RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar ben kaçıyorum gözlerim açılmıyo...iyi geceler...öptüm çok

rocahcım inşallah kuzum inşallaaaaaaaahhh hamilesindir

ablamı da göremedim bugüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnn çok canım sıkıldı

hamileyim alınganım ağlağım

Merhaba kızlar bugün sabah hastanede işim vardı eşimle beraber gittik kayınvalidem aradı tam üstüne rüyasında beni görmüş 2aylık hamileymişim bana haber niye vermiyorsunuz demiş rüyasında bildiğiniZ üzere beklemedeyim ve günüme daha var 6-7 gün birde deli gibi akıntım hala var affederseniz idrar kaçırsam bu kadar ıslak olmaz evde bir tane gebelik testi vardı amann yapıyım dedim yaptım 2 çizgi gölge gibi gözle görülüyor ışığa filan tutmama gerek kalmadan tabi ümitlenmiyorum kasık ağrılarım devam ediyor adet olacakmışım gibi ne hikmetse artık öpüyorum kızlar hepinize iyi geceler

Eki Görüntüle 582036 . Kızlar kimse yokmu testim bu ama ümitli değilim kendimi kaptırmamalıydı için

Merhaba nagihan kimse kalmamış topikte ne yazık ki ben cevap vereyim... Ben de silik bi ikinci çizgi gördüm inşallah doğru görmüşümdür birkaç gün sonra testi tekrarla istersen. İçini ferah tut inşallah hamilesindir

Aay inş kız ağızından bal damlıyor :) valla Rabbim ol dediyse olur ve günüme 7 gün var bugün 12 geçtiği için normalde 6 gün oluyor Sağol cevap yazdığın için inş hepimiz hamiş kalırız hayırlısıyla

İyi sabahlar arkadaşlar uyuyakalmışım sahura kalktım bugün 3.günüm olacak inşAllah.Günlerde kısa olduğu için hiç zorlanmıyorum maaşallah feryalnur-asbelove'de tutuyor Rabbim kabul etsin inşAllah.Yanımıza arkadaş arıyoruz yokmu arttırannnnnn

Yehan'cığımın hormonları tavan yapmış bu akşam En'lerin hakkını vermiş.Yerim seni

Oylar kullanılmış linkler verilmiş tüm güzel yüreklere çokkkkkkkk teşekkür ediyorum öpüyorum siziii

Özlemciğim merak ettim yeni imajını güle güle kullan cnm bebeğinde gelirse bu ay tam olarak maaşAllahhhBende seninle karşılaşamadığıma üzüldüm ama yaş geçti enerji azaldı olduğum yerde uyuyakalıyorumbe gülümmm

Firarcığım daha iyi olmana sevindim cnm içimden bir his çok sürmeden güzel haberler alacağımızı söylüyor senden

Son düzenleme:

Allah kabul eylesin yar ve yardımcınız olsun şimdiden Rabbim yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın diliyorum

Leylam123

rmzeynep:60

Yehan:60

oz_lem:200

Rochak:50

savas5481:30

Feryalnur:100

asbelove:100

RainbowColors:61

lex:20

raginda:10

fatmaipek:60

nese77:50

Kalan:200

Feryalnur

yehan:50

Asbelove:100

Kabilarda:60

savas5482:40

fatmaipek:100

rochak:50

Asbelove

yehan:50

savas5481:40

Feryalnur:100

Kabilarda:60

fatmaipek:100

ALPPIN:50

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
Allah kabul eylesin yar ve yardımcınız olsun şimdiden Rabbim yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın diliyorum

Aminnnnn Allah razı olsun cnm.

Nagihan canım benimm belirtiler ve rüya bir işaret bence ve silik çizgi.2 gün sonra testi yenile cnm inşAllah hamilesinnnde burada halaylar çekeriz...

İnşallah rainbowcum ilk buaraya müjdelerim eğe öyle birşey varsa uyuyamıyorrum çok erken kalkmama rağmen hala ayaktYım 2 gün sonra tekrar denicem yapmadan önce yazarım sizler paylaşmak tamamiyle bir mutluluk kızlarrr

Heyecanını çok iyi anlıyorum cnm Yehandada silik çizgi çıktı şu an hamile Senide hamile olman çok yüksek bir ihtimal cnm ama dediğim gibi testi yenileyelim kesin emin olalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşAllah hamilesin cnm

Kızlar günaydın :44: Dün akşam benden kahverengi şeklinde bi parça leke geldi dedim acaba kanamamı oluyor diye korktum baya ama kırmızı değildi. Bu ne olabilir acaba ??????

inşşşşşşşşşş rainbowcum olmazsa bile tevekküle devam :) şüphesiz

canım benimde böyleydi şuan hamişim darısı başına inş bebeişin seninledir
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün kucağına sağlıklı almaya nasip etsin inş tatlım bakalım bazen testler yanlış çıkabiliyor o yüzden tedbirliyim fazla kaptırmıyorum testi tekrarlayıp yazarım burayada olumlu Yada olumsuz ne yapalım biz bize düşeni yaptık elimizden geldiğince gerisi Allah'a kalmış bir hadise göre işimiz Allah'a kaldıysa olmuş bilin :)))

nagihancım inşallah hamilesindir bak rainbow ablam halay çekmeye başlamış bileee

İnş hepimiz olurda hepbirlikte halay çekerik canlarımmmm

Sanada günaydın çok soğuk bugün İstanbul kar da geldi artık o yüzden ufak bir uyarı yapmak istiyorum. “@EngelleriKaldir: İstanbul'da soğukta sokakta kalan evsizler için 0212 455 13 00 - İBB, 444 25 66 ile AKOM'u bilgilendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…