RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Doğru söylüyosun canım

1001 tane ayetel kursi okuyourzz..istedigin kadar bir arkadsa okursunn..sira sana gelinceee arkadslar durumu musait olanlar okuyorlar sagolsunlarr...

sevdemmmm dogru soyluyorsun habibte katiliyorum sana

Canım bu habibte nereden geliyor ben onu kaçırmışım senin nıck mi oluyor :)

evet canlar süt buharı çok tehlikeli ben cesaret vedemiyorum şahsen,benim annem emekli hemşire yumurtalıkların yanma riski çok yüksekmiş sakın deneme saçmalama falan dedi o yüzden yapmıyorum böyle bi vaka görmüş hastanede o yüzden korkarım ben öyle şeylerden.

bide bişey merak ediyorum yapılan sperm testi yüzde yüz doğru oluyormu yani çok iyi çıksada yanlış olma durumu varmıdır?biz aceleyle tam teşekküllü olmayan bi hastanede yaptırdık geçen sene ben emin olamadım o hastaneden önümüdeki hafta ben yumurtlama takibini gidicem ordanda eşime tekrar test yaptırmaya gitcez.

Evt canım çok çeşitli yöntemlerden bahsediliyor ama bilmeden uygulama yapmak son derece yanlış. Soğan kürü, incir kürü vs bunların zararı olacağını sanmıyorum faydalı şeyler sonuçta ama buhara oturmak falan aman sakın haa denemeyin.

eger soylemek istersen sonuc ne kadar cikti...tekrar yapmak iyi..ins birsey cikmaz...

kiraztepeeeeeeeeeeee iyiyizz sen nasilsinn canimmm

habibte arapca bir kelimeee...canimmm anlamindaaa benimde hosuma gittigi icin sizlere soyluyorummm degisiklik olsun diyeee

Anladım habibte iyiymiş o zaman :116:

ben iyiyim de siz çok ihmal ettiniz buraları

Merhabalar:) ablacim gündüz işte çok yoğun oluyorum arada bakıp kaçıyorum.akşamda eve gel yemek yap,ye,topla derken vakit geç oluyor ondan sonrada azıcık bakayım diyorum bu sefer eşim benimle ilgilenmiyorsun hiç diyor.ee sonra onun gönlünü yapalım derken uyku vakti geliyor.yoksa aklım hep burda)

iyi olmana sevindim canım ben de iyiyim sağolasın

kizlarrrr bulasiklari yikiyip geliyorummmm birazdan bizim heriff gelir etraf piril piril olsunnn,....zatenn buraya girdikten sonraaaa bazi seyleri biraktim...titizlik hastaligi var biraz...

Canım p.tesi sabah dr.u arayıp kanları öğrenebilirsin cnm gerçi belli hormon testleri sağlık ocakları hepsini yapmıyor ama en iyisi devletten randevu almak.

cnm devlettede hiç bayan drun randevusu boş değil onlarada baktım ama önceden bilsem ona göre alırdım ama malum belli olmuyor ne zaman geleceği.p.tesi sağlık ocağında kan vercem drumu arıycam durumu anlatıcam gel derse giderim hemen kan vermeyide hatırlatırım bakalım artık .

Ben henüz oy veremedim.şimdi telden denedim olmadı.en kısa zamanda benim oylarda sana ablacik

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kaç gündür yazmadım ama hep takip ettim sizi, sizlerle birlikte sevindim üzüldüm, kk nın enleri yarışmasında aday olan arkadaşlarımızı da destekledim
bu arada bayadır gelmeyen arkadaşları ben de çok merak ediyorum, hayatımsınav, seaside, umut, scorpi, ne yapıyorlar acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…