- 30 Haziran 2011
- 1.808
- 34
- 358
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.121
Günaydın,nasılsınız şekerler?
Ben iyi değilim gerginim,duygusalım,karnım ağrıyor...Sabah ilk doktor muayenemize gittik.Doktor hnm kar yağışından dolayı geç geldi.geldiğindede suratından düşen binparça.İlk sıra benmdi çağırdılar girdim içeri.ortam yumuşasın biraz tebessüm etsin diye nasılsınız dedim.Teşkkrler dedi ama yüz ifadesi aynı.Ultrasona geçtik.baktı kese gözüküyor bebek daha oluşmamış 5+4 'e göre normal dedi.haftaya aynı gün gelin bebeği görebiliriz.dedi bende kesin gözükür mü dedim doğal olarak sonuçta ilk hamileliğim.Aynı yüz ifadesiyle Onu Allah bilir ben bilsem kesin gözükür derdim zaten dediSinirlerimi bozdu ya sabah sabah.işe geldim iştede kendini bilmezin biri kızdırdı beni.zaten sinirliydim tuz biber oldu sabah sabah ağlattı beni.Benim günüm böyle kötü başladı umarım böyle devam etmez.İnşallah sizin gününüz çok güzel geçer
sağol cnm tşk ederim dier odaların perdesi var ama salonumunki ucuz bişeydi salona yaptırdık sadece ama ilerde mutfağımada düşünüyorumGünaydın.
Güzelmiş perden.Güzel günlerde kullanırsın inşaallah.
Her odaya mı yaptıracaksın bundan?
Feryalnur
rmzeynep:60
yehan:50
oz_lem:200
Asbelove:100
RainbowColors:101
Kabilarda:60
savas5482:40
lex:20
raginda:10
fatmaipek:100
nese77:50
rochak:50
Kalan:160
Asbelove
rmzeynep:60
yehan:50
savas5481:40
Feryalnur:100
RainbowColors:101
Kabilarda:60
oz_lem:200
lex:20
raginda:10
fatmaipek:100
nese77:50
ALPPIN:50
Kalan:160
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Ablacım sağol da doktor 3 ay hamile kalma dedi ben de düşünmüyorum zaten şu an napıyım. Korkuyorum artık.
sağol cnm tşk ederim dier odaların perdesi var ama salonumunki ucuz bişeydi salona yaptırdık sadece ama ilerde mutfağımada düşünüyorum
salonunki bembeyazdı onu mutfağıma takıcam diğerinide cocuk odasına takıcam bebek olunca oyuncak desenli zebralardan yaptırcam cocuğuma
Asbeciğim ve Feryalciğim kalanlarınızıda ben alayım gün içinde okurum inşAllah ıkmadan yeni dualarıda ekleyeyim.
[/QUOTE]Rimel84
Toplam:1001
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Zerbas
Toplam:1001
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
kimse yok mu yaaaa
ben varım yaaaa cnm benim nasılsın bidenemmmmm
hoşgeldin bidenemmmmmm sağol canım gün sayıyoruz işte canım sen nasılsınnnn
hep aynı bende iyiyim işte buraya takılıp moral buluyorum guzel haberlerle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?