RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydınnnnnnnnhala uyuyormusunuz kızlarMutlu ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum hepinize

Ben henüz oy veremedim.şimdi telden denedim olmadı.en kısa zamanda benim oylarda sana ablacik
Oylarımı verdim Rainbow ablam inşallah en çok oy senin olur
Geçmiş olsun fatmaipek.büyükler neysede çoçukların hasta olması daha çok üzüyor insanı.İnşallah bir an önce iyileşrsiniz.

çok keyifsizim kızlaar bu aralar niyeyse adet sivilcelerim de pırtladı yine

Özlemcim keyifsizliğin havalardan kaynaklanıyor olabilir mi bana hep öyle olurda Ayrıca benimde aynı adet olacakmışım gibi sivilcelerim pırtlamıştı ona kafanı takma olur mu

günaydın kızlar
gün gece 04:55 ititbariyle adet olmuş bulunmaktayım bat 21 ocak
bu ay calışamadık daha doğrusu calışmadık iyi oldu sevndm ama yinede bi burukluk oldu ndnse allahım bu ay olmasın diye dua ediyodum neyse hayırlısı önümüzdeki ay ck calışcam belki catlatma iğnesi bile yaptırabilirim

her iste bir hayir vardir gümüsüm.zaten tasinma telasin var sonra eve yerlesme telasi.hamile olsan cok zorlanicaktin.simdi once evine yeresmenin ketfini cikar.onumuzdeki ay bebisin insallahhh..yeni evde yeni bebek calismalariii

her iste bir hayir vardir gümüsüm.zaten tasinma telasin var sonra eve yerlesme telasi.hamile olsan cok zorlanicaktin.simdi once evine yeresmenin ketfini cikar.onumuzdeki ay bebisin insallahhh..yeni evde yeni bebek calismalariii
öyle tabi zaten bikaç denemeden sonra korunmaya başlamıştık
ev telaşında cok zor olcaktı evi istediğim yerleştiremycektm bile
ayy yatak odamızıda simli lila yaptırdık cok romantik

cnm hangisini yapıyorsa yapsın geri kalanıda özelde yaptırırım artık.

Günaydınnn canımmm Çok güzel bir gün olsun inşAllah hepimiz için.Oy içinde çok teşekkür ederimmm

Canım benimmm belkide böylesi daha hayırlı cnm gönlünce evini barkını düzenle hatta keyfini çıkarrr bebekte gelecek inş.

evet ablacım artık çok özler oldum seni karşılaşamıyoruz bilmiyorum ablacım yaa keyif alamıyorum hiç bişeyden

Canım yaaa alıştık senin neşeli hallerine üzülüyorum ama böyleee...:44:

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150

Toplam:295

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

RainbowColors:1
WelFalt:100
muhat:20
fatmaipek:50

Toplam:310

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

canım zerbas için 50 de bana yazarmısın.okudum okadar.eğer fazlasını okursam haber veririm.

kayınpedere gideceğiz bu akşam nasipse müsait olurmuyum bilmiyoru.benim kayınvalidem yokta biz evlendikten 1 sene sonra kadın 45 yaşında biranda gittişimdi orada da kadın olmadığı için işler bana bakar.iş yapamam şuanda işte yemek falan ancak

ay ne kadar uzattım lafı yani bu akşam topiğe giremiyebilirm diyecektim

Koley gelsin Savascığım bence ne yapın edin evlendirin kayınbabanızı yazık adamcağızaa.Tabi istiyorsa kendisi ama neden istemesin ki erkek için yanlızlık zor olsa gerek

Arkadaşlar bugün gelemeyebilirim bir kaç aile ziyaretimiz var..Akşama gelmeye çalışacağım sevgilerr

Rimel84

RainbowColors:46
rochak:50
Muhat:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65

Toplam:250

Zerbas

RainbowColors:61
WelFalt:100
muhat:20
fatmaipek:50
savas5482:50

Toplam:200

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Ablacigim bende dışarıdayim bugun kendine dikkat et usutme öptüm cok

Selam şekercim, nasılsın???
Dün bir arkadaşım tez savunması vardı. Artık doktor oldu, Allahım darısı bana inşallah. O kadar mutluydu ki... Dün gece dışardaydık, uzun zamandır ilk defa akşam eğlenmeye çıktım arkadaşlarımla, bir iyi geldi anlatamam. Nasılsınız haber var mı topikten???
Alppin'in keyfi yerinde sanırım çok sevindim.

canım evlenri herhalde ama daha emekli olmadı 15 aya kadar emekli olacak inş.onan sonra olur gibi.çünkü öyle çok iyi bir geliri yok ee malum 2.hatunlarda züğürtlere gelmiyor.
bird evde bekar kaynım var ama emekli olsa beklemez onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…