- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.581
Selam şekercim, nasılsın???
Dün bir arkadaşım tez savunması vardı. Artık doktor oldu, Allahım darısı bana inşallah. O kadar mutluydu ki...Dün gece dışardaydık, uzun zamandır ilk defa akşam eğlenmeye çıktım arkadaşlarımla, bir iyi geldi anlatamam. Nasılsınız haber var mı topikten???
Alppin'in keyfi yerinde sanırım çok sevindim.
canım evlenri herhalde ama daha emekli olmadı 15 aya kadar emekli olacak inş.onan sonra olur gibi.çünkü öyle çok iyi bir geliri yok ee malum 2.hatunlarda züğürtlere gelmiyor.
bird evde bekar kaynım var ama emekli olsa beklemez onu
rainbow ablam nasılsın umarım herşey yolundadır kızlar sizin için..
lex doktora mı yapıyosn sen..inş arkadaşın gibi sende tezini verip kurtulursn..ben ylisans yapıyrm mayıs tez verecm inş..
2013 temmuzuna kadar ikizler burcu en şanslı burçmuş..bir bebek tez doktoraya kayıt istiyorm 2013ten..allahım duy sesimi..
İnşallah canım nasıl sitiyorsan öyle olur.Doktorada şimdiden Allah kolaylık versin diyeyim... ömrüm tükendi :)
zerbascığım senden ilk etapta hormon tahilili isteyeceği için adetin 3. günü git bence...hem git-gel yapmamış olursun
anladım cnm saoalsın...benim hiç bilgim yok doğru dürüst hiç gitmedm doktora çünkü..
ya şu adet sivilcilerine nasıl kıl oluyorum anlatamam benimkiler de çıktı maalesef...tahminime göre benimde 28 aralık günüm 26 dedim ama ovulasyn testi kullandığmdn hesaplayabiliyrm günlerimi...sivilce bende çıktı mı kırmızıları bekle demek hiç keyfim yok bundan dolayı...
aynen yaa gösterdiler kendilerini..çok iğrenç yavv bi de benim yüzüm beyaz, bir tane ya da 2 tane sivilce pırtlıyor kıpkırmızı, bi de öyle enteresan yerlerde çıkıyo ki, dudak üstümde ben gibi, çenemde tam ortada ya da iki kaşımın arasında, canımı da yakıyo
saolasın cnm..seninde herşey istediğin gibi gönlünce olur inş..evt haklısın eşimde doktora yapıyo biteck inş haziran gibi..onunda ömrü tükendi valla tırlatmak üzere..
cnm bir şey sorcm bu ay regl olursm doktora gitmeyi düşünüyorm 6 ayımz biteck bebk çalışmalarında...dr nezamn gidiiyo eşimle gitmeyi düşünüyrz kontrol için...yumurtalık takibi yaptırsam mı bilemiyrm
çok kararsızım..beklesem mi biraz daha..
lexim yumoş kankam..batlarımız aynı gün..ne alemdesin? ben de adet sivilceleri pırtlamaya başladıyine adet belirtilerim arasında göğüs ağrısı olurdu, o başlamadı ama... hoş ben de şimdilik tık yok, belirti yok ama umudum da yok...afedersin ama bişe sorcam çalışmalar deva ediyor mu, ben bıraktım açıkçası
lexim yumoş kankam..batlarımız aynı gün..ne alemdesin? ben de adet sivilceleri pırtlamaya başladıyine adet belirtilerim arasında göğüs ağrısı olurdu, o başlamadı ama... hoş ben de şimdilik tık yok, belirti yok ama umudum da yok...afedersin ama bişe sorcam çalışmalar deva ediyor mu, ben bıraktım açıkçası
Amin canım..sen neler yapiyosun? Epeydir gormedim seni
canım yeni gördüm mesajınıbenim çocuğun performans ödeveri vardı onlarla uğraştık
2013 e hamiş giremiyeceğim için moralim bozulmuştu, topiğe girmeme kararı almıştım kendimce ama sizleri görmeden yapamadım,
Saol cnm yaaa neden fırsat vermiyorlarki sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?