- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.221
sol baştan sayıyom bunlar biziz; özlem, yehan, rainbow ablam, feryal, asbelove, gümüş, gamyoncu, sevdem, missyaman, raginda(tülaaaaaaaayyy), rimel, nagihan, fatmaipek, neşe77, alppin, scorpiiiiiii,elfida, savas, sunbal, rochak,lex, hayatımsınav,seaside, kiraztepe, zeynep
anam ne çokmuşuz yaz yaz bitmedi
bana niye cevap vermiyonuz lllleeeeeeaaaaaannnnkaçmayın durun gelin
özlem bana oy ver 3 hesaptan da istiyom mümkünse başka bi sürü hesaplardan daaaa
Günaydın,nasılsınız şekerler?
Ben iyi değilim gerginim,duygusalım,karnım ağrıyor...Sabah ilk doktor muayenemize gittik.Doktor hnm kar yağışından dolayı geç geldi.geldiğindede suratından düşen binparça.İlk sıra benmdi çağırdılar girdim içeri.ortam yumuşasın biraz tebessüm etsin diye nasılsınız dedim.Teşkkrler dedi ama yüz ifadesi aynı.Ultrasona geçtik.baktı kese gözüküyor bebek daha oluşmamış 5+4 'e göre normal dedi.haftaya aynı gün gelin bebeği görebiliriz.dedi bende kesin gözükür mü dedim doğal olarak sonuçta ilk hamileliğim.Aynı yüz ifadesiyle Onu Allah bilir ben bilsem kesin gözükür derdim zaten dediSinirlerimi bozdu ya sabah sabah.işe geldim iştede kendini bilmezin biri kızdırdı beni.zaten sinirliydim tuz biber oldu sabah sabah ağlattı beni.Benim günüm böyle kötü başladı umarım böyle devam etmez.İnşallah sizin gününüz çok güzel geçer
sen beni nasıl korkuttuğunun farkında mısınohh derin nefes aldımm şimdi en korktuğum şey yanlış anlaşılmak bende seni çokk öpüyorummmmmmm
iki arkadaş için 20şer tane yazar mısınız?Rimel84
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Toplam:800
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Zerbas
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
Toplam:750
Toplam:1001
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda liseli aşıklar gibi olun inşgumuscugum habibtemmmm tsk ederim ilgilendigin icin..esimle konusmuyoruz bu aralar bakalim neler olacak zaman gosterecek...optmmm seni habibt
cok ağlattı benitamam canım kolay gelsinn ah bihter ahhhh
Gumus canım benim güle güle kullan hepsini sağlıkla huzurla bebişlerinle otur inşAllah.Amin
Elfida canım şansına suratsız dr.a denk gelmişsin insanın psikolojisini çok etkiliyor bu durumlar ama haftasına göre herşey çok iyi maaşallahiçini ferah tut cnm.
Firarcığım dr.un bekle diyorsa beklemekte yarar var cnm hem ruhen hemde psikolojik olarak kendini hazır hissedince Mevlam sağlıkla nasib etsin inşAllahhh.
Fatmacığım canım heyecanla sonuç bekliyorum senden cnm :118:
lex'ciğim dün sana yazmayı unuttum cnm sende saçlarını sarıya boyamışsın sanırım eminim çok yakışmıştır
sol baştan sayıyom bunlar biziz; özlem, yehan, rainbow ablam, feryal, asbelove, gümüş, gamyoncu, sevdem, missyaman, raginda(tülaaaaaaaayyy), rimel, nagihan, fatmaipek, neşe77, alppin, scorpiiiiiii,elfida, savas, sunbal, rochak,lex, hayatımsınav,seaside, kiraztepe, zeynep
anam ne çokmuşuz yaz yaz bitmedi
hoşgeldin şekercimmmmmmmm
Bir de kısacık kestirdim tatlım, olumlu yorumlar aldım ama alışmak zaman alacak:))
Bir de kısacık kestirdim tatlım, olumlu yorumlar aldım ama alışmak zaman alacak:))
zeynep seni hemen çözdüm zaten. rmzeynep nickini de çözdüm :) çok sağol :)
Tatlım günüm şöyle geçti: sabah takıldım yeni aldığım mont yırtıldı,şemsiyem kırıldı,eldivenlerimi unuttuğum için ellerim dondu,üç saat yol gittikten sonra işin ertelendiğini öğrendim(((((((
kızlarr herkese merhaba
giremedim dün.işte yanımda birisi var yılbaşına kadar.akşamda annemlerdeydim giremedim.
birazdan geçmişe göz atarım
beni soracak olursanız dün .dra gittim ama daha ksemizi göremedikdeğerin 1500 olması gerekiyormuş ultrasonda çıkması için.bende teleşlandım neden çıkmadı diye korktum.bence boşa panik yapıyorsun ama için rahatlayacaksa kan testi yaptır dedi.bizde rahatlamak için gittik.
c.tesi akşamı 10 di.4 akşam sonra 702 olmuş hamd olsun.demekki kese için birkaç günümüz daha var.ama ben 1 hafta yada 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum..
lexim saçlarını güle güle kullan hayatım senin resmini görebilme şansımız yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?