- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.201
neşeciğim elhesabı acayp zaman alıyor 2-3 katı okuyabilirsin.Ben 1.5 tlye aldım cnm.Fiyatıda uygun.
asbelov canım paylaştığın kuru kadın infertilesindede kullana biliyormuyuz canım peki
asbelov canım paylaştığın kuru kadın infertilesindede kullana biliyormuyuz canım peki
önemli değil tabiki sorabilirsintatlım bir de sadece meraktan hormonlarda mı problem var senin
niyeymişşşş bende burdayımmmm, sen bana oy verdin miiiii ??
önemli değil tabiki sorabilirsin
tatlım bizde eşimde sorun yok benimde hormonlar şukur iyiydi enson 4 ay önce baktırdım cnm ben dışgebelik geçirmiştim o yuzden benim tek tupum var biraz şansımı duşuruyor bu olay bende yumurta kalitesini artıracak kurler denemeye çalışıyorum tatlım
merhaba kızlar nasılsınızneşe,asbelove birtek siz varsınız sanırım
istanbula çok güzel kar yağıyorrr
çörek otu bal karışımı çok faydalı canım ben 1ay kullandım bi kaç defa yumurtlamıştım bence onu dene
ne o beğenemedin galiba biziiii
hoşgeldin tatlım nasılsın bizim burada çok yağışlı gunlerdir yağmura doyduk resmen
ahh aşk olsun ya lütfen çarpıtmayalımkızz ben zaten size selam verdim neden yanlış anladın :26::26::26:canımmm yaaa
ahh aşk olsun ya lütfen çarpıtmayalımkızz ben zaten size selam verdim neden yanlış anladın :26::26::26:canımmm yaaa
ben çıkıyorumzaten asbelovem de beni yanlış anladı durmam artık buralarda
hoşgeldin tatlım nasılsın bizim burada çok yağışlı gunlerdir yağmura doyduk resmen
şişşşşşşşşşttttttttttttttttt haydin halayaaaa..Gidenler dönün bakimmmmmmmmmmmmm
ay şekercimmm hiç öyle şey olur mu takıldım sadece sanaaaaaaaaa aşkolsunnnnnn
çok öpüyorum seniiiiiiiiiii
yanlış anlamalarım genelde bat dönemlerimde oluyor ve daha çok var balımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?