RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kirazzzzz nerelerdesin biraz önce aklımdan gectin canim.nostalji yaptım biraz ilk topigimiz sevdosun Topigine gittim ilk mesajlarimizi okudum

aramiza hosgeldinnn...nasilsinnn...ne zamandir bebek istiyorsun...ins en kisa zamandaa olur...biz burada dualar ediyoruzz istersen sende katilabilir ismini rainbow ablama yazdirabilirsin tatlimmmm

feryalnurrrr sevdemmmmm kiraztepeeeee ablacimmmm nerelerdesinizz...ne yapiyorsunuzzz...

tabikiii hoşgeldin cnm kendinden bahsedermiisn lütfennn

hoşbulduk canım,24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve nerdeyse 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor.eşimin sperm testinde bi sorun yok 7 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım prolaktin hormonu sorunum var ama ilaçla oda kontrol altında...eşim tekrar sperm testi yaptırcak bu hafta,bende yumurtlama takibine başladım geçen ay gittim erken yumurtlama olmuş doktor göremediçok kafama takmaya başladım artık

hoşbulduk canım 1 senedir istiyorum ama olmuyor varmı aramızda tedavi gören yada bitkisel kür vs.kullanan ?

evet aramizda kurleri kullanan arkadslarimiz var...ben tedavi oluyorum ilac ve igne tedavisine basladimm...ins bu ay olur diye umud ediyoruz...olmasa bile tabiki uzulecem...ama buradaa samimi ve icten konusmalarla varolan derdini bile unutuyorsun...yeri geliyor birbirmizin derdini dinliyoruzz...uzuluyoruz...hamile haberi alinca halaylar cekiyoruzz..oyle aramiza hosgeldin....sen neler yaptin bebek icin tedavi oldunmu yasin kac kendinden bahset tanisalim tatlim

saol çok teşekkür ederim tabi yazdırayım hemen :) 1 seneye yakın istiyorum.

hoşbulduk canım 1 senedir istiyorum ama olmuyor varmı aramızda tedavi gören yada bitkisel kür vs.kullanan ?

Var canım olmamı sürüsüne bereket burda .misal ben prolaktin tedavisi görüyorum canim

Habibtem burdayım çık sevindim kocisinle barismana

uzulmek yok bastaaa bunu kafamizdan atiyoruz canim...ne olursa olsunnn allahim ne zaman bize nasip ederse o gunu bekliyecezz..tabiki istiyorsun olmuyor zoruna gidiyor...saglik olsun...hadi bakalim yumurta takibindan sonra ins hayirli haberler verirsin bize canim

Bende buradayım canım. Eşim uyudu bende sıkılıyorum neyseki sizler varsınız sohbet edecek canlarım

canım ben 7 kadar doğum kontrol hapı kullandım ve prolaktin sorunum var ama ilaçlarla o gebeliğe bi engel değil,24 yaşında 1.5 yıllık evliyim doktor 1 sene doğal yolla olamssa tedaviye başlıycaz dedi inşallah gerek kalmadan gelir bebiş :) sen nekadardır istiyorsun tedavi görüyormusun ben bu aşılama olayını merak ediyorum nasıl bişey olunca hemen hamiş kalma duurmu yüksekmi bilen yaptıran varmı benim yumurta çatlamamda bi problem yok şimdilik.

inşallah canım ya insan kafasına takmadan duramıyor bi komşum var süt buharının çok etkili olduğunu söylüyor ama ben korkuyorum rahim sarkması oluyormuş haşlanma oluyormuş falan

sagol habibtelerimmmmm vallahi rahat uyku uyudummm....sevdem amaannn uyusun birak yoruluyordur...biraz anla kendisini bak ne guzel sohbet ediyoruzzz surada....

ben catlatma ignesi oldum canimmm daha asilamaya gecmedik...klomen ictim yumurtaliklarim istenilen boyuta geldi...catlatma sorunun yoksaaa...hersey allaha kalmiss dua et..ayni yastayizz..ins bu topik ugurlu gelir...biz burada ayetel kursi okuyuruz bizimle okuyabilirsin istersenn...

tabiki okurum her gece dua ederim zaten yatmadan önce bütün isteyenlere nasip etsin rabbim diye

inşallah canım ya insan kafasına takmadan duramıyor bi komşum var süt buharının çok etkili olduğunu söylüyor ama ben korkuyorum rahim sarkması oluyormuş haşlanma oluyormuş falan

Canım düzenli olarak doktor kontrolünü ihmal etme. Bence her duyulanı uygulamakda çok doğru değil. Allah korusun ters bir etki yapar. Düzenli bi şekilde gün aşırı ilişki şeklinde denersen şansı arttırmış olursun. Doktorunda sana vereceği tavsiyeler olacaktır. Allah gönlüne göre versin canım.

icine oturmayacaksin bildigim kadariylaa...bunlarada dikkat etmek lazim kas yapalim derken goz cikarmayalim dimi...yasin daha genc ins olur sen kafana takma rahat ol...

kiraztepeeee sesiz durma sohbete katilll ne oldu bu topige yaaa sesizlik coktu bir anda...icimeee skinti geldi valla

ablamda konusmuyorrr ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz geldik huhuhu habibteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…