RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Alppin kuşumm hoşbuldum bademimmmm.kız sen şimdi alasını yaparsın o kabak tatlısınınnbenim vakit kısıtlı olunca en basitinden yapıyom da herşeyiii:26:
Selam scorpi,Öziş,gamyoncu:))
Selam lex cnm.anne ciğin nasıl.daha iyidir inşallah hayırlı haberler olsun
Anammmm özooo meraklandıkkkkk

yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm orda tipsiz çıkmışım kızlar, yenımda arkadaşım vardı kestim pek güzel olmamış profil resmime bakın

yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm orda tipsiz çıkmışım kızlar, yenımda arkadaşım vardı kestim pek güzel olmamış profil resmime bakın

Maşallah tatlımmmçok güzel olmuşşşşş çook başarılıııeee hatun güzel anacımmmm malzeme iyi yaniii
Ayrıca şu an 20 yaşında bile gözükmüyorsun özoooo.enişteye çıtırhatun geldideseneee

ozlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayildimmmmmmm sanaaaaaaa...kocani deli etmekte ustune yokkk....birazdan seni buralarda goremeyizzzz biz anlarizzz neden ciktigini...habibtem gule gule kullan cok yakismissssssss masallah sanaa tututututututu

aynı fikirdeyim canım...

maşallahın war özlemcim.. allah seni kocişine bağışlasın, o da senın kıymetini bilsin

Allah razı olsun canolaaaaaaaarrr ben de beğenmiştim onayınızı aldım bu gazla koltuklarım kabardı vallaaaaaaaaa

ozlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayildimmmmmmm sanaaaaaaa...kocani deli etmekte ustune yokkk....birazdan seni buralarda goremeyizzzz biz anlarizzz neden ciktigini...habibtem gule gule kullan cok yakismissssssss masallah sanaa tututututututu

habibtemmmmm beniiiiiiiiimmmmmmmm valla hiiiiiiiççç çalışma yapasım yok, çalışacak yerlerim ağrıyooooo

amiiin canım inşallahhh.. evlilik böyle böyle oturuo demekkii.. insan sağduyulu davranmak istio ama olay ortaya cıktıgında afallıo, işte ööyle bi anda topiğe koştum hemenn, beni bagrınıza bastınız,rahatlattınız,sonra bende dönüp kocişe cici davrandım..ALLAHIM hepimize evlerimzde huzur ve bebiş nasip etsin

özlemmm çok teşekkürler tekrardan aday gösterdiğin için en azından eğlence oluyor kafam dağılmış oluyor sizi çok seviyorumm

arkadslarrr biricik ablamizaaaa gevezee aa pardonnnnnn komik ozleme...gamyoncu gardasimizaa...firarperestee....duygusallll yehancigimaaaa...oylarinizi bekliyoruzz...

Canım çok sağol iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…