- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.141
rainbowcum hoşgeldin tatlım işlerini hallettinmi cnm
bende bu ay olmazsa bu karışımı yapıcamÇörek otlu karışımm
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.
ablacım nasılsın yıne ben geldım gecen gunku cevaplar ıcın tesekkürler ablacım.bugün 12. gunum ama kasıklarımda agrı fln yok gecen ay 12.gunmdee kasık agrım vardı.akıntım var ama bu akıntı yumurtaların catladıgını mı gösterıyor
rica ederim.Akıntın uzuyor mu cnm
dün akıntım vardı ama bu akıntı 2 3 gundur var uzayan akıntı degıl cnm
yerleşme kanamasıda olabilir devamı gelmez inşbugunden basliyacammm okumaya...buna ohtiyacim var...
nasilsinizzz hatunlarrrrrrr.....nagihannnn ins hayirli haberlelr gelirsinnn....buguunde benimmm kahverengi akintim olmaya basladi...sanirim geliyor kirmizililarrrcatlatma ignemin 9.gunu...
leylam123
feryalnur
asbelove
Arkadaşlar WelFalt 100 er adet okumuştu size 1001 duaya ek olarak.Bilginiz olsun.
bugunden basliyacammm okumaya...buna ohtiyacim var...
nasilsinizzz hatunlarrrrrrr.....nagihannnn ins hayirli haberlelr gelirsinnn....buguunde benimmm kahverengi akintim olmaya basladi...sanirim geliyor kirmizililarrrcatlatma ignemin 9.gunu...
evet canım dediğin gibi sabrediyorum ya bide ben oğlumda hiç uğraşmadım şimdi sıpa beni iki yıla yakındır uğraştırıyor aralarda ara verdik ama olsun eşime diyorumki eğer bebiş olursa adı naz olsun diyorum bu ufaklık bi geleydi allahın izniyle hiçi sıra butun arkadaşlarıma tabiki inanın sizler için kendimden çok istiyorumSabır sabır canım sen ne yaptın bi gelişme var mı?
dün akıntım vardı ama bu akıntı 2 3 gundur var uzayan akıntı degıl cnm
aslında şu anda mutfağı topluyo olmam lazımdı ama kkdayım ve facede okey oynuyorumgümüşşşşşş kız sen napıosunnnn
hoşgeeldin tatlım haklısın vallahi cnm yergök dua ustune allah kabul etsin hayırlı olsun ayrıca zikirmatiğin cnm nerden alıyorsunuz bu zikirmatikleri ben hala parmak hesabıyla okuyorum zor oluyor çarşıya çıktımmı bende alayım
Saol neşecim nasılsın bitanemBenimde ufak alışveriş işlerim vardı cnm hallettim geldim.Zikirmatiğimi kaybettim evde bulamıyordum yedek aldım bir tane daha okumayınca acayip eksiklik hissediyorum.
evet canım dediğin gibi sabrediyorum ya bide ben oğlumda hiç uğraşmadım şimdi sıpa beni iki yıla yakındır uğraştırıyor aralarda ara verdik ama olsun eşime diyorumki eğer bebiş olursa adı naz olsun diyorum bu ufaklık bi geleydi allahın izniyle hiçi sıra butun arkadaşlarıma tabiki inanın sizler için kendimden çok istiyorum
aslında şu anda mutfağı topluyo olmam lazımdı ama kkdayım ve facede okey oynuyorum
şaka bi yana cok yoğunum valla
mutfağı az topladım kiler düzene girdi kolilencek
sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?