaptın değil mi

Özlemcim bence yumurtluyorsundur:) Biraz da ayaklarını üşütmüşsündür...Kalın çorap giy canım ısıt ayaklarını.

kuzu ben perşembe günü yumurtladım çift çizgiyi gördüm ama cuma günü babet giydim okulda ve ayaklarımı fena üşüttüm o günden beridir akıntım ve ağrım var

canım duruyorsa hepsini çekip atar mısın...bi de hep aynı saatte yaptın değil mi

Canım hepsini attım ve aynı saatte yapamadım Aynı saatte mi yapılmalıydı bilmiyordum Sen ne zaman yapıyorsun ?
8. gün yapmaya başladım 12. gün silik çıkmaya başladı düne kadar sürdü. Bu akşam yaptım çizgi belirmedi.

kuzu ben perşembe günü yumurtladım çift çizgiyi gördüm ama cuma günü babet giydim okulda ve ayaklarımı fena üşüttüm o günden beridir akıntım ve ağrım var

Ayaklardan üşütülüyor canım ya, sıcak tutmaya çalış bu aralar, akşam da çorapla yat

kuzum bak diyelim ki 8. gün başlayacaksın saat 10.30-15.30-19.30-22.30 dan herhangi birinde yaptıysan hep aynı saatte yapacaksın mesela ben her gün 19.30 da yaparım... bi de sabah ilk idrarla yapmayacaksın, testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını azaltacaksın....sn bana son 3 adet tarihini yazar mısın

Son düzenleme:

Şekercim son üç adet tarihim :
6 Ekim
2 Kasım
30 Kasım

Şekercim son üç adet tarihim :
6 Ekim
2 Kasım
30 Kasım

canım senin ovu tarihin 8-13 aralık arasıymış muhtemelen 13 aralıkta yumurtladın..belki de daha yumurtlamadın....eğer ilişkiyi sık tuttuysanız çok takılma derim...inşallah gerek kalmaz hamiş kalırsın ama olmazsa diğer ay dediğim gibi düzenli yap ve her gün çekip at buraya tamammı bana hatırlat ama

yok valla sıkı tutamadık 12'sinde ve 15'inde ilişki oldu... bu ay da olmayacak desene...

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr 2. defa yumurtluyoruuuuuuuumm 2. çizgi nal gibi çıktıııııııııııııııııı nasıl olur bu yaaa ilk defaaaaaaaaaa bişe söyleyin noluyo yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…