- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.561
Oylarımı verdim Rainbow ablam inşallah en çok oy senin olurBen henüz oy veremedim.şimdi telden denedim olmadı.en kısa zamanda benim oylarda sana ablacik
Geçmiş olsun fatmaipek.büyükler neysede çoçukların hasta olması daha çok üzüyor insanı.İnşallah bir an önce iyileşrsiniz.selam anne adayları kıyamettende yırttık
nasılsınız bakalım.ben çok kötüyüm kulaklarım kaşınıyor boğazım acıyor öksürüyorum.kızın da ateşi var oda öksürüyor .bakıma ihtiyacımız var
yarınki misafirleri atlatayımda yatıvericem vallahi.okuldada çocuklar öksürüp duruyor kızdım hepsine ya hafta sonu iyileşin yada p.tesi okula gelmeyin dedim hep bulaştırdılar birbirlerine banada tabi.rainbow pasta börek işi vardı cnm ondan takılamadım vallahi yoksa benim koca kızmaz karşılıklı pc de otururz bazen faceden bana msj bile atar.
çok keyifsizim kızlaar bu aralar niyeyseadet sivilcelerim de pırtladı yine
günaydın kızlar
gün gece 04:55 ititbariyle adet olmuş bulunmaktayım bat 21 ocak
bu ay calışamadık daha doğrusu calışmadık iyi oldu sevndm ama yinede bi burukluk oldu ndnse allahım bu ay olmasın diye dua ediyodum neyse hayırlısı önümüzdeki ay ck calışcam belki catlatma iğnesi bile yaptırabilirim
öyle tabi zaten bikaç denemeden sonra korunmaya başlamıştıkher iste bir hayir vardir gümüsüm.zaten tasinma telasin var sonra eve yerlesme telasi.hamile olsan cok zorlanicaktin.simdi once evine yeresmenin ketfini cikar.onumuzdeki ay bebisin insallahhh..yeni evde yeni bebek calismalariii
özlemciğimm bu akşam sen geldin benim çıkmam gerekti karşılaşamadık cnm neden keyfin yok bakemmm
Fatmacığım tsh testlerini sağlık ocağı yapıyor ama hrmonları yapmıyor diye duymuştum inş.yanılıyorumdur..
Kirazcığım hayatimsinav hariç geliyor arkadaşlar scorpi regl oldu umutun vakti var daha sesidede çalışmalara devam ardaa yazıyor cnm.
Elfidacığım saol bitanem
Günaydınnnnnnnnhala uyuyormusunuz kızlar Mutlu ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum hepinize
Oylarımı verdim Rainbow ablam inşallah en çok oy senin olur
Geçmiş olsun fatmaipek.büyükler neysede çoçukların hasta olması daha çok üzüyor insanı.İnşallah bir an önce iyileşrsiniz.
Özlemcim keyifsizliğin havalardan kaynaklanıyor olabilir mi bana hep öyle olurdaAyrıca benimde aynı adet olacakmışım gibi sivilcelerim pırtlamıştı ona kafanı takma olur mu
günaydın kızlar
gün gece 04:55 ititbariyle adet olmuş bulunmaktayım bat 21 ocak
bu ay calışamadık daha doğrusu calışmadık iyi oldu sevndm ama yinede bi burukluk oldu ndnse allahım bu ay olmasın diye dua ediyodum neyse hayırlısı önümüzdeki ay ck calışcam belki catlatma iğnesi bile yaptırabilirim
evet ablacım artık çok özler oldum seni karşılaşamıyoruzbilmiyorum ablacım yaa keyif alamıyorum hiç bişeyden
herkese merhaba. sıradaki arkadaşlara 300 tane ayetel kürsi okuyorum eklerseniz sevinirim
Rimel84
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
Toplam:295
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Zerbas
Asbelove:100
RainbowColors:1
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
Toplam:310
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Koley gelsin Savascığım bence ne yapın edin evlendirin kayınbabanızı yazık adamcağızaa.Tabi istiyorsa kendisi ama neden istemesin ki erkek için yanlızlık zor olsa gerek
Arkadaşlar bugün gelemeyebilirim bir kaç aile ziyaretimiz var..Akşama gelmeye çalışacağım sevgilerr
Feryalcimmmm hoşgeldin fıstığımmmm
Koley gelsin Savascığım bence ne yapın edin evlendirin kayınbabanızı yazık adamcağızaa.Tabi istiyorsa kendisi ama neden istemesin ki erkek için yanlızlık zor olsa gerek
Arkadaşlar bugün gelemeyebilirim bir kaç aile ziyaretimiz var..Akşama gelmeye çalışacağım sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?