RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

saçta koyu renkten vazgeçemiyorum valla. Çok uzun zamandır koyu kestane tonlarında. Sarı bana pek gitmiyor, bi dönem röfleliydi o da iyi ama dümdüz sarı olmuyor. Ruslara benziyorum, tenim kaldıramıyor sarı saçı. Özlemmm beğendim saçını facede gördüm az öncee.. Yakışmış kuzum güle güle kullan..

lex merak ettim görmem lazım, sen de güle güle kullan. Ohhh yaptırın bakalım bakımları..

Kızlarrrrr kahverengi şeklinde lekelenmem oluyor dün akşamdan beri. Doktorumla görüştüm düşük tehlikesine karşı progestana başladık dua edin benim için çok korkuyorummmmmm (((((((((((((((((((((((((((

sevdemm korkmanı ve paniğini anlıyorum aynısı benim başıma da geldi ve bende dehşet korkmuştum ama merak etme, genelde gebeliklerde böle şeyler olurmuş. Progestan bende içiyorum hatta bitmek üzere. 1 tane gündüz kahvaltımı yaptıktan sonra, 2 tane de gece yatmadan içiyorum. Dua et seninki yine kahverengi ve lekelenme tarzındaymış. Benimki resmen kıpkırmızı ve adet oluyormuş gb fazlaydı. Gönlünü ferah tut, ilaçlarını düzenli kullan. Canını sıkıp hepten tehlike yaratma tamam mı kuzum..

Canım benim dediğin gibi inşallah kötü bişey yoktur önce dün akşam çok hafif geldi şimdiyse biraz daha fazlalaşmıştı hani adet biterken koyu renk gelir ya kahvemsi aynen öyle. Doktor hemen progestana başlıyosun sabah akşam içiyosun dedi. Dinlenmen gerekiyor dedi. Ne kadar evdede olsa insan sürekli yatamıyosun ister istemez bişeyler için kalkıyorum temizlik zaten yapmıyorum şuan ama mutlaka bi yemek pişmesi gerekiyor. Bi keyifsizlik var hiçbişey yapmak istemiyorum şöyle yanımda biri olsa yemek yapsa temizlik yapsa ohh ne güzel olurdu valla ama iş başa düşünce mecbur yapıcaz. Ama ilk aylarda tehlikeliymiş sürekli yatmak gerekiyormuş nasıl yapıcaz bilmem:18: Şu kalp atışlarını bi duysaydık Allahın izniyle inşallah. Acaba yerleşme kanamasımı oluyo şuan bende? Bişey taşımaya kaldırmaya korkuyorum valla bişey olucak diye. Yehancım ama söylediklerin rahatlattı beni canım sağolasın. Senin iştah durumun nasıl bulantı, tiksinti falan var mı tatlım ??

canım panik yapma bak. Ben bu durum yüzünden 1 gece hastanede yattım biliyosundur. Progestan içiyorum ve inan evde hiç bir iş yapmıyorum. eşim sağolsun ev işi yaptırmıyo bana, hafta sonu da evi kendi süpürüyo ne yapılacaksa o yapıyo. senin şuan dinlenmen lazım malesef çok sıkıcı ama. Yemek ve tuvalet dışında mümkün oldukça kalkma. ben valla bütün gün yatıp oturuyorum. biraz önce kalktım, canım kısır istedi onu yaptım bi tek oturdum yine. Valla şuan hiç bişe bebeklerimizden önemli değil canım.

cnm benim hiiiç canını sıkma ben kaç kez yaşadım o lekelenmeyi.progestanını ihmal etme.yemene içmene dinlenmene özen göster.ayaklarının altına yüksek bir yastık koy öyle uzan.sakınnnn ağır birşey kaldırma.yorma da kendini.mümkün olduğunca eşin yapsın.

hep böyle yatmıcaksın cnm niş. kalp atışlarını duyup lekelenme gidince en azından yemeğini yaparsın.ama süpürge çamaşır asma ve bulaşıkları yerleştirme yapma bence.
bol dua et tatlım hayırlısı olsun.Rabbim yardımcın olsun

Haklısın tatlım fedakarlık yapacağız mecbur onlara bişey olmasında varsın bütün gün yatalım zaten doğumdan sonrada uykuya dinlenmeye hasret kalınıyormuş şimdiden yatalımda sonra çok arıycaz bu yatmaları Sende bulantı varmı ? Herşeyi yiyebiliyomusun canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…