RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tatlım bir de sadece meraktan hormonlarda mı problem var senin
önemli değil tabiki sorabilirsin
tatlım bizde eşimde sorun yok benimde hormonlar şukur iyiydi enson 4 ay önce baktırdım cnm ben dışgebelik geçirmiştim o yuzden benim tek tupum var biraz şansımı duşuruyor bu olay bende yumurta kalitesini artıracak kurler denemeye çalışıyorum tatlım

merhaba kızlar nasılsınız
neşe,asbelove birtek siz varsınız sanırım
istanbula çok güzel kar yağıyorrr

çörek otu bal karışımı çok faydalı canım ben 1ay kullandım bi kaç defa yumurtlamıştım bence onu dene

merhaba kızlar nasılsınız
neşe,asbelove birtek siz varsınız sanırım
istanbula çok güzel kar yağıyorrr

ne o beğenemedin galiba biziiii

çörek otu bal karışımı çok faydalı canım ben 1ay kullandım bi kaç defa yumurtlamıştım bence onu dene

ne o beğenemedin galiba biziiii

ahh aşk olsun ya lütfen çarpıtmayalım
kızz ben zaten size selam verdim neden yanlış anladın :26::26::26:canımmm yaaa

ahh aşk olsun ya lütfen çarpıtmayalım
kızz ben zaten size selam verdim neden yanlış anladın :26::26::26:canımmm yaaa

ben çıkıyorum zaten asbelovem de beni yanlış anladı durmam artık buralarda

ay şekercimmm hiç öyle şey olur mu takıldım sadece sanaaaaaaaaa aşkolsunnnnnn
çok öpüyorum seniiiiiiiiiii
yanlış anlamalarım genelde bat dönemlerimde oluyor ve daha çok var balımmmm

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50

Toplam:800

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100

Toplam:750

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

ay şekercimmm hiç öyle şey olur mu takıldım sadece sanaaaaaaaaa aşkolsunnnnnn
çok öpüyorum seniiiiiiiiiii
yanlış anlamalarım genelde bat dönemlerimde oluyor ve daha çok var balımmmm

sen beni nasıl korkuttuğunun farkında mısın ohh derin nefes aldımm şimdi en korktuğum şey yanlış anlaşılmak bende seni çokk öpüyorummmmmmm

topiğin en şekeri, en datlusu, en gevezesi, en güzeli, en enn ennnnnn kendini beğenmişi diyorum tamam neyse işte ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

saçlarım için çoookkk güzel tepkiler aldım öğrencilerimden çok beğendiler hatta öyleki sindi bebek bile yaptılar beni olsun olsun hoşuma gitti yaneee

ablacım sen de kendini yaşlı ilan ettin ya ne etsek acaba, çıtırsın en çıtıııııııııııııııııııııııırrr

neşe ablacım seni de uzun zamandır görmüyorum pek gelmiyosun artık özlüyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…