- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.081
rochakcım negatif çıkmış, kırmızlar gelmedi dimi
yehanım doktora gitmişsin çok şükür bi sıkıntı yokmuş..ama bize biraz haksızlık etmiyor musun sence? sen hastanedeyken herkesin her mesajında senin adın vardı unuttun mu
Eki Görüntüle 582036 . Kızlar kimse yokmu testim bu ama ümitli değilim kendimi kaptırmamalıydı için
Merhaba nagihan kimse kalmamış topikte ne yazık ki ben cevap vereyim... Ben de silik bi ikinci çizgi gördüm inşallah doğru görmüşümdür birkaç gün sonra testi tekrarla istersen. İçini ferah tut inşallah hamilesindir
İyi sabahlar arkadaşlar uyuyakalmışım sahura kalktım bugün 3.günüm olacak inşAllah.Günlerde kısa olduğu için hiç zorlanmıyorum maaşallahferyalnur-asbelove'de tutuyor Rabbim kabul etsin inşAllah.Yanımıza arkadaş arıyoruz yokmu arttırannnnnn
Oylar kullanılmış linkler verilmiş tüm güzel yüreklere çokkkkkkkk teşekkür ediyorum öpüyorum siziii
Özlemciğim merak ettim yeni imajını güle güle kullan cnm bebeğinde gelirse bu ay tam olarak maaşAllahhhBende seninle karşılaşamadığıma üzüldüm ama yaş geçti enerji azaldı olduğum yerde uyuyakalıyorumbe gülümmm
Firarcığım daha iyi olmana sevindim cnm içimden bir his çoksürmeden güzel haberler alacağımızı söylüyor senden
Allah kabul eylesin yar ve yardımcınız olsun şimdiden Rabbim yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın diliyorum
İnşallah rainbowcum ilk buaraya müjdelerim eğe öyle birşey varsa uyuyamıyorrum çok erken kalkmama rağmen hala ayaktYım 2 gün sonra tekrar denicem yapmadan önce yazarım sizler paylaşmak tamamiyle bir mutluluk kızlarrr
Eki Görüntüle 582036 . Kızlar kimse yokmu testim bu ama ümitli değilim kendimi kaptırmamalıydı için
Heyecanını çok iyi anlıyorum cnm Yehandada silik çizgi çıktı şu an hamileSenide hamile olman çok yüksek bir ihtimal cnm ama dediğim gibi testi yenileyelim kesin emin olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşAllah hamilesin cnm
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün kucağına sağlıklı almaya nasip etsin inş tatlım bakalım bazen testler yanlış çıkabiliyor o yüzden tedbirliyim fazla kaptırmıyorum testi tekrarlayıp yazarım burayada olumlu Yada olumsuz ne yapalım biz bize düşeni yaptık elimizden geldiğince gerisi Allah'a kalmış bir hadise göre işimiz Allah'a kaldıysa olmuş bilin :)))canım benimde böyleydi şuan hamişim darısı başına inş bebeişin seninledir
nagihancım inşallah hamilesindirbak rainbow ablam halay çekmeye başlamış bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?