- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.541
çok keyifsizim kızlaar bu aralar niyeyseadet sivilcelerim de pırtladı yine
çok keyifsizim kızlaar bu aralar niyeyseadet sivilcelerim de pırtladı yine
Canım havalardanda kaynaklı olabilir canimizin sıkılmasi
Bende keyifsizim özooomm hayırlara çıksın inşallahhhh
Sen şimdi düşünme adet falan.bat nezamandı senin.bizim bi arkadaşın hamileyken sivilcesi pırtlamıştı yüzündee
Canım havalardanda kaynaklı olabilir canimizin sıkılmasi
Bence de cnm çok soğudu hava insanın enerjisini tüketiyo valla
Heveslenme kuzum insan üzülüyo sonra ama 1haftan kalmışş hiçç belli olmaz vakti zamanı geldiyse zaten gelecek bebişlerbat 28 aralık canım dur heveslendirme beni hiiiçç stresli değilim bu ay, geçen ay ve önceki ay ççok umutlanmıştım bu ay hiç takmıyom olmayack çünkü
Yok kız antalyada hava süper..ama geçen istanbulu gösteriyolardı, herkes saatlerce yolda kalmış iş çıkışı aklıma sen geldin hemen
Dün yolda kaldım ya canım hala eski neseme donemedim soğuk işledi bana soğuk bir gaci oldum hahahah
bat 28 aralık canım dur heveslendirme beni hiiiçç stresli değilim bu ay, geçen ay ve önceki ay ççok umutlanmıştım bu ay hiç takmıyom olmayack çünkü
Yok kız antalyada hava süper..ama geçen istanbulu gösteriyolardı, herkes saatlerce yolda kalmış iş çıkışı aklıma sen geldin hemen
Benide dusunurmus canım benim dün 8 saat mahsur kaldım bacım şükür kaza bela olmadan eve ulaştık.canikom eğlenceli bir şeyler bulmaliyiz komik arkadaşım benim
enerjim o kadar düşük ki mal mal etrafa bakıyorum nedense, hadi bul bişeler
Aç bir şarkı patlat dilberay tavuklari pisirmisemajdar müslüm dans bunlar bana enerji veriyor su muslumu izle pisman olmazsin ozom
şuan sadece ve sadece göksel'den yanlız kuş'u dinliyorum..bu ara favorim
OZOMMMMMM SANA KULUMUN SELAMI VAR. HANGI KULUM MU? ENDOPLAZMIK RETIKULUM
PUHAHAHA iğrenç bir espiri dahada var ıstersen
Ben yatiyorum canım ya öptüm
Pazar itibarıyle dualara katılıcam inşallah tatlımm
Aynen cnmm rainbow hepimizin huzur kaynağııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?