RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

geçmiş olsun cnm bizim evdede herkes hasta eşim atlattı neyseki ama kızın ateşi hala yükseliyor öksürüyor gögsüne viks sürüyorum bal-zancefil yediriyorum.benimde resmen ciğerlerim ağrıyor ama yıkılmadım ayaktayım neyseki yemeklerimi yaptım gücümü toplayıp bide ütüleri bitirsem iyi olacak.yarın dr.a gitmişken ilaçda isteyeceğim evde ilaç bile yok

geçmiş olsun fatmaipek ve rainbowmmm.. inşallah hemmencik geçerde musmutlu koçar yawrularınız.. fatmaipek bende bu sene hastalığı da öksürüğü de taze zencefil-bal karısımısyla artııı sarımsak ve sirkeli suyla atlattım..

kociş işe gitti bugunn,onların kış ayları yogun oluo dönüşümlü pazarlarıda çalışıolar..bende evde temislik yapıorummm..sonra ötü sonra bıcı bıcı sonra yemekkk.. her arada burdayım bugun o yusden , zaten sızlerıde cokk osledım..

yağmurlu bir antalya gününden merhaba

ben az önce uyandım, evim leşşşş gibi ama hava o kadar soğukki kalkıp bişe yapamıyorum

ablacım fatmaipekcim çok geçmiş olsun

Sizede çok geçmiş olsun Fatma'cığım tam hastalalık havası bişey değil oğlum ilaç içmez burnuna sprey sıkmaya çalıştım gece hem eşimle hem oğlumla savaştım.Neymiş zorla sıkılırmıymış ee bende hoşnut değilim bu durumdan ama mecburum nefes alamıyor

Rimelcim saol cnm kolay gelsin.

Özlemciğim gece kuşum evet hava soğuk ama naparsın gülüm başkası gelipte yapmayaca ucundan ucundan başla.Ben sadece yatak odamı bitirdim.Mutfak banyo var sırada

3lü aradım bulamadım anca bunu buldum :44:Bakarsın dua kapısı açık ve kabul oluyormuş..Rabbim hayırlısı neyse onu nasib etsin hepimize inşAllah.Hayırlı sağlıklı evlatlarrrr.Amin

Son düzenleme:

ben az önce uyandım, evim leşşşş gibi ama hava o kadar soğukki kalkıp bişe yapamıyorum

Rimelcim saol cnm kolay gelsin.

Özlemciğim gece kuşum evet hava soğuk ama naparsın gülüm başkası gelipte yapmayaca ucundan ucundan başla.Ben sadece yatak odamı bitirdim.Mutfak banyo var sırada
bu konuda benden dertl olamazsınız bu ev göçüyo zaten heryerde koliler var evi temzilemiyorum yalandan bi süpürge tuttum
diğer evi hiç söylemiyorum dünya kadar iş var dün kaynoşle eltime dedim gelmem derseniz kadın tutcam diye geliriz dediler

kızlar merhaba nasılsınz nasıl gıdıyor...kızlar bu ay ki durumu anlatayım 9 aralıkta adet oldum 9 gunden ıtıbaren ılıskı basladı 11.,12,13 14 15 gunlerde ılıskı basladı.. bugun 15 gunm artık ılıskı yı gun asırı mı yapmak gerekıyor...ne zaman a kadar ılıskıye devam etmelıyz..

ablacimm gecmis olsunnn..acil sifalar dilerim...kendine dikkat et bizim sana ihtiyacmiz var..aavatarinnn cok guzelll...allahim sana bu tablonun gercegini yasatmasi dilegiylee.

eeeeeeeeeeeee hatunlar sizler nasilsinizzzzzz bakalimmmm

ablacimm gecmis olsunnn..acil sifalar dilerim...kendine dikkat et bizim sana ihtiyacmiz var..aavatarinnn cok guzelll...allahim sana bu tablonun gercegini yasatmasi dilegiylee.

eeeeeeeeeeeee hatunlar sizler nasilsinizzzzzz bakalimmmm
pazar pazar evde oturuyorum
hava berbat adet olmaktan nefret ediyorum
ev taşıycaz şu 1 haftayı atlamak istyorum bu gece uyusam ertesi hafta ptesiye uyansam olmazmı:18::18:

Gumuscuğum bunlar tatlı telaşlar cnm geçecek nasılsa hepsi sonra mis gibi yeni evinde huzurlu sağlıklı mutlu günlerin olacak inşAllah.Birde yavrun gelecek oh misssss

Geçmiş olsun dileklerine çk teşekkürler hapşıra hapşıra yazıyorum mesajları:2::2:

Ayybikeciğim cnm yumurtlamadan kesin emin olmadığımız için eve gidene kadar gün aşırı devam cnm.İnşAllah bu ay gelir meleğinnnn

doğru diyosunda zaman gecmiyo beklemek daha cok yoruyo şafak 3

günaydın ablam
çok çok geçmiş olsun hepinize Rabbim acil şifalar versin inşallah

sizede çok geçmiş olsun fatma ipekcim
dikkat edin kendinize

bende aynı senin gibiyim özlemim

Cetvelimi avatarımı değiştirdim nasıl olmuş

avatara bayıldım yine her an çalabilirim çok güzel ya inşallah bizimde böyle olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…