RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kizlar merhabalar beb gekdim
Ancak yemek falan derken birde birkac gundr csnim kestane istiyordu ancak bu aksam yapabildim.
Makinaya camasir koydum aksamdanki legeni esime tasitayim diye

Fatmacığım tsh testlerini sağlık ocağı yapıyor ama hrmonları yapmıyor diye duymuştum inş.yanılıyorumdur..

Kirazcığım hayatimsinav hariç geliyor arkadaşlar scorpi regl oldu umutun vakti var daha sesidede çalışmalara devam ardaa yazıyor cnm.

Elfidacığım saol bitanem

selam anne adayları kıyamettende yırttık
nasılsınız bakalım.ben çok kötüyüm kulaklarım kaşınıyor boğazım acıyor öksürüyorum.kızın da ateşi var oda öksürüyor .bakıma ihtiyacımız var
yarınki misafirleri atlatayımda yatıvericem vallahi.okuldada çocuklar öksürüp duruyor kızdım hepsine ya hafta sonu iyileşin yada p.tesi okula gelmeyin dedim hep bulaştırdılar birbirlerine banada tabi.rainbow pasta börek işi vardı cnm ondan takılamadım vallahi yoksa benim koca kızmaz karşılıklı pc de otururz bazen faceden bana msj bile atar.

selam canolaaaaaaaaaaaaarrr nasılsınız bakalım

rochakcığım canım üzüldüm tatlım yaa..ama her şeyin hayırlısı seni en iyi anlayan insanlar burada, hepimiz bu yolun yolcusuyuz malesefff kaç defa hayal kırıklığı, ağlama krizleri, tek çizgiler, 5'i geçmeyen hcg değerleir, kırmızılar...her defasında kırmızıların görüldüğü gün pes etmeler ama adet bitince yeniden başlamalar ve ve ve ve

Hoşgeidn canımm. Valla seni çok iyi anlıyorum.vakitsizlikten bende bazen sadece okuyorum selam bile veremeden gitiğm oluyorbu ay da gördük kırmızıları.pazar itibarıyla çalışmalar başlıyor artık
Kizlar merhabalar beb gekdim
Ancak yemek falan derken birde birkac gundr csnim kestane istiyordu ancak bu aksam yapabildim.
Makinaya camasir koydum aksamdanki legeni esime tasitayim diye
Afiyet olsun savaşımm. Aman sakın bişey kaldırma. Enişte halletsin o işleri
Hormonları sağlıkocağı yapmıyor tatlım.sadec tsh t3t4leri yapıyo.bize gerekenler devlet hastanesinde yapılıyo.

Geçmiş olsun fatmacım.inşallah ilerlemeden iyileşirsiniz
Senin eşin de benimki gibi muzur demekki.faceten habire laf atar bana

Selam verip kaçıyorlarr bir kaç güne toparlanamazsak bende kaçarım ona göreeeeeeeeeeeeee.Dualarada biraz daha gayret gösterelim arkadaşlar...
Pazar itibarıyle dualara katılıcam inşallah tatlımm
kim gel;miyorrr soyle abla sacindan cekip getiririmmm ben bakiyorum kimsecikler yok nerdde bunlarr ozlemmmm yehan scorpiiii..daha saymadigim diger arkadslarrrrrrr...
Alppin kuzum ben bu aralar yoğunum o yüzden gelsem de fazla kalamıyorum sohbete giremiyorum kususruma bakmayın.havalar da soğudu iyice işe git gel yemek ev işi derken yorgunluktan çöküyorum.e bide bu hafta çalışmalar başlıyo hiç gelemem heraldeee
seni sokakta görsem tanımam ,ismini dahi bilmiyorum ama bana huzur veriyorsun arkadaşım
Aynen cnmm rainbow hepimizin huzur kaynağııı
ßhcg sonucum 1,38
Üzülme cnm hayırlı zamnda hayırlısıyla gelsin bebişin

Evett savaş hepimize bir ders verdi.eğer düşünmezsek geliyor bebişşşş

Kızlar nabersiniz bende soğan suyuna başladım kokusu çok fena burnumu kapatıp ictim.ozommmmm scorpi h.geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…