- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.501
sagol habibtelerimmmmm vallahi rahat uyku uyudummm....sevdem amaannn uyusun birak yoruluyordur...biraz anla kendisini bak ne guzel sohbet ediyoruzzz surada....
ben catlatma ignesi oldum canimmm daha asilamaya gecmedik...klomen ictim yumurtaliklarim istenilen boyuta geldi...catlatma sorunun yoksaaa...hersey allaha kalmiss dua et..ayni yastayizz..ins bu topik ugurlu gelir...biz burada ayetel kursi okuyuruz bizimle okuyabilirsin istersenn...
icine oturmayacaksin bildigim kadariylaa...bunlarada dikkat etmek lazim kas yapalim derken goz cikarmayalim dimi...yasin daha genc ins olur sen kafana takma rahat ol...
kiraztepeeee sesiz durma sohbete katilll ne oldu bu topige yaaa sesizlik coktu bir anda...icimeee skinti geldi valla
ablamda konusmuyorrr ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biz geldik huhuhu habibteee
evet canlar süt buharı çok tehlikeli ben cesaret vedemiyorum şahsen,benim annem emekli hemşire yumurtalıkların yanma riski çok yüksekmiş sakın deneme saçmalama falan dedi o yüzden yapmıyorum böyle bi vaka görmüş hastanede o yüzden korkarım ben öyle şeylerden.
eger soylemek istersen sonuc ne kadar cikti...tekrar yapmak iyi..ins birsey cikmaz...
kiraztepeeeeeeeeeeee iyiyizz sen nasilsinn canimmm
habibte arapca bir kelimeee...canimmm anlamindaaa benimde hosuma gittigi icin sizlere soyluyorummm degisiklik olsun diyeee
ben iyiyim de siz çok ihmal ettiniz buraları
eger soylemek istersen sonuc ne kadar cikti...tekrar yapmak iyi..ins birsey cikmaz...
kiraztepeeeeeeeeeeee iyiyizz sen nasilsinn canimmm
habibte arapca bir kelimeee...canimmm anlamindaaa benimde hosuma gittigi icin sizlere soyluyorummm degisiklik olsun diyeee
selam kızlaaarnasılsınız, ben iyiyim
Merhaba,kiraztepe bende iyim çok şükür:)
Alllah daha iyi etsin inşallah ikinizi de
Canım p.tesi sabah dr.u arayıp kanları öğrenebilirsin cnm gerçi belli hormon testleri sağlık ocakları hepsini yapmıyor ama en iyisi devletten randevu almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?