RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:46
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150

Toplam:230

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Zerbas

RainbowColors:61
WelFalt:100
muhat:20
fatmaipek:50
savas5482:50

Toplam:180

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Merhaba arkadaşlar zerbas,lex Alah kolaylık versin size MaaAşallah topiğimizinde eğitim seviyesi pek bir yüksek

Kirazcığım sensiz oluru hiç buralarrr 2013 başında gelsin kuzular nolcakkki önümüzde vakit çokkkk

Fatmcığım güldürdün beni heeee

hoşgeldin ablacım biz de birazdan gezmeye gidecez, gece gezmesi komşumuzun eşi anca 11-12 gibi çıkıyo işten, illa gelin okey oynayalım yarın tatil ne de olsa dediler..kıramadık çok tatlı insanlar, kocişim şuan şekerleme yapıyo, uyanırsa gideriz

Hoşbuldum canım
Tatlı insanlarn tatlı arkadaşları olacak tabiNe güzelll eşini uyandır barii:)) Keyfinde iyi bakıyorum maaşAllah

Ablacım iyiyim sağol sen nasılsın ? Ben 2 gündür giremedim, şu progestan beni bitiriyor. Kafamı kaldıramıyorum. Akşam da kuzenime gittik gecenin 11 inde kahve içmeye.. Bugün annem geldi, yemek yaptı bana sağolsun. Ancak fırsat bulabildim. Geçmişi okudum ama hala bir hamile haberi yok..

Bende iyiyim cnm saol.Bu ara moda gece gezmeleri sanırım

Ohh maaşAllah anne yemeği ne tatlıdır afyet olsun yarasın sanada kuzunada.Bu ara durgun ama Ocak ayına bombalar gelecek inşAllah.

Reanı çok merak ediyorum bir aksilik yoktur inşAllah

Evet ablacım anne yemeği bir başka gerçekten. Annemin de eli çok lezzetlidir, yemek konusunda üstüne tanımam. Somon balığı yaptı bana, yemem lazımmış. Yarıyo ablacım merak etme..

reann epeydir yok, bende 1-2 kez sormuştum. İnşallah kötü bir durum yoktur.

Ben bu aralar çok saçma sapan rüyalar görüyorum ablacım ya.. Sürekli peşimde birileri, koşuyorum koşuyorum, beni öldürmeye çalışıyolar falan, mücadele ediyorum yani. Anneme söyledim hamilelikte olur öyle falan dedi. Sen bu konu hakkında bişe biliyor musun ? Son 3 gecedir peşpeşe hep aynı tarz rüyalar görüyorum, saçma sapan şeyler...

Ellerine sağlık anneciğininnn.
Canım evet hamilelikte görünüyor bunlar kendimden örnek verirdim ama etkisinde kalırsın veremeyeceğim şu kadarını söyleyeyim cnm mutlaka 7 Ayetel Kürsi oku.Kötü rüya görüp uyandığında hemen sol yanına 3 kez tükür ve Şeytanın şerrinden sana sığınyorum Ya RAB de cnm.Peygamber efendimizin sünneti cnm bu...

Rimel84

RainbowColors:66
rochak:50
Muhat:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65

Toplam:210

Zerbas

RainbowColors:61
WelFalt:100
muhat:20
fatmaipek:50
savas5482:50

Toplam:180

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

biz de gece gezmsindeyiz tatlim.kankalarda kalicaz bu gece.sizinle olamiycam.
bu arada bende reani cok merak ediyorum.ne oldu ki acaba..insallah hersey yolundadir

Bende nerdeyse hergece karışık,bazende kötü ruyalar görüyorum yehan.bir arkadaşımda hamileliği boyunca hep rüya gördüğünü söylemişti.hamilelikte olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…