RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

elfida cnm ben sana doktorun diyeceği herşeye hazırlıklı ol demedim mi önceden bunlar böle bacım her ihtimali dan dan sölüolar ama siz bir 2 aylık falan olun inş. ondan sonra söledikleri vızz gelir...
değerlerin iyi cnm,Allahın izniyle sende kalp atışlarını duyarsın inş. haftaya...

HAMİLELER BOL BOL DUA EDİYORUZ CAN SIKICI ŞEYLER DÜŞÜNMÜYORUZ HİİİÇ.GEREKİRSE KOMİK VİDEO FALAN İZLEYİN FİLM İZLEYİN VAKİT GEÇİRİN AKLINIZ DAĞILSIN

Canım idare ediyorum. Bi ara baya kötüydüm, o zamana nazaran daha iyiyim. Ben her bişeyi yiyorum yaaa. Bunu yemem bundan tiksindim vs olayım olmadı benim. İnşallah da böle devam eder ve nazar değmez. Yalnız tek bişe var ki kendime şaşırıyorum, ben ki eşimin kokusunu içime çekmeden duramazdımmmm amaaaaa eşim kokuyo sanki bana. Adam yıkanıyo geliyo yine aynı ki pis bi adam değil biliyorum kocamı. Böle çok kötü değil ama çok da sevmediğim bi koku. Bu geçsin istiyorum tek derdim bu.

Evt canım duymuştum onu kocasının kokusundan rahatsız olanlar varmış oluyomuş öyle geçici şeyler tabi bunlar. Valla kadın olmak zor zanaat Allah yardımcımız olsun canım gerçekten annelik çok kutsal bişey inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere. Ben doktora sormadım gidince soracağım ama sanırım lekelenme durumu varsa cinsel ilişkide yasak sanırım napalım idare edeceğiz vaziyeti

Yehan kuzum naberrrr

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? iyisin inşallah..

yawrum ben hamile olduğumu öğrendim öğreneli yani taaa 16 kasımdan beri tık yok. daha bugün başladınız diyete dur bakalımmmm aaaaaaa zaten canım burnumdaaa

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? iyisin inşallah..

bizde iyiyiz cnm hamdolsun,Rabbim bize de bebeklerimize de sağlık versin inş.

kızlarrrrrrr nerdesinizzzzzz

özlemmm kızım halaydakilere raginda yazıon bide yanına tülayyyyyy yazıon delüüüüüüü

Evt canım ya o konunun yasak olması çok zor yaa neyse elbet yasak kalkar 9 ay sürmez heralde adamlar çatlar ayol

iyi akşamlar kızlar ....
yehan beğendim kız seni yorumda yaptım gerçi.çok hoşsunuz allah bozmasın mutluluğunuzu.
sevdem cnm şimdi zaten lekesiz hamilelik yok sanırım ya herkesde var lekelenme.ben kızımda bir satı bilirim birde lohusalığı yerleşme kanamasıda olmadı.
kızlar ben hamile olsam yatamamki okulda zaten çocuklarla sürekli birşeyler yapıyoruz evde kızımıda kucağıma alıyorum ....neyse bi hamiş olayımda allah güç kuvvet verir ...

tşk ettim çok sağol. Amiinnn nazar değmesin inşallah senin kız da bi tatlı bi tatlı maşallahhhhhh sana benzettim ben nazar değmesin ayy yumak yumakkk

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20

Toplam:780

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20

Toplam:730

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Son düzenleme:
tşk ettim çok sağol. Amiinnn nazar değmesin inşallah senin kız da bi tatlı bi tatlı maşallahhhhhh sana benzettim ben nazar değmesin ayy yumak yumakkk

sağol cnm doğduğunda hep babasına benzetirlerdi bende derdim siz durun ben onu kendime benzeticem diye şimdide herkes bana benzetiyor

kızlar ben çıkıyorum yatmadan uğrarım yine biraz dinlenmem lazım kendimi iyi hissetmiyorum :2::2::2:

Özlemciğim iyicee avatarına benzemişsin be gülüm MaaşAllah sana..

Sevdemcimm hamile arkadaşlarımızında yazdığı gibi sen kendine dikkat et herşey yolunda cnm bende yaşamıştım çünkü..İyi haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…