RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rimel84

Asbelove:100
RainbowColors:76
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
lex:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
reann:200

Toplam:1001

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Zerbas

Asbelove:100
RainbowColors:61
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
savas5482:50

Toplam:1021

Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin

Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.

Muhat

Toplam:801

esenglvedat

Kalan:801

Kardelen03

Toplam:701

Iyi geceler kizlar.reann Allah güç kuvvet sağlık versin sana ve bebislerine canım.

Rainbow ablam nasılsın

Ya ben hayatım sınavı çok özledim keşke gelse 10 paragraf yorum yapsa gel artık gellll nolur

İyi geceler arkadaşlarrr

Gamyoncum öperim seni Rabbim kabul etsin dualarımızı eşinin duası hayra çıksın inşAllah.

Reanncım iyi olmana çokkkkkkkkkk ama çok sevindik cnm maaşAllah.Topikce çok merak ettik seni arada yaz lütfen merakta bırakma.Rabbim seni ve kuzularını korusun inşAllah dualarında hepimizi unutma cnm lütfennnnnnnn

Fatma'ya katılıyorum arkadaşlar tabloda günler eksik.Lütfen eksik bilgileri olan arkadaşlar bana yazdırsın:))

biz de yeni geldik eve okey oynadık arkaaaaaşlarla...reaaannnnn seni çok merak ettik çok şükür iyisin

ablacığım ışığın açık buraalrdasın uyanıksın, sahur mu yapcan allah kabul etsin, oğluşun gözü noldu

neyse kızlar gözüm açılmıyo yatayım ben,ama yarın kocişko nöbetçi buralrda olurum öperim çok çok......

hepinizi çok seviyorum bacılarım, gönül dostlarım benim

Son düzenleme:
Keyifli vakit geçirdiğine sevindim cnm.Saol bitanem oğlumun gözü iyice azaldı ama henüz tam geçmedi,geçecek inşAllah.

Evet canım sahur yapacağım Rabbim kabul eder inşAllah.

Çok öpüyorum tatlı yarın buralarda olda eski sohbetlerimizi yapabilelimm

Son düzenleme:
Tatlım kaç yaşındasın? Bence 30'u geçmediysen biraz daha bekle. Her ikiniz de tez yazıyorsunuz, stres vardır kesin.

cnm 28 yaşındaym..bende pek yok ama eşim daha çok çalışıyor malum doktora sonuçta ylisans gibi değil daha zor...

inş cnm sadece strestn olsun başka bir sorun olmasın...yüce mevla duyar inş bizim gibi ilk bebeklerini isteyenleri....amin...

çok teşekkür ediyorum okuyan okuyamayan herkese..çok saolun kızlar...
bugün 10.günüm oruç tutuyorm..sabah kalktım ezanın okunmasını bekliyrm sabahı kılıp yatacm..hepinize dua edecm..saolun...

okuyan,okutan,okumak isteyip okuyamayan tüümmm arkadaslardan ALLAHIM razı olsun.. çok saolun kızlar..

bende buu arkadaslara 20 şerden 60 tane okucam ablacım kaydet... rean gelmiş hoş gelmiş.. inşallah agırlıgı bıraz hafıflerde aramıza döner daha sık.. ikiz olunca 2 ile çarpın herseyi derler, ondan sanırım..

Allahım hem dualarımızı hem oruçlarımızı kabul eder inşAllah.Benimde bugün 6.günüm şükürler olsun regl olana kadar tutmak istiyorum bakalım.

ben geldiiiimmmm.. bugün kociş işe gittiii.. artık gün içinde bool bol gelirimmm...
Hoşgeldin cnm benim .Sık sık gel lütfen,bende bugün buradayım

okuyan,okutan,okumak isteyip okuyamayan tüümmm arkadaslardan ALLAHIM razı olsun.. çok saolun kızlar..

Allahım kabul etsin inşAllah ne güzel bir dua olmuş öylee

Gamyoncum canımm günaydınnnnn

Tüm dostlara günaydınnn,ben gelip giden arada yoklayan o hastalığa nihayet yakalanmış bulunuyorum.Boğazlarım berbat hapşırırken bile kazınıyor sanki.Ama yatağa bağlamadı bağlamazda inşAllah ayakta geçiriyorum.Eşimde hastalandı oğlanında burnu akıyor ailecek şifayı kaptıkk

Muhat

rimel84:20

RainbowColors:1

Toplam:780

esenglvedat

Kalan:780

Kardelen03

Toplam:680

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…