RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bende keyifsizim özooomm hayırlara çıksın inşallahhhh
Sen şimdi düşünme adet falan.bat nezamandı senin.bizim bi arkadaşın hamileyken sivilcesi pırtlamıştı yüzündee

bat 28 aralık canım dur heveslendirme beni hiiiçç stresli değilim bu ay, geçen ay ve önceki ay ççok umutlanmıştım bu ay hiç takmıyom olmayack çünkü
Canım havalardanda kaynaklı olabilir canimizin sıkılmasi

Yok kız antalyada hava süper..ama geçen istanbulu gösteriyolardı, herkes saatlerce yolda kalmış iş çıkışı aklıma sen geldin hemen

Heveslenme kuzum insan üzülüyo sonra ama 1haftan kalmışş hiçç belli olmaz vakti zamanı geldiyse zaten gelecek bebişler
Sorma anacım iki lokma kar yağdı millet mahfoldu.arkadaşım üsküdardan çengelköye 4 saatte gitti normali yarım saatlik yok
Dün yolda kaldım ya canım hala eski neseme donemedim soğuk işledi bana soğuk bir gaci oldum hahahah

Ayy ben çok şükür ki deniz yolu kullanıyorum cnm.ama o soğuk benim de heryerime işledi valla buzdolabı gibiyimm
Haftasonuna ısınmam lazım çook çalışcazz çokkk

Benide dusunurmus canım benim dün 8 saat mahsur kaldım bacım şükür kaza bela olmadan eve ulaştık.canikom eğlenceli bir şeyler bulmaliyiz komik arkadaşım benim

OZOMMMMMM SANA KULUMUN SELAMI VAR. HANGI KULUM MU? ENDOPLAZMIK RETIKULUM

PUHAHAHA iğrenç bir espiri dahada var ıstersen

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100

Toplam:445

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100

Toplam:460

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…