- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.041
Alppin kuşumm hoşbuldum bademimmmm.kız sen şimdi alasını yaparsın o kabak tatlısınınnscorpiosnummmmmmmmmmmmmmm habibtemmm pamuk sekerimmm elmali pastammm hosgeldinnn...yedin dimi kabak tatlisini afiyet olsunnnnnben yapmadim daha yarin yapacammm onu kirec suyunda birakacam ben daha degisik bu
yehancigimmm tesekkur ederimmm annelerin en guzeliiiiiii...tum anneler guzelll kimse alinmasinnn
Selam lex cnm.anne ciğin nasıl.daha iyidir inşallah hayırlı haberler olsunSelam scorpi,Öziş,gamyoncu:))
Anammmm özooo meraklandıkkkkkcanolaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiimmm
saçlarımı boyattım, sarıdan kurtuldum harika bir kahve yaptı kuaför bir de güzel kesti...süper oldu, güzel bi gacı oldum, kocişim de beğendideğişik biri var aynada artık sarışın değilllll
komşumla merkeze gittik, kuaför alışveriş, çok güzel bi gün geçirdik kocişin ocağına incir ağacını da diktim ama
ben hemen geçmişe uçayımrochak test yaptımı bu aradaaaa
yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm orda tipsiz çıkmışım kızlar, yenımda arkadaşım vardı kestim pek güzel olmamışprofil resmime bakın
Ozom güle güle kullan saçlarını fıstık k.c.n.i kaşıkomik arkadaşım benim
sen verdin ismimi değil miitiraf et kızmayacam
Maşallah tatlımmmçok güzel olmuşşşşş çook başarılııı eee hatun güzel anacımmmm malzeme iyi yaniii
Ayrıca şu an 20 yaşında bile gözükmüyorsun özoooo.enişteye çıtırhatun geldideseneee
yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm orda tipsiz çıkmışım kızlar, yenımda arkadaşım vardı kestim pek güzel olmamışprofil resmime bakın
Kızlarr ya oy kullanıcam bana bi link verseniz süper olcak bulamadım bennn:26:
Kızlarr ya oy kullanıcam bana bi link verseniz süper olcak bulamadım bennn:26:
ozlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayildimmmmmmm sanaaaaaaa...kocani deli etmekte ustune yokkk....birazdan seni buralarda goremeyizzzzbiz anlarizzz neden ciktigini...habibtem gule gule kullan cok yakismissssssss masallah sanaa tututututututu
Rimelciğim çok iyi yapmışsın eşini zorlamayla değil de huyunu bilerek yönlendirebiliyorsun maşallah.inşallah bundan sonra herşey senin istediğin gibi olur.ben inanıyorum eşin senin ona ne anlatmaya çalıştığını çok iyi anlamıştır.hep farklı kültürlerden ve aile yapılarından geliyoruz ama uyum içinde yaşamamak için hiç bir neden yok.arada aşk olduktan sonra.kuzum sen eşine ilgii hiç ihmal etme eksikleri sen kapat ki herşey senin istediğin gibi olsun ve en yakın zamanda bebiş gelsin inşallah
Allah razı olsun canolaaaaaaaarrrben de beğenmiştim onayınızı aldım bu gazla koltuklarım kabardı vallaaaaaaaaa
habibtemmmmm beniiiiiiiiimmmmmmmm valla hiiiiiiiççç çalışma yapasım yok, çalışacak yerlerim ağrıyooooo
Alppin kuşumm hoşbuldum bademimmmm.kız sen şimdi alasını yaparsın o kabak tatlısınınnbenim vakit kısıtlı olunca en basitinden yapıyom da herşeyiii:26:
Selam lex cnm.anne ciğin nasıl.daha iyidir inşallah hayırlı haberler olsun
Anammmm özooo meraklandıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?