- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.241
hoşgeldiniz lex hanımmmm
Saçını da kestirdin bacımmm ay çok merak ettim vallaaa
Hay Allah ya ne aksiliklerle dolu bir gün böyle.Allah beterinden korusun..
Merhaba tatlım,Cumartesi düğün var. Mutlaka foto olur:)
Âmin canım, eve zor attım kendimi saksı falan düşer diyee
süslenip püslenip çekcem diyorsun yani fotoyu sseni gidi seniiii
Datlum bugün başıma gelenleri okumadın galiba,cadıya döndüm bir süpürgem eksikhafızalarınıza böyle kazınmak istemem:)))
Datlum bugün başıma gelenleri okumadın galiba,cadıya döndüm bir süpürgem eksikhafızalarınıza böyle kazınmak istemem:)))
Özlemciğim balımmmm giriş mesajını da yerim senideeeeeeeFotunu görmedim ben duyrulurrrrrrrr
Lexciğim canım bekliyorummmm :)
sevdemm korkmanı ve paniğini anlıyorum aynısı benim başıma da geldi ve bende dehşet korkmuştum ama merak etme, genelde gebeliklerde böle şeyler olurmuş. Progestan bende içiyorum hatta bitmek üzere. 1 tane gündüz kahvaltımı yaptıktan sonra, 2 tane de gece yatmadan içiyorum. Dua et seninki yine kahverengi ve lekelenme tarzındaymış. Benimki resmen kıpkırmızı ve adet oluyormuş gb fazlaydı. Gönlünü ferah tut, ilaçlarını düzenli kullan. Canını sıkıp hepten tehlike yaratma tamam mı kuzum..
Kızlarrrrrkahverengi şeklinde lekelenmem oluyor dün akşamdan beri. Doktorumla görüştüm düşük tehlikesine karşı progestana başladık dua edin benim için çok korkuyorummmmmm (((((((((((((((((((((((((((
canım panik yapma bak. Ben bu durum yüzünden 1 gece hastanede yattım biliyosundur. Progestan içiyorum ve inan evde hiç bir iş yapmıyorum. eşim sağolsun ev işi yaptırmıyo bana, hafta sonu da evi kendi süpürüyo ne yapılacaksa o yapıyo. senin şuan dinlenmen lazım malesef çok sıkıcı ama. Yemek ve tuvalet dışında mümkün oldukça kalkma. ben valla bütün gün yatıp oturuyorum. biraz önce kalktım, canım kısır istedi onu yaptım bi tek oturdum yine. Valla şuan hiç bişe bebeklerimizden önemli değil canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?