- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.261
Haklısın tatlım fedakarlık yapacağız mecbur onlara bişey olmasında varsın bütün gün yatalım zaten doğumdan sonrada uykuya dinlenmeye hasret kalınıyormuşşimdiden yatalımda sonra çok arıycaz bu yatmaları Sende bulantı varmı ? Herşeyi yiyebiliyomusun canım ??
cnm benim hiiiç canını sıkma ben kaç kez yaşadım o lekelenmeyi.progestanını ihmal etme.yemene içmene dinlenmene özen göster.ayaklarının altına yüksek bir yastık koy öyle uzan.sakınnnn ağır birşey kaldırma.yorma da kendini.mümkün olduğunca eşin yapsın.
hep böyle yatmıcaksın cnm niş. kalp atışlarını duyup lekelenme gidince en azından yemeğini yaparsın
Evt canım araştırdım internetten ilk aylarda olabiliyomuş yerleşme kanamasıda diyorlar sanırım. Bişey yapmamaya çalışıyorum ama mutfağa giriyorum bulaşık olursa mecbur kaldırıyorum öyle bırakamıyorum eşimde öyle ev işine meraklı bi tip değil pek elinden gelmiyo yardım edicek kimsem yok(( olmazsa bu günlerde yemeğimizi gidip ailelerimizde yiyeceğiz başka çözüm gelmiyor aklıma en azından evde uğraşmamış olurum zaten pratik şeyler yapıyorum zahmetli bişeyler yapmaya hiç gücüm kuvvetim yok . İnşallah hayırlısıyla bu günleri kazasız belasız atlatırım canım. Evt progestana bugün başladım içiyorum oda bi süre sonra acayip ağırlık yapıyo bi uyku hali yapıyo güzel uyutuyo yani
cnm benim hiiiç canını sıkma ben kaç kez yaşadım o lekelenmeyi.progestanını ihmal etme.yemene içmene dinlenmene özen göster.ayaklarının altına yüksek bir yastık koy öyle uzan.sakınnnn ağır birşey kaldırma.yorma da kendini.mümkün olduğunca eşin yapsın.
hep böyle yatmıcaksın cnm niş. kalp atışlarını duyup lekelenme gidince en azından yemeğini yaparsın
Evt canım araştırdım internetten ilk aylarda olabiliyomuş yerleşme kanamasıda diyorlar sanırım. Bişey yapmamaya çalışıyorum ama mutfağa giriyorum bulaşık olursa mecbur kaldırıyorum öyle bırakamıyorum eşimde öyle ev işine meraklı bi tip değil pek elinden gelmiyo yardım edicek kimsem yok(( olmazsa bu günlerde yemeğimizi gidip ailelerimizde yiyeceğiz başka çözüm gelmiyor aklıma en azından evde uğraşmamış olurum zaten pratik şeyler yapıyorum zahmetli bişeyler yapmaya hiç gücüm kuvvetim yok . İnşallah hayırlısıyla bu günleri kazasız belasız atlatırım canım. Evt progestana bugün başladım içiyorum oda bi süre sonra acayip ağırlık yapıyo bi uyku hali yapıyo güzel uyutuyo yani
cnm sen mecbur aileler yakınsa onlarda ye iç.öle olmaz sürekli ayakta.her erkeğin elinden gelmiyor maalesef,gelsede sıkılır bir saatten sonra =)
ağızdan alınca progestan adamı bir hoş ediyor cnm :)
inş. tez zamanda geçer bunlar,tek sıkıntı bu olsun cnm ne yapalım...
Canım idare ediyorum. Bi ara baya kötüydüm, o zamana nazaran daha iyiyim. Ben her bişeyi yiyorum yaaa. Bunu yemem bundan tiksindim vs olayım olmadı benim. İnşallah da böle devam eder ve nazar değmez. Yalnız tek bişe var ki kendime şaşırıyorum, ben ki eşimin kokusunu içime çekmeden duramazdımmmm amaaaaa eşim kokuyo sanki bana. Adam yıkanıyo geliyo yine aynı ki pis bi adam değil biliyorum kocamı. Böle çok kötü değil ama çok da sevmediğim bi koku. Bu geçsin istiyorum tek derdim bu.
cnm sen mecbur aileler yakınsa onlarda ye iç.öle olmaz sürekli ayakta.her erkeğin elinden gelmiyor maalesef,gelsede sıkılır bir saatten sonra =)
ağızdan alınca progestan adamı bir hoş ediyor cnm :)
inş. tez zamanda geçer bunlar,tek sıkıntı bu olsun cnm ne yapalım...
Evt canım valla şuan bi hoş oldum zaten leyla gibiyim yastığa kafamı koysam gidicem anında
Yehan kuzum naberrrr
Evt canım duymuştum onu kocasının kokusundan rahatsız olanlar varmış oluyomuş öyle geçici şeyler tabi bunlar. Valla kadın olmak zor zanaat Allah yardımcımız olsun canım gerçekten annelik çok kutsal bişey inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Ben doktora sormadım gidince soracağım ama sanırım lekelenme durumu varsa cinsel ilişkide yasak sanırım napalım idare edeceğiz vaziyeti
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? iyisin inşallah..
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? iyisin inşallah..
yawrum ben hamile olduğumu öğrendim öğreneli yani taaa 16 kasımdan beri tık yok. daha bugün başladınız diyete dur bakalımmmm aaaaaaa zaten canım burnumdaaa
iyi akşamlar kızlar ....
yehan beğendim kız seni yorumda yaptım gerçi.çok hoşsunuz allah bozmasın mutluluğunuzu.
sevdem cnm şimdi zaten lekesiz hamilelik yok sanırım ya herkesde var lekelenme.ben kızımda bir satı bilirim birde lohusalığı yerleşme kanamasıda olmadı.
kızlar ben hamile olsam yatamamki okulda zaten çocuklarla sürekli birşeyler yapıyoruz evde kızımıda kucağıma alıyorum ....neyse bi hamiş olayımda allah güç kuvvet verir ...
tşk ettim çok sağol. Amiinnn nazar değmesin inşallahsenin kız da bi tatlı bi tatlı maşallahhhhhh sana benzettim ben nazar değmesin ayy yumak yumakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?