RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım ben sana birşey sorucaktımm

Günaydın bacılarımmmm
Bugün donuyorum ben yaaa zor geldim işeeee

Rabbim kabul eder inşallah ablammmmm
Nagihancım 2-3gün sonra tekrarla güzel haberler vereceksin inşallahhhh halaylar çekeceğizzzz
Rimelim harika düşünmüş ve harika yapmışsın erkekler biraz saflar bu konularda ve acaip duygusallar aslında dik durmaya çalışsalarda inşallah çabaların iyi sonuçlar verir senin sevgin olayalara pozitif bakış açın ve özverililiğin sayesinde herşey yoluna girecektir Allahımın izniylee
Yehanımmmm maaşallah güzel haberlerle gelmişsinnnn çok mutlu oldummm
Alphin canım bazen 3maymunu oynamak gerekiyor

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:200

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:61

lex:20

raginda:10

fatmaipek:60

nese77:50

Kalan:200

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

Kabilarda:60

savas5482:40

fatmaipek:100

rochak:50

Asbelove

savas5481:40

ALPPIN:50

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ablam 200tane okunmuş hazırım var leylama yaz da bitsin bari bu ara çok katılan yok galibaa
kızlarrrr bitirelim şu duaları artık hadiiii el atınnn

Leylam123

Yehan:60

Rochak:50

savas5481:30

asbelove:300

fatmaipek:60

Toplam:1001

Allahım kabul etsin inşAllahhhhhhh.Aminn

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

günaydın canlar
dün perdelerimi yaptırdım temizlik yapılcağı gün takılcak resmi atıyorum
buna cok benziyo perdem
hatta aynısı

Günaydın,nasılsınız şekerler?

Ben iyi değilim gerginim,duygusalım,karnım ağrıyor...Sabah ilk doktor muayenemize gittik.Doktor hnm kar yağışından dolayı geç geldi.geldiğindede suratından düşen binparça.İlk sıra benmdi çağırdılar girdim içeri.ortam yumuşasın biraz tebessüm etsin diye nasılsınız dedim.Teşkkrler dedi ama yüz ifadesi aynı.Ultrasona geçtik.baktı kese gözüküyor bebek daha oluşmamış 5+4 'e göre normal dedi.haftaya aynı gün gelin bebeği görebiliriz.dedi bende kesin gözükür mü dedim doğal olarak sonuçta ilk hamileliğim.Aynı yüz ifadesiyle Onu Allah bilir ben bilsem kesin gözükür derdim zaten dediSinirlerimi bozdu ya sabah sabah.işe geldim iştede kendini bilmezin biri kızdırdı beni.zaten sinirliydim tuz biber oldu sabah sabah ağlattı beni.Benim günüm böyle kötü başladı umarım böyle devam etmez.İnşallah sizin gününüz çok güzel geçer

günaydın canlar
dün perdelerimi yaptırdım temizlik yapılcağı gün takılcak resmi atıyorumEki Görüntüle 582260
buna cok benziyo perdem
hatta aynısı

şekercim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahımmm
ne güzel telaşlar bunlarrrr

canımcım sıkma canını böyle şeylere bebişini düşün mutlu ol şu anda gergin olmak ne sana ne ona faydasız çünkü biliyorsun dimiii
çok şükür sağlıklı bir gebeliğe başladın inşallah böyle devam eder hayırlısıyla alırsın kucağına bebişiniiiiiii
bebişini sev konuş onunla bak nasıl moralin düzelioooo taze anne seniiiii

günaydın kızlar....
elfida bozma moralini cnm dr.lar kesin birşey demezler hiçbir zaman .ne olacağı belli olmaz.haftan küçük daha kesyi görnüşsün ya zamanla bebişinide pıtpıtlarıda görürsün.sanırım sendede hormonlar oyun oynamış üzme kendinide bebişide.
rainbow cum aslında bende oruç tutsam iyi olurdu ama ha geldi ha gelecekler derken bişey yapamıyorum.bu ara temizlik işlerim var hafta sonu misafirim gelecek 8-10 kişi .dualarada elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.

sağol cnm

Feryalnur

Asbelove:100

RainbowColors:101

savas5482:40

rochak:50

Kalan:160

Asbelove

savas5481:40

RainbowColors:101

ALPPIN:50

Kalan:160

Rica ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Canım kolay gelsin zordur misafir ağırlamak Allah yardımcın olsun inşallah gelmezler o kırmızılar 9ay boyuncaaaa

Ablacım sağol da doktor 3 ay hamile kalma dedi ben de düşünmüyorum zaten şu an napıyım. Korkuyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…