RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Aslında doktorun söylediği çok doğru biliyormusun.
Sadece bunu suratsız bir şekilde söylemesi yanlış olmuş.
Keşke biraz daha duyarlı olabilseler.
Biz de oğlumun cinsiyetini öğrendiğimizde eşim kesin mi diye sormuştu.
Hani bazen farklı olabiliyorya sonradan o yüzden sormuştu.
Doktor gülerek kesin olanı Allah bilir ben bilemem demişti.
Haklıydı,eşim biraz mahcup olmuştu.

Sen de üzülme.En azından herşey yolunda gidiyor.
İşte mutlu olacak bir neden.

Günaydın.
Güzelmiş perden.Güzel günlerde kullanırsın inşaallah.
Her odaya mı yaptıracaksın bundan?
sağol cnm tşk ederim dier odaların perdesi var ama salonumunki ucuz bişeydi salona yaptırdık sadece ama ilerde mutfağımada düşünüyorum
salonunki bembeyazdı onu mutfağıma takıcam diğerinide cocuk odasına takıcam bebek olunca oyuncak desenli zebralardan yaptırcam cocuğuma

Canım ben 100 tane daha okumuştum.İstersen 50'şer paylaştır.
İster bir kişiye yaz bu sefer isme okumadım çünkü.

İnşaallah canım inşaallah.

Feryalnur

rmzeynep:60

yehan:50

oz_lem:200

Asbelove:100

RainbowColors:211

Kabilarda:110

savas5482:40

lex:20

raginda:10

fatmaipek:100

nese77:50

rochak:50

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Asbelove

rmzeynep:60

yehan:50

savas5481:40

Feryalnur:100

RainbowColors:211

Kabilarda:110

oz_lem:200

lex:20

raginda:10

fatmaipek:100

nese77:50

ALPPIN:50

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Rimel84

Zerbas

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
[/QUOTE]

[/QUOTE]

İkisine de 100'er yaz ablammm

mrb tunaydınlar herkese inş herkes iyidir asbelov mrb cnm özlem cnm saçlarını kestirmişsin hayırlı olsun gulegule kullan canım benim gumuşcum perdelerin hayırlı olsun guzel gunlerde kullan canım nagihancım bence hamişsin allah tamamına erdirsin cnm gözun aydın rainbow cnm sen iyisindir inş allah kabuletsin orucunu cnm benim için arkadaşlara 50 şer dua yazarsan sevinirim bitanem

Gumus canım benim güle güle kullan hepsini sağlıkla huzurla bebişlerinle otur inşAllah.Amin

Elfida canım şansına suratsız dr.a denk gelmişsin insanın psikolojisini çok etkiliyor bu durumlar ama haftasına göre herşey çok iyi maaşallah içini ferah tut cnm.

Firarcığım dr.un bekle diyorsa beklemekte yarar var cnm hem ruhen hemde psikolojik olarak kendini hazır hissedince Mevlam sağlıkla nasib etsin inşAllahhh.

Fatmacığım canım heyecanla sonuç bekliyorum senden cnm :118:

lex'ciğim dün sana yazmayı unuttum cnm sende saçlarını sarıya boyamışsın sanırım eminim çok yakışmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…