- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.481
marhaba kızlar bende çooookk bebek isteyen biri olarak katılabilirmiyim aranıza :)
marhaba kızlar bende çooookk bebek isteyen biri olarak katılabilirmiyim aranıza :)
Hoşgeldin tabikide katılabilirsiniz.ne kadardır bebek istiyorsun canım
tabikiii hoşgeldin cnm kendinden bahsedermiisn lütfennn
hoşbulduk canım 1 senedir istiyorum ama olmuyor varmı aramızda tedavi gören yada bitkisel kür vs.kullanan ?
aramiza hosgeldinnn...nasilsinnn...ne zamandir bebek istiyorsun...ins en kisa zamandaa olur...biz burada dualar ediyoruzz istersen sende katilabilir ismini rainbow ablama yazdirabilirsin tatlimmmm
feryalnurrrr sevdemmmmm kiraztepeeeee ablacimmmm nerelerdesinizz...ne yapiyorsunuzzz...
hoşbulduk canım 1 senedir istiyorum ama olmuyor varmı aramızda tedavi gören yada bitkisel kür vs.kullanan ?
aramiza hosgeldinnn...nasilsinnn...ne zamandir bebek istiyorsun...ins en kisa zamandaa olur...biz burada dualar ediyoruzz istersen sende katilabilir ismini rainbow ablama yazdirabilirsin tatlimmmm
feryalnurrrr sevdemmmmm kiraztepeeeee ablacimmmm nerelerdesinizz...ne yapiyorsunuzzz...
Kirazzzzz nerelerdesin biraz önce aklımdan gectin canim.nostalji yaptım biraz ilk topigimiz sevdosun Topigine gittim ilk mesajlarimizi okudum
hoşbulduk canım,24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve nerdeyse 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor.eşimin sperm testinde bi sorun yok 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım prolaktin hormonu sorunum var ama ilaçla oda kontrol altında...eşim tekrar sperm testi yaptırcak bu hafta,bende yumurtlama takibine başladım geçen ay gittim erken yumurtlama olmuş doktor göremediçok kafama takmaya başladım artık
evet aramizda kurleri kullanan arkadslarimiz var...ben tedavi oluyorum ilac ve igne tedavisine basladimm...ins bu ay olur diye umud ediyoruz...olmasa bile tabiki uzulecem...ama buradaa samimi ve icten konusmalarla varolan derdini bile unutuyorsun...yeri geliyor birbirmizin derdini dinliyoruzz...uzuluyoruz...hamile haberi alinca halaylar cekiyoruzz..oyle aramiza hosgeldin....sen neler yaptin bebek icin tedavi oldunmu yasin kac kendinden bahset tanisalim tatlim
Kirazzzzz nerelerdesin biraz önce aklımdan gectin canim.nostalji yaptım biraz ilk topigimiz sevdosun Topigine gittim ilk mesajlarimizi okudum
uzulmek yok bastaaa bunu kafamizdan atiyoruz canim...ne olursa olsunnn allahim ne zaman bize nasip ederse o gunu bekliyecezz..tabiki istiyorsun olmuyor zoruna gidiyor...saglik olsun...hadi bakalim yumurta takibindan sonra ins hayirli haberler verirsin bize canim
sagol habibtelerimmmmm vallahi rahat uyku uyudummm....sevdem amaannn uyusun birak yoruluyordur...biraz anla kendisini bak ne guzel sohbet ediyoruzzz surada....
ben catlatma ignesi oldum canimmm daha asilamaya gecmedik...klomen ictim yumurtaliklarim istenilen boyuta geldi...catlatma sorunun yoksaaa...hersey allaha kalmiss dua et..ayni yastayizz..ins bu topik ugurlu gelir...biz burada ayetel kursi okuyuruz bizimle okuyabilirsin istersenn...
inşallah canım ya insan kafasına takmadan duramıyor bi komşum var süt buharının çok etkili olduğunu söylüyor ama ben korkuyorum rahim sarkması oluyormuş haşlanma oluyormuş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?