RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Neden olduğunu bilmiyorum ama hep bi kaçma kovalamaca durumundayım rüyalarımda. Sürekli biri peşimde ve ben de sürekli kaçıyorum ondan. Beni öldürecekmiş güya. Ama her halükarda en sonunda kan görüyorum ve kan görünce rüya bozulur derler öyle uyanıyorum. Bende daha önce yoktu, son 3 gecedir var bende. Boynumda cevşenim vardı, onu çıkardım ondan sonra olmaya başladı böle şeyler..

cevşenini tekrar tak bakalım rüya görmeye devam edecek misin?bende sürekli vucudumun bir yerlerinden kan aktığını görüyorum.psikolojikte olabilir benimki cunku ben sürekli düşünüyorum acaba kanamam olur mu diye

yapıyor sağolsun da biraz zorlamayla.geçen iki iş yaptı beyimiz bana diyor ki ,sen öteki çoçuğu da hemen istersin rahata alıştın

sen de ona de ki, bebeği bedava buldun önemsemiyorsun, millet çocuk için dört dönüyor, her şeyi göze alıyor sen azıcık işe bile eriniyorsun

Oyyyyy reanım gelmiş hoşgelmişş

Kızzz nerelerdesin seennnn yok demi kötü bi durum ?

Çok merak ettik seniiiii...:18::18:

bi sorun yok kızlar çok şükür ama dönem biraz zor geçiyor benim için.kolumu kaldırıcak halim yok.çok zorlanıyorum.şimdiden böyleyse devamında ne olucak hiç bilmiyorum.

kızlar hepinize yakşamlar nasılsınız reann gelmiş hoşgelmiş bizi merakta bıraktı ama
gece gezme modasına bizde katıldık
az önce eve girdik eltimlere gitmiştik
kızlar dün gece eşim rüyasında hamilelik testi görmüş
:44::44::44:ben yapıyor muşum
birinci çizgiyi tam görmüş
diğerini ise silik içim bir tuhaf oldu yine rüyalar tersine çıkar ya ondan
eeee sizden ne haber
benden haberler bu kadar Rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
rainbow ablamdan öğrendiğim duam
eşim başımda şu anda ben çıkıyorum görüşmek üzere

kızlar ilk sayfadaki listeye bakın arada kimi arkadaşların bat tarihleri yok sıra karışmış.rainbowcuma bilgilerinizi tam verin bacılar...sıradan takip ediyorduk ne güzel.
bende bu akşam çörek otu karışımına başladım.anlız anlamadığım günde 1 yk mı yoksa sabah 1 akşam 1 yk mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…