- 20 Eylül 2012
- 3.879
- 340
- 128
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.161
Canım 2-3 gün varsa yumurtlaman bu aralar.Çatladığı zaman azda olsa mutlaka ağrı hissedersin cnm.
hoşgeeldin tatlım haklısın vallahi cnm yergök dua ustune allah kabul etsin hayırlı olsun ayrıca zikirmatiğin cnm nerden alıyorsunuz bu zikirmatikleri ben hala parmak hesabıyla okuyorum zor oluyor çarşıya çıktımmı bende alayım
offf cok iş var cookkk biride yardım ediyim demez ya kaynoş yaparız ederiz diye konuşuyodu iş geldi çattı sesi cıkmıyo hiçinşallah canım inşallahhh aşılamadan vaz mı geçtin tatlımmm bi de tetkikleriniz yapılmışmıydı sizinnn
Benimde evrakları dosyalara koymam gerek ama burdayım işte naparsın
Beyannameler için uğraşıyorum az kaldı tek başına da zor olsa gerek canım yaaa kolay gelsin valla
offf cok iş var cookkk biride yardım ediyim demez ya kaynoş yaparız ederiz diye konuşuyodu iş geldi çattı sesi cıkmıyo hiç
bukadar işimin arasında gitsem evini temizlesem yemeğini yapsam oda otursa hiç kızım evini topla demezonlar hazıra konmaya alışık be tatlımmmmm takmaaaa
bi milyoncularda var canım geneldeeee
dizmek kolayıma geliyoda toplamak zor ne cok eşyam varmış bidaha bişey almıycamgumusuummm habibte biraz daha iyiyimm sagol...bir kac lokm eyiiymm buyrun birlikte yiiyelimm tek basima yiyorum zaten...allah sana kolaylik versinn..hepimiz yakin olsaydikbir cirpida bitirmistik...vallahi ev dizmek zorr...kendini yormadan yavas ytavas yap tatlimmm
ama sen benim kayinvalidemi tarif ediyorsun nerden tanıyon çabuk söyle banabukadar işimin arasında gitsem evini temizlesem yemeğini yapsam oda otursa hiç kızım evini topla demez
aynısından benmde var malesefama sen benim kayinvalidemi tarif ediyorsun nerden tanıyon çabuk söyle bana
gumusuummm habibte biraz daha iyiyimm sagol...bir kac lokm eyiiymm buyrun birlikte yiiyelimm tek basima yiyorum zaten...allah sana kolaylik versinn..hepimiz yakin olsaydikbir cirpida bitirmistik...vallahi ev dizmek zorr...kendini yormadan yavas ytavas yap tatlimmm
aynısından benmde var malesef
bukadar işimin arasında gitsem evini temizlesem yemeğini yapsam oda otursa hiç kızım evini topla demez
tşk ederim tatlım
arkadaşlar merhaba. Ya facebookta bir sayfada yarışma var, biz de varız yarışmada. Oy verirseniz çok sevinicem..
https://www.***********************...39867.63720941.138397092908854&type=1&theater
aynısından benmde var malesef
çıkyıımda aşkı memnu başlamadan az mutfağı kileri toplıyım öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?