- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.621
Kocisin istekleri ile uğraşıyordum canım :)onu getir,bunu getir..sırtım ağrıdı masaj yap:))
kolay gelsin diyeyim, ama kocişine söyle seni fazla yormasın,hatta o sana yardım etsin
Neden olduğunu bilmiyorum ama hep bi kaçma kovalamaca durumundayım rüyalarımda. Sürekli biri peşimde ve ben de sürekli kaçıyorum ondan. Beni öldürecekmiş güya. Ama her halükarda en sonunda kan görüyorum ve kan görünce rüya bozulur derler öyle uyanıyorum. Bende daha önce yoktu, son 3 gecedir var bende. Boynumda cevşenim vardı, onu çıkardım ondan sonra olmaya başladı böle şeyler..
kızlar nasılsınız?
pek takip edemiyorum son zamanlarda ama hep aklımdasınız inanın.hep dua ediyorum sizin için.
öpüyorum cümleten.
yapıyor sağolsun da biraz zorlamayla.geçen iki iş yaptı beyimiz bana diyor ki ,sen öteki çoçuğu da hemen istersin rahata alıştın
sen de ona de ki, bebeği bedava buldun önemsemiyorsun, millet çocuk için dört dönüyor, her şeyi göze alıyor sen azıcık işe bile eriniyorsun
iyi akşamlar kızlar...reann geldiysen 2 satır yaz cnm herkes merakta
iyi akşamlar hoşgeldin.kızın nasıl sen nasıl oldun?
tamam canım söylicemsen napıyosun kapmışsın bilgisayarı
ilacın etkisiyle şükür ayaklandım kızımında ateşi çıkıyor sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.şimdi uyuyor kuzucum.
geçmiş olsun eşine.ya sorma eşim üşütmüş hasta:2: hemen yattı, bilgisayar bana kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?