- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.281
kızlar ben çıkıyorum yatmadan uğrarım yine biraz dinlenmem lazım kendimi iyi hissetmiyorum :2::2::2:
çok tatlı olmuşsun şekercimmmhemen yüklüyorum ablam
kıyamam sana canım hemen c vitamini hasta olma lütfennniyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugun 6-7 saat kar muhalefetinden dolayı yollarda mahsur kaldım hala ısınmaya çalışıyorum herkese iyi geceler
Canım hala gelmediler değil mi..Yarın sabah test yapacaksın değil mi..Hadi inşAllahhhhh
ablammm evet devam ediyorr...zaten sag tarafimda 2 yumurta varr//sag tarafima yatamiyorumm.///sanirim adet oplacam sirtimda agiriyor..memik ucu kasiniyor arada agiriyor../.ablacimmmm gelen giden var...babam sagolsun getiriyor hersey ama kestane istemedim...burada soba olayi yok malesef klimaaa ya da elektirkli soba,.onun zevki odun sobasindaa
alpinn fırındada güzel oluyor kıs biz öyle yapıyoruz yoksa kestane yiyelim diye sobamı kuralım ayol...ben ilk atandığım ilçede kaloriferli ev yoktu ve 3 yıl soba yaktım kestane yapardık ama sobayıda batırırdı.
Rimel84
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
Toplam:780
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Zerbas
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
Toplam:730
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Sorma yehan ya kimsecikler yok bu ara.Herkes kestanesini pişirmiş çayını yudumluyor galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?