- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.101
İnş hepimiz olurda hepbirlikte halay çekerik canlarımmmm
Sanada günaydın çok soğuk bugün İstanbul kar da geldi artık o yüzden ufak bir uyarı yapmak istiyorum. @EngelleriKaldir: İstanbul'da soğukta sokakta kalan evsizler için 0212 455 13 00 - İBB, 444 25 66 ile AKOM'u bilgilendirebilirsiniz.
canım ben sana birşey sorucaktımm
İyi sabahlar arkadaşlar uyuyakalmışım sahura kalktım bugün 3.günüm olacak inşAllah.Günlerde kısa olduğu için hiç zorlanmıyorum maaşallahferyalnur-asbelove'de tutuyor Rabbim kabul etsin inşAllah.Yanımıza arkadaş arıyoruz yokmu arttırannnnnn
Yehan'cığımın hormonları tavan yapmış bu akşam En'lerin hakkını vermiş.Yerim seni
Oylar kullanılmış linkler verilmiş tüm güzel yüreklere çokkkkkkkk teşekkür ediyorum öpüyorum siziii
Özlemciğim merak ettim yeni imajını güle güle kullan cnm bebeğinde gelirse bu ay tam olarak maaşAllahhhBende seninle karşılaşamadığıma üzüldüm ama yaş geçti enerji azaldı olduğum yerde uyuyakalıyorumbe gülümmm
Firarcığım daha iyi olmana sevindim cnm içimden bir his çok sürmeden güzel haberler alacağımızı söylüyor senden
günaydın canlar
dün perdelerimi yaptırdım temizlik yapılcağı gün takılcak resmi atıyorumEki Görüntüle 582260
buna cok benziyo perdem
hatta aynısı
Günaydın,nasılsınız şekerler?
Ben iyi değilim gerginim,duygusalım,karnım ağrıyor...Sabah ilk doktor muayenemize gittik.Doktor hnm kar yağışından dolayı geç geldi.geldiğindede suratından düşen binparça.İlk sıra benmdi çağırdılar girdim içeri.ortam yumuşasın biraz tebessüm etsin diye nasılsınız dedim.Teşkkrler dedi ama yüz ifadesi aynı.Ultrasona geçtik.baktı kese gözüküyor bebek daha oluşmamış 5+4 'e göre normal dedi.haftaya aynı gün gelin bebeği görebiliriz.dedi bende kesin gözükür mü dedim doğal olarak sonuçta ilk hamileliğim.Aynı yüz ifadesiyle Onu Allah bilir ben bilsem kesin gözükür derdim zaten dediSinirlerimi bozdu ya sabah sabah.işe geldim iştede kendini bilmezin biri kızdırdı beni.zaten sinirliydim tuz biber oldu sabah sabah ağlattı beni.Benim günüm böyle kötü başladı umarım böyle devam etmez.İnşallah sizin gününüz çok güzel geçer
sağol cnmşekercim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahımmm
ne güzel telaşlar bunlarrrr
canımcım sıkma canını böyle şeylere bebişini düşün mutlu ol şu anda gergin olmak ne sana ne ona faydasız çünkü biliyorsun dimiii
çok şükür sağlıklı bir gebeliğe başladın inşallah böyle devam eder hayırlısıyla alırsın kucağına bebişiniiiiiii
bebişini sev konuş onunla bak nasıl moralin düzelioooo taze anne seniiiii
Rica ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Aay inş kız ağızından bal damlıyor :) valla Rabbim ol dediyse olur ve günüme 7 gün var bugün 12 geçtiği için normalde 6 gün oluyor Sağol cevap yazdığın için inş hepimiz hamiş kalırız hayırlısıyla
günaydın canlar
dün perdelerimi yaptırdım temizlik yapılcağı gün takılcak resmi atıyorumEki Görüntüle 582260
buna cok benziyo perdem
hatta aynısı
günaydın kızlar....
elfida bozma moralini cnm dr.lar kesin birşey demezler hiçbir zaman .ne olacağı belli olmaz.haftan küçük daha kesyi görnüşsün ya zamanla bebişinide pıtpıtlarıda görürsün.sanırım sendede hormonlar oyun oynamış üzme kendinide bebişide.
rainbow cum aslında bende oruç tutsam iyi olurdu ama ha geldi ha gelecekler derken bişey yapamıyorum.bu ara temizlik işlerim var hafta sonu misafirim gelecek 8-10 kişi .dualarada elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum.
İyi sabahlar arkadaşlar uyuyakalmışım sahura kalktım bugün 3.günüm olacak inşAllah.Günlerde kısa olduğu için hiç zorlanmıyorum maaşallahferyalnur-asbelove'de tutuyor Rabbim kabul etsin inşAllah.Yanımıza arkadaş arıyoruz yokmu arttırannnnnn
Yehan'cığımın hormonları tavan yapmış bu akşam En'lerin hakkını vermiş.Yerim seni
Oylar kullanılmış linkler verilmiş tüm güzel yüreklere çokkkkkkkk teşekkür ediyorum öpüyorum siziii
Özlemciğim merak ettim yeni imajını güle güle kullan cnm bebeğinde gelirse bu ay tam olarak maaşAllahhhBende seninle karşılaşamadığıma üzüldüm ama yaş geçti enerji azaldı olduğum yerde uyuyakalıyorumbe gülümmm
Firarcığım daha iyi olmana sevindim cnm içimden bir his çok sürmeden güzel haberler alacağımızı söylüyor senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?