- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.521
Blue canım tüp bebek merkezinde yaptırman testi daha uygun olur bana sorarsan cnm.
kirazcığım hoşgeldin balım
Yeni geelen kim varsa safa geldi hoşgeldiii:)
Kizlar merhabalar beb gekdim
Ancak yemek falan derken birde birkac gundr csnim kestane istiyordu ancak bu aksam yapabildim.
Makinaya camasir koydum aksamdanki legeni esime tasitayim diye
tam yazayım dedim benimkilier yine tepeme üşüştü, kalkmak zorundayım, size iyi geceler, tatlı sohbetler diliyorum
tam yazayım dedim benimkilier yine tepeme üşüştü, kalkmak zorundayım, size iyi geceler, tatlı sohbetler diliyorum
hoşgeldin cnm
Afiyet olsun cnm benimkide tavada:))
Hoşgeidn canımm. Valla seni çok iyi anlıyorum.vakitsizlikten bende bazen sadece okuyorum selam bile veremeden gitiğm oluyorben kaç gündür yazmadım ama hep takip ettim sizi, sizlerle birlikte sevindim üzüldüm, kk nın enleri yarışmasında aday olan arkadaşlarımızı da destekledim
bu arada bayadır gelmeyen arkadaşları ben de çok merak ediyorum, hayatımsınav, seaside, umut, scorpi, ne yapıyorlar acaba:44:
Afiyet olsun savaşımm. Aman sakın bişey kaldırma. Enişte halletsin o işleriKizlar merhabalar beb gekdim
Ancak yemek falan derken birde birkac gundr csnim kestane istiyordu ancak bu aksam yapabildim.
Makinaya camasir koydum aksamdanki legeni esime tasitayim diye
Hormonları sağlıkocağı yapmıyor tatlım.sadec tsh t3t4leri yapıyo.bize gerekenler devlet hastanesinde yapılıyo.Fatmacığım tsh testlerini sağlık ocağı yapıyor ama hrmonları yapmıyor diye duymuştum inş.yanılıyorumdur..
Kirazcığım hayatimsinav hariç geliyor arkadaşlar scorpi regl oldu umutun vakti var daha sesidede çalışmalara devam ardaa yazıyor cnm.
Elfidacığım saol bitanem
selam anne adayları kıyamettende yırttık
nasılsınız bakalım.ben çok kötüyüm kulaklarım kaşınıyor boğazım acıyor öksürüyorum.kızın da ateşi var oda öksürüyor .bakıma ihtiyacımız var
yarınki misafirleri atlatayımda yatıvericem vallahi.okuldada çocuklar öksürüp duruyor kızdım hepsine ya hafta sonu iyileşin yada p.tesi okula gelmeyin dedim hep bulaştırdılar birbirlerine banada tabi.rainbow pasta börek işi vardı cnm ondan takılamadım vallahi yoksa benim koca kızmaz karşılıklı pc de otururz bazen faceden bana msj bile atar.
rainbow abla benide eklermisin listene bundan sonra bu başlığında takipcisi olmak isterim
Pazar itibarıyle dualara katılıcam inşallah tatlımm
Selam verip kaçıyorlarr bir kaç güne toparlanamazsakbende kaçarım ona göreeeeeeeeeeeeee.Dualarada biraz daha gayret gösterelim arkadaşlar...
Alppin kuzum ben bu aralar yoğunum o yüzden gelsem de fazla kalamıyorum sohbete giremiyorum kususruma bakmayın.havalar da soğudu iyice işe git gel yemek ev işi derken yorgunluktan çöküyorum.e bide bu hafta çalışmalar başlıyo hiç gelemem heraldeeekim gel;miyorrr soyle abla sacindan cekip getiririmmmben bakiyorum kimsecikler yok nerdde bunlarr ozlemmmm yehan scorpiiii..daha saymadigim diger arkadslarrrrrrr...
Aynen cnmm rainbow hepimizin huzur kaynağıııseni sokakta görsem tanımam ,ismini dahi bilmiyorum ama bana huzur veriyorsun arkadaşım
Üzülme cnm hayırlı zamnda hayırlısıyla gelsin bebişinßhcg sonucum 1,38
Rochakcığımmm Savaş arkadaşımıza bak 23 ay boyunca bekledi meleğini ama o ısrarla gelmedi sonra ameliyat olması gerekiyordu hastaneye yatacağı gün test yaptırayım olurya dedi ve oldu maaşallahDiyeceğim o ki bitanemm vakti henüz gelmemiş demekki insan üüzlüyor üzülmez mi ama nolur umudumuzu çoğaltalım önümüzdeki ay için.Rabbim neylerrr neylerse güzel eyler..
Gelecek o bebişler bu göbeğe gelecek er yada geçç.Ve biz sabırla bekleyeceğizz değilmi cnm.Çok öpüyorum seniiiii
Kızlar nabersiniz bende soğan suyuna başladım kokusu çok fena burnumu kapatıp ictim.ozommmmm scorpi h.geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?