- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #13.661
Gamyoncum canımmgünaydınnnnn
Tüm dostlara günaydınnn,ben gelip giden arada yoklayan o hastalığa nihayet yakalanmış bulunuyorum.Boğazlarım berbat hapşırırken bile kazınıyor sanki.Ama yatağa bağlamadı bağlamazda inşAllah ayakta geçiriyorum.Eşimde hastalandı oğlanında burnu akıyor ailecek şifayı kaptıkk
geçmiş olsun cnm bizim evdede herkes hasta eşim atlattı neyseki ama kızın ateşi hala yükseliyor öksürüyor gögsüne viks sürüyorum bal-zancefil yediriyorum.benimde resmen ciğerlerim ağrıyor ama yıkılmadım ayaktayım neyseki yemeklerimi yaptım gücümü toplayıp bide ütüleri bitirsem iyi olacak.yarın dr.a gitmişken ilaçda isteyeceğim evde ilaç bile yok
çok güzelde 4 cocuk üstelik sonuncusu ikiz korkuttu valla avatar beniCetvelimi avatarımı değiştirdim nasıl olmuş
Cetvelimi avatarımı değiştirdim nasıl olmuş
bence harika olmus rainbowcummm.. bayıldım.. ALLAHIM inşaalah sana nasip eder böyle bi tabloyu en hayırlı en yakın zamanda
yağmurlu bir antalya gününden merhaba
ben az önce uyandım, evim leşşşş gibi ama hava o kadar soğukki kalkıp bişe yapamıyorum
ablacım fatmaipekcim çok geçmiş olsun
bu konuda benden dertl olamazsınız bu ev göçüyo zaten heryerde koliler var evi temzilemiyorum yalandan bi süpürge tuttumRimelcim saol cnm kolay gelsin.
Özlemciğim gece kuşumevet hava soğuk ama naparsın gülüm başkası gelipte yapmayaca ucundan ucundan başla.Ben sadece yatak odamı bitirdim.Mutfak banyo var sırada
bana uyar aslında isterim giden 4 meleğimin yerine 4 cocuk3lü aradım bulamadım anca bunu buldum :44:Bakarsın dua kapısı açık ve kabul oluyormuş..Rabbim hayırlısı neyse onu nasib etsin hepimize inşAllah.Hayırlı sağlıklı evlatlarrrr.Amin
Tüm dostlara günaydınnn,ben gelip giden arada yoklayan o hastalığa nihayet yakalanmış bulunuyorum.Boğazlarım berbat hapşırırken bile kazınıyor sanki.Ama yatağa bağlamadı bağlamazda inşAllah ayakta geçiriyorum.Eşimde hastalandı oğlanında burnu akıyor ailecek şifayı kaptıkk
pazar pazar evde oturuyorumablacimm gecmis olsunnn..acil sifalar dilerim...kendine dikkat et bizim sana ihtiyacmiz var..aavatarinnn cok guzelll...allahim sana bu tablonun gercegini yasatmasi dilegiylee.
eeeeeeeeeeeee hatunlar sizler nasilsinizzzzzz bakalimmmm
doğru diyosunda zaman gecmiyo beklemek daha cok yoruyo şafak 3Gumuscuğum bunlar tatlı telaşlar cnm geçecek nasılsa hepsi sonra mis gibi yeni evinde huzurlu sağlıklı mutlu günlerin olacak inşAllah.Birde yavrun gelecekoh misssss
Geçmiş olsun dileklerine çk teşekkürler hapşıra hapşıra yazıyorum mesajları:2::2:
Ayybikeciğim cnm yumurtlamadan kesin emin olmadığımız için eve gidene kadar gün aşırı devam cnm.İnşAllah bu ay gelir meleğinnnn
geçmiş olsun cnm bizim evdede herkes hasta eşim atlattı neyseki ama kızın ateşi hala yükseliyor öksürüyor gögsüne viks sürüyorum bal-zancefil yediriyorum.benimde resmen ciğerlerim ağrıyor ama yıkılmadım ayaktayım neyseki yemeklerimi yaptım gücümü toplayıp bide ütüleri bitirsem iyi olacak.yarın dr.a gitmişken ilaçda isteyeceğim evde ilaç bile yok
yağmurlu bir antalya gününden merhaba
ben az önce uyandım, evim leşşşş gibi ama hava o kadar soğukki kalkıp bişe yapamıyorum
ablacım fatmaipekcim çok geçmiş olsun
Cetvelimi avatarımı değiştirdim nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?