- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.641
hasta olmadım henüzama 2 gün daha bekleyeceğim.
Tatlım kaç yaşındasın? Bence 30'u geçmediysen biraz daha bekle. Her ikiniz de tez yazıyorsunuz, stres vardır kesin.
Zerbas
Asbelove:100
RainbowColors:61
nese77:50
WelFalt:100
muhat:20
lex:20
fatmaipek:50
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
savas5482:50
reann:200
Toplam:1021
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
şişşşşşşşşşttttttttttttttttt haydin halayaaaa..Gidenler dönün bakimmmmmmmmmmmmm
Rimel84
Asbelove:100
RainbowColors:76
nese77:50
rochak:50
Muhat:20
Fatmaipek:50
Savas5482:65
kabilarda:50
elfida:50
oz_lem:100
alminna:150
Toplam:1001
Rabbim peygamber efendimiz s.a.v sahabiler eyviyalar sebiler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inşAllah.Amin
Peygamber efendimiz(s.a.v.), "Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin" buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" buyurdu.
Muhat
Toplam:801
esenglvedat
Kalan:801
Kardelen03
WelFalt:100
Toplam:701
Allahım hem dualarımızı hem oruçlarımızı kabul eder inşAllah.Benimde bugün 6.günüm şükürler olsun regl olana kadar tutmak istiyorum bakalım.cnm 28 yaşındaym..bende pek yok ama eşim daha çok çalışıyor malum doktora sonuçta ylisans gibi değil daha zor...
inş cnm sadece strestn olsun başka bir sorun olmasın...yüce mevla duyar inş bizim gibi ilk bebeklerini isteyenleri....amin...
çok teşekkür ediyorum okuyan okuyamayan herkese..çok saolun kızlar...
bugün 10.günüm oruç tutuyorm..sabah kalktım ezanın okunmasını bekliyrm sabahı kılıp yatacm..hepinize dua edecm..saolun...
Hoşgeldin cnm benim .Sık sık gel lütfen,bende bugün buradayımben geldiiiimmmm.. bugün kociş işe gittiii.. artık gün içinde bool bol gelirimmm...
okuyan,okutan,okumak isteyip okuyamayan tüümmm arkadaslardan ALLAHIM razı olsun.. çok saolun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?