RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

oldumuuuuuuuu abla simdiiii zaten kis gunlerinde bir daha yurdisina gelmeyecemm...soba keyfi ve kestaneee partileriiii....ahhh ahhh simdi olsada yeseydik..yazik bana burada yok

abla takılıyorum yaaa.. benim koca daha gelmedi, gelecek de yemek yiyecez de falan filan. Millet yemeğini yedi de çay faslını bile bitirdi yani. zaten hormonlarım tavan uyuz oluyorum şöle durumlara.. Habibteee sen bana facete oy verdin miiii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugun 6-7 saat kar muhalefetinden dolayı yollarda mahsur kaldım hala ısınmaya çalışıyorum herkese iyi geceler

Alppın canım gelen giden yokmu,gönderseler.Bu arada kahverengi akıntın devam ediyorucnm.

Yehancığımm sen yeseydin bari...

Feryalciğim canım benimmmmmmm çok çokgeçmiş olsun nane limon kaynat tatlım...Dikkat et kendinee

hemen yüklüyorum ablam
çok tatlı olmuşsun şekercimmm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugun 6-7 saat kar muhalefetinden dolayı yollarda mahsur kaldım hala ısınmaya çalışıyorum herkese iyi geceler
kıyamam sana canım hemen c vitamini hasta olma lütfennn

Sevdem sakin ol ve bol bol dinlen canımmmmm geçecek panik yokkkk

kızlar size bişi danışmak istiyorum. başım çok ağrıyor. miğren var bende. 13. günde test yapsam hamilelik çıkar mı acaba.ona göre ilaç almak istiyorum. çıkmazsa yarına kadar çaresine bakayım olmazsa

ablammm evet devam ediyorr...zaten sag tarafimda 2 yumurta varr//sag tarafima yatamiyorumm.///sanirim adet oplacam sirtimda agiriyor..memik ucu kasiniyor arada agiriyor../.ablacimmmm gelen giden var...babam sagolsun getiriyor hersey ama kestane istemedim...burada soba olayi yok malesef klimaaa ya da elektirkli soba,.onun zevki odun sobasindaa

Canım hala gelmediler değil mi..Yarın sabah test yapacaksın değil mi..Hadi inşAllahhhhh

yok cnm gelmediler daha ama bugün sağ tarafta acayip batma var biraz uzandım ama hala devam ediyor.bugün test alamadım cnm hava karlı olunca hemen atladık arabaya yarın sabah yapamam heralde yada ipeği komşuya bırakıp ezcaneye giderim karda kışta bilmiyorum artık.belki yarın okullar tatil bile olabilir hala kar yağıyor.hayırlısı artık rainbowcum uzatmaları oynuyorum yumurtlamadan sonraki 15.günde bitti yaklaşık 2 haftadır vücüdumda sivilcelerde çıkıyor ama gelen gidende yok bünyede şaşırdı

alpinn fırındada güzel oluyor kıs biz öyle yapıyoruz yoksa kestane yiyelim diye sobamı kuralım ayol...ben ilk atandığım ilçede kaloriferli ev yoktu ve 3 yıl soba yaktım kestane yapardık ama sobayıda batırırdı.

cnm 100 tane okuyabildim cnm şimdilik okursam yine eklerim.benim koca horlamayada başladı neresine uyuyor bu kadar bilmiyorum vallahi kızı yatırmaya gittim kız daha uyumadan adamın horultusu geldi

habibtemmm onun tadi farkli oluyor yaaaa.bizde yapardik kaynanamlar benim icin sobayi kurdular...ev kaloriferli valla burayi birakip gidesim var tr yee

Zerbaş ve Rimel'e 20 şer alayım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…