RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

slm cnm
Canım benim darısı sana olsun bölüm ne cnm.Yeni hamile haberi yok cnm ama bekliyoruz heyecanlaa

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:46
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150

Toplam:230

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:61
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
savas5482:50

Toplam:180

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

rainbow ablam nasılsın umarım herşey yolundadır kızlar sizin için..
lex doktora mı yapıyosn sen..inş arkadaşın gibi sende tezini verip kurtulursn..ben ylisans yapıyrm mayıs tez verecm inş..
2013 temmuzuna kadar ikizler burcu en şanslı burçmuş..bir bebek tez doktoraya kayıt istiyorm 2013ten..allahım duy sesimi..

İnşallah canım nasıl sitiyorsan öyle olur.Doktorada şimdiden Allah kolaylık versin diyeyim... ömrüm tükendi :)

İnşallah canım nasıl sitiyorsan öyle olur.Doktorada şimdiden Allah kolaylık versin diyeyim... ömrüm tükendi :)

saolasın cnm..seninde herşey istediğin gibi gönlünce olur inş..evt haklısın eşimde doktora yapıyo biteck inş haziran gibi..onunda ömrü tükendi valla tırlatmak üzere..

cnm bir şey sorcm bu ay regl olursm doktora gitmeyi düşünüyorm 6 ayımz biteck bebk çalışmalarında...dr nezamn gidiiyo eşimle gitmeyi düşünüyrz kontrol için...yumurtalık takibi yaptırsam mı bilemiyrm

çok kararsızım..beklesem mi biraz daha..

lexim yumoş kankam..batlarımız aynı gün..ne alemdesin? ben de adet sivilceleri pırtlamaya başladı yine adet belirtilerim arasında göğüs ağrısı olurdu, o başlamadı ama... hoş ben de şimdilik tık yok, belirti yok ama umudum da yok...afedersin ama bişe sorcam çalışmalar deva ediyor mu, ben bıraktım açıkçası

zerbascığım senden ilk etapta hormon tahilili isteyeceği için adetin 3. günü git bence...hem git-gel yapmamış olursun

zerbascığım senden ilk etapta hormon tahilili isteyeceği için adetin 3. günü git bence...hem git-gel yapmamış olursun

anladım cnm saoalsın...benim hiç bilgim yok doğru dürüst hiç gitmedm doktora çünkü..
ya şu adet sivilcilerine nasıl kıl oluyorum anlatamam benimkiler de çıktı maalesef...tahminime göre benimde 28 aralık günüm 26 dedim ama ovulasyn testi kullandığmdn hesaplayabiliyrm günlerimi...sivilce bende çıktı mı kırmızıları bekle demek hiç keyfim yok bundan dolayı...

aynen yaa gösterdiler kendilerini..çok iğrenç yavv bi de benim yüzüm beyaz, bir tane ya da 2 tane sivilce pırtlıyor kıpkırmızı, bi de öyle enteresan yerlerde çıkıyo ki, dudak üstümde ben gibi, çenemde tam ortada ya da iki kaşımın arasında, canımı da yakıyo

hiç sorma cnm ya bende de senin gibi bende beyaz tenliyim aynı yani..hiç keyfim yok valla eşimide evdn gönderdim kafamı dinliyorum
balık almaya gitti bize akşam ziyafet yapackmış bana...keyfim yerine gelsn diye..öle cnm işte.(

Tatlım kaç yaşındasın? Bence 30'u geçmediysen biraz daha bekle. Her ikiniz de tez yazıyorsunuz, stres vardır kesin.

Öziş bence selam canım bence ben bu ay tırt

merhaba kızlar
nasılsınız
öziş bende 21. günü çalışmayı bıraktım

ben kendimde hiç bir belirti aramıyorum
:18::18::18:o yüzden belirti falan yok size tavsiyem sizde öyle yapın

slm kızlar...herkes gezmelerde heralde.bende misafirlerimi yolladım evi toparladım.kızı uyuttum .şimdide burdayım.hastaneden aradılar p.tesi dr. izinliymiş offf ya bu ayda kaldı benim tedavi.son anda ben kimden bulayım randevu her önüme gelenede açamamki yahu....

Amin canım..sen neler yapiyosun? Epeydir gormedim seni

canım yeni gördüm mesajını benim çocuğun performans ödeveri vardı onlarla uğraştık
2013 e hamiş giremiyeceğim için moralim bozulmuştu, topiğe girmeme kararı almıştım kendimce ama sizleri görmeden yapamadım,

Canım ya bozma moralini.en azindan bir tane çocuğun var birde böyle düşün 2.yide Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir.umudumuzu kaybetmek yok tamam mı?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…