RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kim gevezeeeeeee ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiii habibte hoplarım sana bak

git sen kocanin ustune hoplaaaaa benimle ne isin var habibteeeyaaa millet ceketini atsa hamile kaliyorr bizde tik yok bugun diyecem ceketini at bakalim ne diyecekk belki hamile kalirimmm

insallah cok cok daha iyi olur...annecigine iyi bak olurmu...allah annene uzun omurler versin..hep yaninda olsun habibtemmm:26::26::26::26::26::26:

Sağol canım benim. Allah da sana evinde huzur versin bir tanem. Ne olduğunu bilmiyorum, iki gündür ne yazacağımı bilemedim:44:

Sağol canım benim. Allah da sana evinde huzur versin bir tanem. Ne olduğunu bilmiyorum, iki gündür ne yazacağımı bilemedim:44:

sagol habibtemmm....arada bana gelirler oyleee...dualariniz yeterli oldu benim icin .....ozlemmmmmm dedim sana gidersin diyeeee...bak dedigim cikti hemencecik ciktin gitttin hahahahahah

ozlemcimmmmm neren ariyor soylee banaaaa...ufff mu oldun sennn

git sen kocanin ustune hoplaaaaa benimle ne isin var habibteeeyaaa millet ceketini atsa hamile kaliyorr bizde tik yok bugun diyecem ceketini at bakalim ne diyecekk belki hamile kalirimmm

ooooooofff habibtem işte ondan artık yapasım kalmıyo, iyice sırf bebek yapmak için birliktelik oluyo gibi...her ne kadar düşünmeyelim desek de yok o pozisyon daha doğru yok şunu içelim önce vs. vs. bazen ikimiz de bıkıyoruz boşa çabalıyoz diye

valla su aralar bzixe o bileee yokkk...benim cicek soldu amannnnn allahim ne zaman ol derse olacakk...allahim sana sigindikk...bizi cok istedigimiz seylerle imtihan etmesinnn

yehan cnm güzel haberler almışsın çok sevindim cnm =) cnm bol bol su iç idrar yolununn çaresi o.bu eller yüzün kuruması biraz da deri değişmesiyle alakalıymış.yüzde ölü deriyi atarmış ondan bu dökülmeler...

özo kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taşsın taşşşş

hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarım Rabbim gönlünüze göre versin inş.

alpin tatlım seni iyi gördükçe çok seviniyorummm

firarperest cnm benim nasılsın?keyifler yerinde inş. neler yapıyorsun,arada gel böyle yaa özletme kendini

ragindacimmm saol habibtemmm...bende senin 6 gram olmus bebeisini yerimmmeriteyzenisin findigi

firarperest habibtemmmm hggggg nasilsinnnnnnnncoktandir goremiyoruzz seni ozledik seni

Hoşbuldum habibtem sağolasın. Toparlanmak için uzak kalmaya karar vermiştim ama arada girip ilk sayfaya bakıyodum Çok şükür iyiyim sizler de iyisinizdir inşallah. Muhabbettiniz bol olsun.

Canım iyiyim çok şükür epey düzeldim. Sen nasılsın bebiş nasıl? Ben de özlemişim valla. Çok sağol canım benim.

Kızlar hepinize çok çok selamlar arada bakıyodum topiğe ama yazmıyodum. Tüm hamile arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler diliyorum. Darısı bekleyen arkadaşlarıma Tesadüfen gördüm bana oy vermişsiniz teşekkür ederim. Enlere şöyle bi bakıyorken tesadüfen gördüm adımı. Şaşırdım, mutlu oldum. Çok sağolun seçilmesem de hiç problem değil. Burada bir mesajda bile adım geçse mutlu oluyorum ben. Sanal da olsa arkadaşlarım var diyorum. Sağolun gerçekten. Hımm bi de bana oy vermek zorunda hissetmeyin kendinizi gönlünüz kimi istiyosa ona verin kızlar çok öptüm hepinizi. Allah'a emanetsiniz.

rochakcım negatif çıkmış, kırmızlar gelmedi dimi

yehanım doktora gitmişsin çok şükür bi sıkıntı yokmuş..ama bize biraz haksızlık etmiyor musun sence? sen hastanedeyken herkesin her mesajında senin adın vardı unuttun mu

Kızlar topikte bir sakinliktir gidiyor bir kaç gündür. Umarın herkes iyidir. Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…