RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

en son gönderdiğim spaceroom yazan linke tıklayın, açılan sayfada yarışma resimleri var. o Resimlerin içinden ilk resim kırmızı tuvaletli bir bayanla eşinin resmi. O sırayı takip ettiğinizde 20.resim biziz. Lütfen oylarınızı bekliyorum. Benim üzerimde kolsuz ve üstünde türkan şorayın resimlerinin olduğu bir bluz var :)

tamamdır şekercimmmm bu arada çok da yakışmışsınızzzzzz

1 kilo balın içine;
1 su bardağı ısırgan otu,
1 su bardağı nane,
125 gr karabiber

koyup 4 gün içinde bitirilecek.Adetin 1. günü başlayıp 4. günü bitecek.
Eşler aynı zamanda bu karışımdan ayrı 2 tane yapıp yiyecek.
kadın temizlendikten sonra adetin 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. günlerinde ilişkiye girecek.
Yerinden hiç kalkmayıp öylece yatacak.

NOT: 16 yıldır çocuğu olmayan bunu yaptıktan hemen sonra hamile kalmış ve sorun 0 sperm.Bir başkası denemiş o da hamile kalmış.

alıntııııı

inşAllahta gelmezzzz

inşallah canım inşallah ,yarın nöbetçiyim eğer gelmezse kan tahlili yaptıracam
bu arada akşam biraz stres yaptım tabi bu stres eşimede yansıdı ,tatışmadık ama bi sessizlik oluştu
benimle ilgilenmiyorsun eskisi gibi değilsin falan
tutturmuşsun bir pembe kulüp diyor
akşamları fazla giremiyeceğim ama hep takip edeceğim bu arada 50 tane alayım sıradaki arkadaşa biterse kırmızılarda gelmezse yine alırım
sizleri seviyorum desteğiniz için tşk ederim

canım beğen memiz yeterlimi bu arada çok tatlı çıkmışsın

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50

Toplam:800

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100

Toplam:750

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

evet beğenmeniz yeterli :) İstersen yorum da yapabilirsin vee resmi kendi sayfanda paylaşıp arkadaşlarının da beğenmesini sağlayabilirsin :) teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…