RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Tatlım günüm şöyle geçti: sabah takıldım yeni aldığım mont yırtıldı,şemsiyem kırıldı,eldivenlerimi unuttuğum için ellerim dondu,üç saat yol gittikten sonra işin ertelendiğini öğrendim(((((((

iki arkadaş için 20şer tane yazar mısınız?

geçmişi okudumda geldm
gumuscugum habibtemmmm tsk ederim ilgilendigin icin..esimle konusmuyoruz bu aralar bakalim neler olacak zaman gosterecek...optmmm seni habibt
hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda liseli aşıklar gibi olun inş
tamam canım kolay gelsinn ah bihter ahhhh
cok ağlattı beni
aslında bugün çok kötü bişey oldu ablamın kızı 4 yaşında yatağın aleziinn lastiğine boynunu dolamış nefesi kesilmiş morarmış sadece yarım anne diyebilmiş yavrum ablam yetişmiş çok şükür hayatımda en cok sevdiğim nisamı kaybetcektm allah korusun düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum ablam yetişmese cenazesi olcaktı bugün cok korkunc çok şükür allahım yavrumuzu bağışlamış bize

Bir de kısacık kestirdim tatlım, olumlu yorumlar aldım ama alışmak zaman alacak:))

kızlarr herkese merhaba
giremedim dün.işte yanımda birisi var yılbaşına kadar.akşamda annemlerdeydim giremedim.

birazdan geçmişe göz atarım
beni soracak olursanız dün .dra gittim ama daha ksemizi göremedikdeğerin 1500 olması gerekiyormuş ultrasonda çıkması için.bende teleşlandım neden çıkmadı diye korktum.bence boşa panik yapıyorsun ama için rahatlayacaksa kan testi yaptır dedi.bizde rahatlamak için gittik.

c.tesi akşamı 108 di.4 akşam sonra 702 olmuş hamd olsun.demekki kese için birkaç günümüz daha var.ama ben 1 hafta yada 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20

Toplam:780

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20

Toplam:730

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

hoşgeldin tatlım çok şükür güzel haberlerle birlikte gelmişsin bir kaç güne belli olur Allahımın izniyle kesendeee bi daha ki gittiğinde görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…