- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.601
hoşgeldin ablacımbiz de birazdan gezmeye gidecez, gece gezmesi komşumuzun eşi anca 11-12 gibi çıkıyo işten, illa gelin okey oynayalım yarın tatil ne de olsa dediler..kıramadık çok tatlı insanlar, kocişim şuan şekerleme yapıyo, uyanırsa gideriz
Hoşbuldum canım
Tatlı insanlarn tatlı arkadaşları olacak tabiNe güzelll eşini uyandır barii:)) Keyfinde iyi bakıyorum maaşAllah
elfidaa, yehaan, kızlaar nasılsınız ne yapıyorsunuz
canım ablam hiç keyfim yok valla, acaip bi durumdayım tadım tuzum yok, havalr kötü evimden nefret ediyorum
Bende iyiyim cnm saol.Bu ara moda gece gezmeleri sanırım
Ohh maaşAllah anne yemeği ne tatlıdır afyet olsun yarasın sanada kuzunada.Bu ara durgun ama Ocak ayına bombalar gelecek inşAllah.
Reanı çok merak ediyorum bir aksilik yoktur inşAllah
biz de gece gezmsindeyiz tatlim.kankalarda kalicaz bu gece.sizinle olamiycam.
bu arada bende reani cok merak ediyorum.ne oldu ki acaba..insallah hersey yolundadir
elfidaa, yehaan, kızlaar nasılsınız ne yapıyorsunuz
Evet ablacım anne yemeği bir başka gerçekten. Annemin de eli çok lezzetlidir, yemek konusunda üstüne tanımam. Somon balığı yaptı bana, yemem lazımmış. Yarıyo ablacım merak etme..
reann epeydir yok, bende 1-2 kez sormuştum. İnşallah kötü bir durum yoktur.
Ben bu aralar çok saçma sapan rüyalar görüyorum ablacım ya.. Sürekli peşimde birileri, koşuyorum koşuyorum, beni öldürmeye çalışıyolar falan, mücadele ediyorum yani. Anneme söyledim hamilelikte olur öyle falan dedi. Sen bu konu hakkında bişe biliyor musun ? Son 3 gecedir peşpeşe hep aynı tarz rüyalar görüyorum, saçma sapan şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?