- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.061
arkadslarrr biricik ablamizaaaa gevezee aa pardonnnnnn komik ozleme...gamyoncu gardasimizaa...firarperestee....duygusallll yehancigimaaaa...oylarinizi bekliyoruzz...
Canım çok sağol iyi olacak inşallah
kim gevezeeeeeee ben miiiiiiiiiiiiiiiiiiiihabibte hoplarım sana bak
ozlemcimmmmm neren ariyor soylee banaaaa...ufff mu oldun sennn
insallah cok cok daha iyi olur...annecigine iyi bak olurmu...allah annene uzun omurler versin..hep yaninda olsun habibtemmm:26::26::26::26::26::26:
Canım çok sağol iyi olacak inşallah
Sağol canım benim. Allah da sana evinde huzur versin bir tanem. Ne olduğunu bilmiyorum, iki gündür ne yazacağımı bilemedim:44:
ozlemcimmmmm neren ariyor soylee banaaaa...ufff mu oldun sennn
git sen kocanin ustune hoplaaaaa benimle ne isin var habibteeeyaaa millet ceketini atsa hamile kaliyorr bizde tik yok bugun diyecem ceketini at bakalim ne diyecekk belki hamile kalirimmm
ooooooofff habibtem işte ondan artık yapasım kalmıyo, iyice sırf bebek yapmak için birliktelik oluyo gibi...her ne kadar düşünmeyelim desek de yok o pozisyon daha doğru yok şunu içelim önce vs. vs. bazen ikimiz de bıkıyoruz boşa çabalıyoz diye
yehan cnm güzel haberler almışsın çok sevindim cnm =) cnm bol bol su iç idrar yolununn çaresi o.bu eller yüzün kuruması biraz da deri değişmesiyle alakalıymış.yüzde ölü deriyi atarmış ondan bu dökülmeler...
özo kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taşsın taşşşş
hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarım Rabbim gönlünüze göre versin inş.
alpin tatlım seni iyi gördükçe çok seviniyorummm
firarperest cnm benim nasılsın?keyifler yerinde inş. neler yapıyorsun,arada gel böyle yaa özletme kendini
firarperest habibtemmmm hggggg nasilsinnnnnnnncoktandir goremiyoruzz seni ozledik seni
yehan cnm güzel haberler almışsın çok sevindim cnm =) cnm bol bol su iç idrar yolununn çaresi o.bu eller yüzün kuruması biraz da deri değişmesiyle alakalıymış.yüzde ölü deriyi atarmış ondan bu dökülmeler...
özo kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm taşsın taşşşş
hamilelik haberi bekleyen arkadaşlarım Rabbim gönlünüze göre versin inş.
alpin tatlım seni iyi gördükçe çok seviniyorummm
firarperest cnm benim nasılsın?keyifler yerinde inş. neler yapıyorsun,arada gel böyle yaa özletme kendini
ozlemcimmmmmm neredesinnnn bir yerinde durrrrr guzellll hatunnn
rochakcım negatif çıkmış, kırmızlar gelmedi dimi
yehanım doktora gitmişsin çok şükür bi sıkıntı yokmuş..ama bize biraz haksızlık etmiyor musun sence? sen hastanedeyken herkesin her mesajında senin adın vardı unuttun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?